Online dating voor, door en met internationale singles.

Tegenwoordig leven we in een steeds meer multiculturele samenleving en hebben we ook vaker buitenlandse mensen om ons heen. Eigenlijk is al dat internationale natuurlijk alleen maar leuk!

Maar toch is het ook vaak lastig om deze mensen te bereiken wegens een taalbarrière of omdat ze in hun eigen bubbel leven. Toch heeft elk mens liefde nodig! En daarom bestaan er ook internationale datingsites, denk bijvoorbeeld aan Duitse datingsites, andere Europese landen of zelfs in Aziatische landen.

Verder zijn er speciale datingtips van toepassing voor het daten met internationale mensen en kan je ook lastig de perfecte match vinden zonder de goede datingsite. Daarom hebben we hier voor je uitgestippeld hoe je het best als buitenlander of met internationale vrijgezellen kunt daten.

Engels praten

Om met internationale mensen in jouw omgeving in contact te komen is het wel fijn om tenminste de basis van Engels te hebben.

Alhoewel… sommige mensen vinden het juist heel grappig en leuk als je elkaar niet helemaal begrijpt. Dat maakt ook het geheel wat spannender.

Heel veel Europese landen zijn echter vrij goed in Engels, zo heb je de Finnen en Duitsers. Om hiermee in contact te komen kan je datingapps als Badoo of Tinder proberen.

Anders dan deze datingapps vind je ook vaak vrijgezellen van allerlei

Japanse vrijgezellen

Japan is net weer wat anders dan Europese landen en spreekt eigenlijk weinig Engels.

Wel is het bekend dat de combinatie tussen Westerse mannen en Japanse vrouwen erg gesmeerd is. Vaak wordt gedacht dat een Aziatische vrouw op geld uit is maar ook vaak ontstaat een langdurige relatie. Interesse? Bekijk: Lexa.

Weer een andere draai

Voor seksdating en vreemdgaan kan je ook terecht bij internationale vrijgezellen van speciale datingsites. Kijk bijvoorbeeld naar pikante websites bij de categorieën.

Naast Nederlandse singles (en vaak ook niet-singles) heb je ook vaak internationale mensen die anoniem willen daten. Zij hebben dan interesse om vreemd te gaan of gewoon simpelweg een one night stand.

Jij staat hier natuurlijk open voor! Neem bijvoorbeeld een kijkje op Victoria Milan:

Ook zijn er nog andere leuke datingsites die hetzelfde willen bereiken, denk hierbij aan Novamora (van de reclameborden langs de weg!), Second Love of Ashley Madison.

Internationale singles versieren

Voor het versieren van vrijgezellen uit andere landen ben je ook zeker op het goede adres.

Landen zoals Polen, Duitsland of landen in Scandinavië hebben heel veel slimme en spontane singles die mensen van hun eigen niveau willen ontmoeten. Veel van deze singles kan je vinden op straat of in clubs of restaurants.

Voor andere locaties waar je dates kan tegenkomen kan je hier kijken.

Als je naar deze landen toe reist kom je al een heel eind, maar ook zijn de lieve singles te vinden op datingsites! Kijk bijvoorbeeld bij Secretflirt:

Heb je zelf ervaring of tips voor het daten van internationale vrouwen of mannen? Of weet jij de perfecte manier voor een vrouw zoekt man datingsite? Laat het hieronder weten:

3/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie