50liefde

Meld je als 50 plusser direct gratis aan! Deze datingsite is één van de meest succesvolle op het matchen van singles van middelbare leeftijd. Bij 50liefde vindt bijna een derde van de leden een liefde. De profielen worden stuk voor stuk gecontroleerd waardoor alleen échte serieuze singles overblijven.

In de categorie 50 plus is 50liefde en directe concurrent van 50plusmatch. Hier is 50liefde erg veilig en anoniem. Er zijn vele positieve ervaringen van andere 50 plussers, want liefde is geen toeval!

Daten met 50liefde

De leden die zich aanmelden bij de datingsite zijn ook zeer actief. Alle matches die je krijgt hebben dan ook interesse in een duurzame relatie. Dagelijks komen hier honderden nieuwe 50plussers bij waardoor je ook elke dag weer een nieuwe, leuke match kan vinden.

De man-vrouw verhouding is daarnaast erg veelbelovend. Bij 50liefde komt het van beide kanten: man zoekt vrouw én vrouw zoekt man. Op deze manier kom je altijd aan een match die op zoek is naar een langdurige relatie.

Functionaliteit

Naast al deze fijne feiten is 50liefde erg behulpzaam in de omgang. Ze bieden dan ook datingtips en altijd klantenservice. Je kan dus veelzijdig en advies op maat verwachten, wat erg handig kan zijn.

Dankzij de datingtips heb je verder inspiratie en advies tijdens de eerste afspraak of het eerste bericht. Ook kom je erachter wat je voor en na de ontmoeting stuurt, dit staat overigens ook hier.

Naast de vele datingapps als Tinder en Badoo heeft 50liefde ook een speciale app die op al je apparaten te downloaden is. Je hebt nu de mogelijkheid om ook onderweg contact te onderhouden en mensen van allerlei locaties te matchen.

Veiligheid

Na het aanmaken van een gratis profiel, hoef je bij de datingsite niet bang te zijn dat je data aan derden wordt doorgespeeld. De website is erg betrouwbaar en alles verloopt via een beveiligde verbinding.

Kosten 50liefde

De gratis datingsite is in het speciaal voor 50plussers die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. In enkele gevallen kan je hier ook terecht voor een enkele date of vriendschap. Via de zoekcriteria kan je op een makkelijke wijze de liefde van je leven ingeven en vinden via interesses en karaktereigenschappen. Na het vinden van een leuke match op 50liefde kan je contact opnemen en een echte afspraak regelen.

Maak direct een gratis account aan!

Op het moment zijn er verschillende lidmaatschappen mogelijk. Je kan sowieso gratis de datingsite uitproberen en kosteloos gebruik maken van enkele functies. Als 50plusser kan je een profiel aanmaken en andere mensen zoeken en bekijken. Het versturen van berichten zit hier helaas maar beperkt bij en daarvoor raden we je een premium account aan.

Met een betaald lidmaatschap kan je namelijk onbeperkt berichten versturen en alle foto’s van de profielen bekijken. Zo’n abonnement is af te sluiten voor verschillende periodes waarbij de korting oploopt naarmate je voor langere tijd een lidmaatschap neemt.

Bekijk de maandprijzen hieronder voor een betaald account op 50liefde:

 • 3 maanden: € 29,99 per maand
 • 6 maanden: € 24,99 per maand
 • 12 maanden: € 17,99 per maand

50liefde Gratis en Premium

Het verschil tussen beide account ligt vooral in het onbeperkt chatten, ofwel uitwisselen van berichten. Het is namelijk erg fijn om natuurlijk wel contact te hebben met je matches. Uiteraard is dit wel uit te proberen met een gratis lidmaatschap. Naast het chatten krijg je opties als onzichtbaarheid en uitgebreid zoeken.

Wat echt een grote toevoeging is met een betaald account van 50liefde, is dat je onbeperkt de match game kan spelen. Hierdoor heb je meer kans op nieuwe matches. Ook zie je welke 50plus leden jouw profiel hebben bekeken. Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, dan biedt een premium lidmaatschap de zogenaamde contactgarantie. Je krijgt dus sowieso contact met leuke 50plus singles!

Is 50liefde niet helemaal waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook eens andere 50 pus datingsites zoals Ourtime of 50plusmatch.

Ervaringen 50liefde

Voor recensies van 50liefde, bekijk de reviews hieronder:

18 gedachten over “50liefde”

 1. Goedenavond,

  Ik zou al het negatieve over deze datingsite voor ouderen vergeten. Ik wilde het eerst zelf ondervinden en gelukkig kan ik zeggen dat me het heel erg mee viel. Er zullen best wat dingen tevoorschijn komen waarbij er vragen komen. Maar net zoals bij mij, zal ook de klantenservice ook bij andere mensen raad weten.

  Professioneel, relatief goedkoop, leuk ledenplatform en het belangrijkst… erg gebruiksvriendelijk! Een premium abonnement voor 6 maanden die je slechts 24,95 laat betalen in de maand.

  Ik kan niet anders zeggen dat ik met vlag en wimpel geslaagd ben, dit alles binnen 5 maanden. Een nette prestatie van een datingsite. Bedankt

  Ger

  Beantwoorden
 2. Avond,

  Ik kan mijzelf volledig vinden in de reactie van Ger. Na wat onderzoek las ik toch hier en daar wat negatieve punten van 50liefde. Maar gelukkig heb ik het heel anders mogen ervaren.

  Een premium abonnement voor 6 maanden waarbij je 24,99 pm betaald is schappelijk. Zeker gezien het feit dat je na 6 maanden met diverse mensen in contact bent gekomen die óf nieuwe vrienden zijn geworden, óf misschien er wel iemand tussen zat die je je partner kan noemen.

  Ik kan mezelf een gelukkige winnaar noemen, ik ben na 4 maanden in contact gekomen met Marjolein waarbij ik een onwijs goede klik had. Een ontmoeting doet wonderen en alles viel op zijn plaats.

  Beantwoorden
 3. Een prettige date omgeving ondanks alle negativiteit van 50liefde. Weerhield mij er niet van om eens een kijkje in de ‘keuken’ te nemen. Je hoeft net zoals vorige reacties die ik lees, niet erg lang lid te zijn om iemand te ontmoeten.

  Ik had vrij veel contact, met name in de avond uren. Je merkt wel een degelijk verschil tussen de ochtend, middag en avond. In de avond zijn de meeste mensen online waarmee je een gezellig praatje kan maken. Het is gebruiksvriendelijk en kom je ergens niet uit dan kan je de klantenservice benaderen.

  Bedankt
  groetjes Norbert

  Beantwoorden
 4. Hallo,

  50liefde is meerdere malen negatief in het nieuws verschenen. Ik kan me verplaatsen in die gedachte maar aan de andere kant is het een persoonlijke ervaring. Bij 50liefde ging ik meer de kant van vriendschap op. Ik mis het hebben van diverse vrienden / vriendinnen om mij heen. Hierbij assisteert 50liefde erg goed en ben ik gewoon heel erg tevreden met het beleid en de datingsite zelf. Het draait niet alleen om daten, maar ook echt om het vinden van mensen waarbij je een vriendschap kan opbouwen.

  Beantwoorden
 5. Goedenavond,

  Ik heb hier geen liefde kunnen vinden, maar wel echt nieuwe vrienden. Het doet me goed om deel te nemen aan een onlineplatform waar mensen bij elkaar komen om, uiteraard, in eerste instantie liefde te zoeken, maar uiteindelijk toch als vrienden bij elkaar komen. Ik zit nog in het datingproces, maar ik kan nu alvast verklappen dat senioren hier echt op hun plek zitten als het aankomt op vriendschappen en liefde.

  Ik voel me als een vis in het water. Bedankt!

  Beantwoorden
 6. Hallo,

  Ik zal gelijk met het positieve nieuws beginnen. 50liefde heeft mij mooie momenten laten beleven. Het draait immers allemaal om het creëren van vriendschappen en het vinden van een nieuwe liefde.

  In de beginfase heb ik gemerkt dat niet altijd meteen alles duidelijk was. Maar dat nam gelukkig niet weg dat ik alles al snel onder de knie kreeg, ook dankzij de klantenservice die mij netjes te woord stond.

  Het is een aanrader als je op zoek bent naar seniorenvriendschappen of liefde.

  Beantwoorden
 7. Ik ben al een zeer lange tijd alleen, en dat is heel erg fijn. Alleen soms mis ik toch de vriendschappen om mij heen die me elke dag weer deden herinneren aan de leuke herinneringen die ik gehad heb.

  Mijn vriendenkring was niet heel erg groot, en op 58 jarige leeftijd was die zo goed als weg. Mijn man is helaas bij me weggegaan toen ik 52 was en nu op mijn 60 jarige leeftijd vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Opzoek naar vriendschap, daarbij hielp 50liefde mij erg in de goede richting.

  Beantwoorden
 8. Dankzij 50liefde heeft het mij slechts 9 maanden geduurd voor ik na 6 jaar weer een nieuwe partner heb kunnen vinden. Het wordt je hier erg transparant uitgelegd en als je alles goed doorneemt, kom je ook niet voor verassingen te staan.

  Zowel, dan is daar altijd nog de klantenservice om je te assisteren met je vraag en/of probleem. Bij mij liep het ook niet altijd even lekker. In mijn ogen een aanrader voor 40+.

  Beantwoorden
 9. Als ik nu nog terugdenk aan die donkere periode wordt ik weer erg depressief. Het was een periode die ik snel achter me wilde laten.. 50liefde hielp daar voor een groot deel ook bij. Single zijn is niets voor mij, ik heb een wederhelft nodig om verder te kunnen. Gelukkig bood 50liefde meer dan ik had verwacht.

  De mensen die 50liefde zo naar beneden halen snap ik eigenlijk helemaal niet, want het gaat gewoon zoals het moet. Lees het allemaal door en voorkom verassingen. Aarzel ook niet om af en toe eens de klantenservice te benaderen als je vragen hebt, die staan dagelijks voor je klaar. (Ook bij mij)

  Het enige wat ik kan meegeven is dat je het gewoon moet proberen als je opzoek bent naar een nieuwe partner.

  Beantwoorden
 10. Hallo,

  Ik vind dit beter dan andere datingsites. Hier wordt tenminste rekening gehouden met mensen van 40+.. waar je niet al die jongeren tegenkomt die opzoek zijn naar wat anders.

  Een serieuze datingsite die mij een een vrij korte tijd best wel gelukkig heeft gemaakt. Ik lees ook dat het een mix is van reacties, maar dat zal ook te maken hebben gehad met bepaalde moment opnames. Als ik voor mijzelf mag spreken, kan ik het andere aanraden.

  Groet,
  Elodie

  Beantwoorden
 11. Heel kick hoe zo’n datingsite werkt. Het functioneert zoals het moet doen en het doet ook wat het moet doen. Namelijk mensen bij elkaar brengen die opzoek zijn naar vriendschap en liefde. 50liefde is een in mijn ogen, geslaagde datingsite!

  Beantwoorden
 12. Ik weet niet precies wat ik er van moet denken. Heb inmiddels een account aangemaakt, maar het valt me op dat er wat fictieve profielen zitten. Hoe denkt de rest hier over? De site zelf ziet er fris uit! Gebruiksvriendelijk en ik weet uit ervaring dat de klantenservice paraat staat je te helpen met vragen als je die hebt. Daarbij heeft 50liefde ook een groot leden platform, werkt dus alleen maar in je voordeel. Een echte ontmoeting heb ik nog niet gehad, maar dat komt vanzelf. Ik geniet van de momenten tot op heden, maar graag zou ik nog een antwoord willen hebben op mijn vraag.

  Groet,
  Remco

  Beantwoorden
 13. De site is erg gebruiksvriendelijk en je komt genoeg in contact met gewillige leden die ook in staat zijn jou te willen ontmoeten. Het was voor mij een rollercoaster van emotie maar uiteindelijk heb ik er een hele zorgzame en lieve vrouw aan over gehouden. Bedankt.

  Beantwoorden
 14. De site functioneert naar behoren, het heeft me erg veel moeite gekost om eindelijk normaal contact te hebben. Maar uiteindelijk ontmoet je iemand waarmee het klikt. Je ziet ook veel mensen die hier puur voor hun plezier komen. Maar ook als je opzoek bent naar ware liefde, kan je hier echt heel goed terecht.

  8/10

  Annemarie

  Beantwoorden
 15. Datingsite van waarde. Een parship en lexa kan hier van leren. Ook die sites kennen negatieve punten, maar 50liefde is echt een prima datingsite die functioneert naar behoren. Je krijgt wat je wil, of het nou liefde is of leuk contact. De reden voor mij was dat ik al 7 jaar single ben en toe was aan een partner. Ik kan het echt aanbevelen, laat je goed inlichten en lees alles goed door zodat je niet voor verassingen komt te staan.

  Beantwoorden
 16. Overweldigend als je het mij vraagt. Nog nooit heb ik gebruikt gemaakt van online datingdiensten, maar eens werd het tijd. Na best wat onderzoek en verhalen van vrienden ben ik begonnen bij 50liefde.

  Het aanmelden is zo gepiept en je hebt erg snel door hoe het werkt. Je moet je wel even verdiepen anders wordt het wel lastig. Ook heb ik begrepen dat er een klantenservice is die vrij snel antwoord en je te woord staat. Ik was er zelf maar 3 maanden lid, maar in die 3 maanden is het me gelukt om contact te krijgen met een lid van 50liefde. Op de dag van vandaag nog contact mee en het groeit echt ergens naar toe.

  Bedankt!
  Kevin

  Beantwoorden
 17. Een moment van twijfel sloeg toe wanneer ik wat negatieve reacties las. Maar er zitten ook talloze goede reacties bij. Maar op de een of andere manier zit het in ons menselijke aard , ons toch meer te richten op de negativiteit dan positiviteit.

  Toch besloot ik een poging te wagen en ik kan met de dag tot vandaag zeggen dat ik daar geen moment spijt van heb. Het is een datingsite die zich echt en inderdaad alleen puur richt op senioren. Dat is sowieso al een + punt. Daarnaast is het contact leggen ook erg snel en makkelijk gedaan.

  Het aantal leden is ontelbaar en ik ben blij dat ik mensen heb kunnen vinden waarmee ik tot op heden gewoon nog contact mee heb en die zijn uitgegroeid tot echte vrienden. Zeker na 4-5x ontmoeten.

  Aanrader, 100%

  Eric

  Beantwoorden

Plaats een reactie