50liefde

Meld je als 50 plusser direct gratis aan! Deze datingsite is één van de meest succesvolle op het matchen van singles van middelbare leeftijd. Bij 50liefde vindt bijna een derde van de leden een liefde. De profielen worden stuk voor stuk gecontroleerd waardoor alleen échte serieuze singles overblijven.

In de categorie 50 plus is 50liefde en directe concurrent van 50plusmatch. Hier is 50liefde erg veilig en anoniem. Er zijn vele positieve ervaringen van andere 50 plussers, want liefde is geen toeval!

Daten met 50liefde

De leden die zich aanmelden bij de datingsite zijn ook zeer actief. Alle matches die je krijgt hebben dan ook interesse in een duurzame relatie. Dagelijks komen hier honderden nieuwe 50plussers bij waardoor je ook elke dag weer een nieuwe, leuke match kan vinden.

De man-vrouw verhouding is daarnaast erg veelbelovend. Bij 50liefde komt het van beide kanten: man zoekt vrouw én vrouw zoekt man. Op deze manier kom je altijd aan een match die op zoek is naar een langdurige relatie.

Functionaliteit

Naast al deze fijne feiten is 50liefde erg behulpzaam in de omgang. Ze bieden dan ook datingtips en altijd klantenservice. Je kan dus veelzijdig en advies op maat verwachten, wat erg handig kan zijn.

Dankzij de datingtips heb je verder inspiratie en advies tijdens de eerste afspraak of het eerste bericht. Ook kom je erachter wat je voor en na de ontmoeting stuurt, dit staat overigens ook hier.

Naast de vele datingapps als Tinder en Badoo heeft 50liefde ook een speciale app die op al je apparaten te downloaden is. Je hebt nu de mogelijkheid om ook onderweg contact te onderhouden en mensen van allerlei locaties te matchen.

Veiligheid

Na het aanmaken van een gratis profiel, hoef je bij de datingsite niet bang te zijn dat je data aan derden wordt doorgespeeld. De website is erg betrouwbaar en alles verloopt via een beveiligde verbinding.

Kosten 50liefde

De gratis datingsite is in het speciaal voor 50plussers die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. In enkele gevallen kan je hier ook terecht voor een enkele date of vriendschap. Via de zoekcriteria kan je op een makkelijke wijze de liefde van je leven ingeven en vinden via interesses en karaktereigenschappen. Na het vinden van een leuke match op 50liefde kan je contact opnemen en een echte afspraak regelen.

Maak direct een gratis account aan!

Op het moment zijn er verschillende lidmaatschappen mogelijk. Je kan sowieso gratis de datingsite uitproberen en kosteloos gebruik maken van enkele functies. Als 50plusser kan je een profiel aanmaken en andere mensen zoeken en bekijken. Het versturen van berichten zit hier helaas maar beperkt bij en daarvoor raden we je een premium account aan.

Met een betaald lidmaatschap kan je namelijk onbeperkt berichten versturen en alle foto’s van de profielen bekijken. Zo’n abonnement is af te sluiten voor verschillende periodes waarbij de korting oploopt naarmate je voor langere tijd een lidmaatschap neemt.

Bekijk de maandprijzen hieronder voor een betaald account op 50liefde:

 • 3 maanden: € 29,99 per maand
 • 6 maanden: € 24,99 per maand
 • 12 maanden: € 17,99 per maand

50liefde Gratis en Premium

Het verschil tussen beide account ligt vooral in het onbeperkt chatten, ofwel uitwisselen van berichten. Het is namelijk erg fijn om natuurlijk wel contact te hebben met je matches. Uiteraard is dit wel uit te proberen met een gratis lidmaatschap. Naast het chatten krijg je opties als onzichtbaarheid en uitgebreid zoeken.

Wat echt een grote toevoeging is met een betaald account van 50liefde, is dat je onbeperkt de match game kan spelen. Hierdoor heb je meer kans op nieuwe matches. Ook zie je welke 50plus leden jouw profiel hebben bekeken. Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, dan biedt een premium lidmaatschap de zogenaamde contactgarantie. Je krijgt dus sowieso contact met leuke 50plus singles!

Ervaringen 50liefde

Voor recensies van 50liefde, bekijk de reviews hieronder:

4 gedachten over “50liefde”

 1. Goedenavond,

  Ik zou al het negatieve over deze datingsite voor ouderen vergeten. Ik wilde het eerst zelf ondervinden en gelukkig kan ik zeggen dat me het heel erg mee viel. Er zullen best wat dingen tevoorschijn komen waarbij er vragen komen. Maar net zoals bij mij, zal ook de klantenservice ook bij andere mensen raad weten.

  Professioneel, relatief goedkoop, leuk ledenplatform en het belangrijkst… erg gebruiksvriendelijk! Een premium abonnement voor 6 maanden die je slechts 24,95 laat betalen in de maand.

  Ik kan niet anders zeggen dat ik met vlag en wimpel geslaagd ben, dit alles binnen 5 maanden. Een nette prestatie van een datingsite. Bedankt

  Ger

 2. Avond,

  Ik kan mijzelf volledig vinden in de reactie van Ger. Na wat onderzoek las ik toch hier en daar wat negatieve punten van 50liefde. Maar gelukkig heb ik het heel anders mogen ervaren.

  Een premium abonnement voor 6 maanden waarbij je 24,99 pm betaald is schappelijk. Zeker gezien het feit dat je na 6 maanden met diverse mensen in contact bent gekomen die óf nieuwe vrienden zijn geworden, óf misschien er wel iemand tussen zat die je je partner kan noemen.

  Ik kan mezelf een gelukkige winnaar noemen, ik ben na 4 maanden in contact gekomen met Marjolein waarbij ik een onwijs goede klik had. Een ontmoeting doet wonderen en alles viel op zijn plaats.

 3. Een prettige date omgeving ondanks alle negativiteit van 50liefde. Weerhield mij er niet van om eens een kijkje in de ‘keuken’ te nemen. Je hoeft net zoals vorige reacties die ik lees, niet erg lang lid te zijn om iemand te ontmoeten.

  Ik had vrij veel contact, met name in de avond uren. Je merkt wel een degelijk verschil tussen de ochtend, middag en avond. In de avond zijn de meeste mensen online waarmee je een gezellig praatje kan maken. Het is gebruiksvriendelijk en kom je ergens niet uit dan kan je de klantenservice benaderen.

  Bedankt
  groetjes Norbert

 4. Hallo,

  50liefde is meerdere malen negatief in het nieuws verschenen. Ik kan me verplaatsen in die gedachte maar aan de andere kant is het een persoonlijke ervaring. Bij 50liefde ging ik meer de kant van vriendschap op. Ik mis het hebben van diverse vrienden / vriendinnen om mij heen. Hierbij assisteert 50liefde erg goed en ben ik gewoon heel erg tevreden met het beleid en de datingsite zelf. Het draait niet alleen om daten, maar ook echt om het vinden van mensen waarbij je een vriendschap kan opbouwen.

Plaats een reactie