Bullchat

Deze gratis datingsite is voor gay mannen die op zoek zijn naar andere mannen. De focus van de datingchat ligt voornamelijk op het spreken en bekijken van de chatters. In sommige gevallen, als het bijvoorbeeld goed klikt, zal er weleens afgesproken worden in het echte leven. Dit kan zijn met betrekking tot liefde, vriendschap of seks. In principe staat gay bullchat erom bekend dat ze seksuele relaties verzorgen tussen mannen.

Ben je op zoek naar iets serieuzers met homo’s? Bekijk dan vooral eens onderstaande gay sites.

Inloggen Bullchat

Eén van de grootste voordelen van de sexchat website is dat je zonder account in contact kan komen met andere mannen. Je hoeft slecht een gebruikersnaam en omschrijving toe te voegen. Verder wordt er ook geen persoonlijke informatie verzameld en vanwege deze anonimiteit is bullchat dan ook zeer bekend geworden. De enige gegevens van een persoon kan je zien als je op iemand z’n naam klikt, hieruit kan je bepalen of je contact wilt leggen. Als het allemaal leuk blijft, kan je beslissen om te cammen of foto’s te versturen.

De gaychat app is altijd gratis te gebruiken en biedt iedereen toegang. Je kan direct beginnen en het aanmaken van een tijdelijke gebruikersnaam duurt slechts 10 seconden. In no-time heb je toegang tot honderden gay mannen in jouw buurt. Verder kan je, naast mensen nabij jouw locatie, chatten, cammen en daten met duizenden mannen van over de hele wereld. Geef zelf aan in welk gebied je beschikbaar wil zijn via het gebruiksvriendelijke menu.

Locatie aanpassen

Ondanks dat de sexchat geen gegevens verzamelt, is alsnog je IP-adres zichtbaar. Dit komt omdat je surft via een onbeveiligde verbinding, vanuit thuis bijvoorbeeld. Via dit internetadres kan bullchat ook achterhalen in welke regio je bevindt. Als je geheel onzichtbaar wilt zijn op het internet, overweeg dan om een VPN aan te schaffen. Dit is een geheel virtuele gadget die je snel en makkelijk kan installeren.

Bekijk de VPN hier en sluit een abonnement al vanaf slechts € 2,99 per maand af.

Anders dan je IP-adres blijft bullchat helemaal anoniem. Naast het kosteloze gebruik heb je ook geen account nodig en dit maakt de sexchat ideaal om mannen met mannen te verbinden. Zij bieden alle gaymannen dan ook alles waar je maar zin in hebt, of nou gewoon wilt chatten of iets meer wilt. Voor een geile chat of date ben je ook op de goede plek!

Reviews Bullchat

Bekijk ervaringen van mannen die je voorgingen hieronder, of laat zelf je review van Bullchat achter voor andere leden:

Bullchat
3.8 (75%) 12 stemmen

1 gedachte over “Bullchat”

  1. Het probleem met Bullchat is dat ik voortdurend als ik wil inloggen “access denied” te zien krijg de laatste tijd, zonder enige reden, ik zit er al jaren zonder problemen op en kan nergens contact opnemen waarom dat is, slechte service, zeker als ik mezelf als een vaste trouwe klant beschouw

Een reactie plaatsen