Bullchat Datingsite Review

Deze gratis datingsite is voor gay mannen die op zoek zijn naar andere mannen. De focus van de datingchat ligt voornamelijk op het spreken en bekijken van de chatters. In sommige gevallen, als het bijvoorbeeld goed klikt, zal er weleens afgesproken worden in het echte leven. Dit kan zijn met betrekking tot liefde, vriendschap of seks. In principe staat gay bullchat erom bekend dat ze seksuele relaties verzorgen tussen mannen.

Ben je op zoek naar iets serieuzers met homo’s? Bekijk dan vooral eens onderstaande gay sites.

Inloggen Bullchat

Eén van de grootste voordelen van de sexchat website is dat je zonder account in contact kan komen met andere mannen. Je hoeft slecht een gebruikersnaam en omschrijving toe te voegen. Verder wordt er ook geen persoonlijke informatie verzameld en vanwege deze anonimiteit is bullchat dan ook zeer bekend geworden. De enige gegevens van een persoon kan je zien als je op iemand z’n naam klikt, hieruit kan je bepalen of je contact wilt leggen. Als het allemaal leuk blijft, kan je beslissen om te cammen of foto’s te versturen.

De gaychat app is altijd gratis te gebruiken en biedt iedereen toegang. Je kan direct beginnen en het aanmaken van een tijdelijke gebruikersnaam duurt slechts 10 seconden. In no-time heb je toegang tot honderden gay mannen in jouw buurt. Verder kan je, naast mensen nabij jouw locatie, chatten, cammen en daten met duizenden mannen van over de hele wereld. Geef zelf aan in welk gebied je beschikbaar wil zijn via het gebruiksvriendelijke menu.

Locatie aanpassen

Ondanks dat de sexchat geen gegevens verzamelt, is alsnog je IP-adres zichtbaar. Dit komt omdat je surft via een onbeveiligde verbinding, vanuit thuis bijvoorbeeld. Via dit internetadres kan bullchat ook achterhalen in welke regio je bevindt. Als je geheel onzichtbaar wilt zijn op het internet, overweeg dan om een VPN aan te schaffen. Dit is een geheel virtuele gadget die je snel en makkelijk kan installeren.

Bekijk de VPN hier en sluit een abonnement al vanaf slechts € 2,99 per maand af.

Anders dan je IP-adres blijft bullchat helemaal anoniem. Naast het kosteloze gebruik heb je ook geen account nodig en dit maakt de sexchat ideaal om mannen met mannen te verbinden. Zij bieden alle gaymannen dan ook alles waar je maar zin in hebt, of nou gewoon wilt chatten of iets meer wilt. Voor een geile chat of date ben je ook op de goede plek!

Reviews Bullchat

Bekijk ervaringen van mannen die je voorgingen hieronder, laat zelf je review van Bullchat achter, of last van een Bullchat storing vandaag? Laat het weten.

3.2/5 - (180 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


168 gedachten over “Bullchat”

 1. Het probleem met Bullchat is dat ik voortdurend als ik wil inloggen “access denied” te zien krijg de laatste tijd, zonder enige reden, ik zit er al jaren zonder problemen op en kan nergens contact opnemen waarom dat is, slechte service, zeker als ik mezelf als een vaste trouwe klant beschouw

  Beantwoorden
  • the problem with bullchat is that they want to STEAL MONEY more and more as much as they can , and once you pay that 1 euro they allow you to stay maxim 5 minutes and than they ckick u out, so that you have to pay more money and more money ,and if i am correct the BULLCHAT pays no taxex to the gouverment of the NL but they are STEALING MONEY FROM US . i thinks is much better we all group up and do something against THIS NEW BULLCHAT this people they only steal money because they ate THIEF’S i call this in my FREE opinion a ” PROFFESIONAL STYLE OF STEALING MONEY “

   Beantwoorden
   • hier op 21 juni 2020 is het betalen ook gestart … ook ik doe daar niet aan mee … geen vooraankondiging/slechte service/aanspreekpunt?/veel uitval en dat terwijl ze aan gratis bezoekers ook al verdienen/ met dat betalen wordt het vast minder etc

    Beantwoorden
    • ik heb soms nog per toeval de mogelijkheid om free in te loggen.

     het is nu telkens betaald inloggen…maar kennelijk is dat geen garantie dat ik ingelogd kan blijven…en word je na 5 minuten uitgelogd en kan je weer aftikken….nou echt niet! de lol is er wel vanaf….en als je wil inloggen lees je….free chat!! belachelijk

     Beantwoorden
     • haha wat een onzin berichten hier boven zeg! Bullchat is nog steeds gratis voor mensen die uitsluitend opzoek zijn naar seks/vriendschap Heb je iets aan te bieden waar aan jij verdiend dan is het zo dat je dan 1 euro betaald voor 6 uur Meer dan terecht.

      Voor de mensen die onnodig betalen enkel voor seks of vriendschap dan hier een handige tip, verschoon je browser verwijder alle cookies straat je pc of mobiel opnieuw op en het probleem is verholpen.

     • klopt beter nar duiste site gaan.
      In Duisland toch leuker en meestal zijn ze gratis.
      Hier in dit land alles kost geld, in deze klote bull was niet eens iemand die je kan krijgen waren ook veeel fackers en bussnies

     • Ik had dit probleem ook. Tot ik zag dat je dan in de link #/plus achter het webadres. Die tekens weghalen en je komt er gewoon in. Gratis en wel

   • What nonsense, it is not at all true Mihai proclaims here above You will only pay if it appears that you provide a payment service to the site It is right that people who provide payment services (including escort masseurs shops) or whatever also contribute pay to the website they are on, and no that is not one euro per five minutes, but one euro for 6 hours. More than right.

    Beantwoorden
     • Elke keer als je inlogt. Het is een Amerikaanse site geworden en dat zal je weten ook. En dan weten ze ook alles, want het gaat via je bankrekening, waarvan ze dan je nummer hebben. Het gaat uitsluitend om geld…je wordt er ook uitgegooit zonder reden waarna je weer opnieuw moet betalen.

     • Nee, dat is niet eenmalig. Sterker nog, na 5 minuten wordt je er af gegooid en mag je opnieuw inloggen. Uiteraard weer tegen betaling van 99 cent. Ik denk dat de site in handen is gekomen van dubieuze figuren die snel veel geld willen verdienen. Nou, ik doe daar niet aan mee!

     • Dan wordt dat heel simpel het einde van Bullchat.
      Ondanks dat de titel nog steeds aangeeft GRATIS Chat.
      Bij mij begon de betaal keuze trouwens pas vandaag. 28-06-2020
      En nee ik ga zeker geen geld ervoor betalen. Helemaal niet op de manier hoe ik het nu lees.
      Dus massaal Bull Boycot?

    • Hoi Het is gratis.maar toch die 0.99 na al die jaren vrij en gratis app met elkaar gooien ze ons de glazen in wat is er aan de hand wat wil bullchat

     Beantwoorden
     • onderdaad ik heb ook ondervonden dat. 0.99
      euro cent moet betalen
      voor iets dat gratis en dan geraakt men soms nog niet op de site dan krijgt tevoren toegang
      geweigerd
      en dat kan toch niet

  • Probeer eens je browser te resetten of anders verwijder je browser en installeer het op nieuw en als jij in wil logen je profielnaam daar al staat waarmee je al eerder bent ingelogd verwijder dat en maak een nieuwe aan of als dat allemaal niet lukt gebruik dan een vpn zodat je IP-adres veranderd. Als je niet begrijpt waar ik het over heb wil ik je dat wel uitleggen en wil je het ook hier melden als het is gelukt en even wat tijd te besteden om andere mensen ook te helpen want veel mensen hebben dit probleem

   Beantwoorden
   • beste john ik heb je bericht gelezen maar ik begrijp e rniet zo veel van om dat ik niet zo veel weet van computers zal jij mij willen helepeen met wat jij zij op de reactie

    Beantwoorden
  • Als eerst zet je computer uit op de juiste manier wacht tien tellen zet hem weer aan en probeer weer in te logen. Als jij naar Bullchat gaat via een link die je gemaakt hebt in je browser verwijder die dan en typ in de Url balk van je browser Bullchat.com en log in. Als jij naar Bullchat gaat en er is al een profiel naam voor je ingevuld die je eerder hebt gebruikt maak dan een nieuwe en log in. Als dat niet lukt dan reset of verwijder je browser en installeer hem op nieuw. Als dat niet lukt en geen firefox gebruikt maar andere browser installeer firefox en probeer het daar mee. Als het dan nog niet lukt installeer dan een gratis vpn addon in firefox. Op deze manier heb ik alle problemen die ik met Bullchat heb gehad op gelost.

   Beantwoorden
   • Beste John

    Ik heb ALLE stappen, die jij hebt beschreven opgevolgd en HELAAS lukt het me NIET om in te loggen… ik blijf melding ” Toegang geweigerd, probeer het later opnieuw ” maar krijgen !!
    Ik heb het zelfs geprobeert met een ” hele Vreemde profielnaam en Woonplaats waar ik NIET woon ” ??
    Dus het is gewoon een Zooitje bij Bullchat
    Het is eerder BullSHIT aan het worden

    Beantwoorden
  • Wie wat wil lezen Redelijk veel nep profielen.
   Mensen die je drugs willen verkopen. Wat bedriegen liegen we hier . Steeds andere leugens over leeftijden en stats ieder denkt zelf hier de mooiste te zijn Kijk in de spiegel. Urenlang praten en zonder schaamte weg Ben een kerel en eerlijk Ben je een duivel en je anders voordoet wie je BENT. Denk je een date te hebben blijkt dat een biman zich op zolder aan af te rukken is en je denk bijna een date te hebben.
   Je wordt soms voor onduidelijke redenen verwijdert. Je wordt soms voor onduidelijke redenen verwijdert. Dat men gepast en ongepast eruit wordt geknikkerd klopt echt voor geen kanten. Dan kan men een feedback kan doen over minderjarige DRUGS VERKOPERS Poe Poe leuk,volgens mij heb ik al de complete encyclopedie erin geplakt,wat gebeurt er , goed gedacht niks. TOEGANG WIJGEREN daar wel slim genoeg voor Laat een of meerdere als een Admin functioneren Terecht en onterecht worden er meerdere afgeflikkert Er zijn mannen genoeg die 24/7 daar zijn en dat echt wel willen Weet echt wel dat er wat mee wordt gelezen daar van jullie zelf. Daarbij foto’s hoe groot hoe klein hoe zwaar ,bijna niet in kilo’s. Beter uitgelegd wat is voor Bullchit de juiste verhouding. Doe je het niet goed met de foto’s word je eruit gegooid en nog erger alle teksten kwijt. Daarbij wordt er door een persoon per dag nog vaker onder verschillende FAKE namen ingelogd, als mieren in een mierenhoop. Ojaa chatters wordt je weer eens GEWEIGERD door bullchit effe rond rond Google béétje lezen (modem)en je kan je dag weer compleet kapot maken en vergallen. JULLIE LEZEN DIT BEST WEL BULLCHIT

   Beantwoorden
  • Nu ook weer Problemen met inloggen bij Bullchat ? Er word gevraagd om je 06 nummer en de kosten zijn E 0 99 cent beetje vreemd nooit gehad voor heen

   Beantwoorden
  • Hoi Rob, IK had dat probleem ook net als heel veel anderen en ik ben er waarschijnlijk nu wel achter hoe dit probleem te verhelpen of te omzeilen.
   Ik kon maar zelden inloggen en betalen begin ik niet aan. Zij zeggen gratis te zijn en dan moet je dat ook waarmaken. Ik heb nadat het weer eens een keer lukte om binnen te komen en ingelogd te zijn Bullchat aan mijn favorieten toegevoegd (in Chrome) en ook apart mijn profielpagina opgeslagen in favorieten. Ik kan nu echt elke dag inloggen via de opgeslagen link van mijn profielpagina en ben nooit meer geblokkeerd door betaalpagina’s.

   Beantwoorden
  • Kan ook sinds vanmorgen niet meer inloggen… toegang geweigerd. Probeer later opnieuw… heb wel enkel dagen geleden een disscussie gehad met een andere charter… heeft die een klacht ingediend of is dit tijdelijk…soms kan ik ook niet inloggen tenzij ik 0.99 euro betaal…maar dan is meesten de dag nadien weg

   Beantwoorden
 2. Ik kan met deze nieuwe manier van werken geen weg, vroeger als je een persoon aantikte kon je zien van waar die was en wat die had op zijn profiel staan. Nu zie ik daar niets van en als iemand mij een berichtje stuur vindt ik dat nergens terug dus voor mij een raden wat ze zegden . Vroeger kon ik alles lezen en afspraken maken maar nu ben ik gebonden en kan ik niets beleven of bespreken. Jammer ,Mogelijk uitleg hoe ik moet doen ware welkom.
  Met vriendelijke groeten ,

  Hugo

  Beantwoorden
  • Als eerst zet je computer uit op de juiste manier wacht tien tellen zet hem weer aan en probeer weer in te logen. Als jij naar Bullchat gaat via een link die je gemaakt hebt in je browser verwijder die dan en typ in de Url balk van je browser Bullchat.com en log in. Als jij naar Bullchat gaat en er is al een profiel naam voor je ingevuld die je eerder hebt gebruikt maak dan een nieuwe en log in. Als dat niet lukt dan reset of verwijder je browser en installeer hem op nieuw. Als dat niet lukt en geen firefox gebruikt maar andere browser installeer firefox en probeer het daar mee. Als het dan nog niet lukt installeer dan een gratis vpn addon in firefox. Op deze manier heb ik alle problemen die ik met Bullchat heb gehad op gelost.

   Beantwoorden
 3. laat de oude vertrouwde bullchat maar terug komen daar kon je nog inloggen nu krijg je constant acces denied wordt er niet goed van en het was altijd leuk en reageren hierop gebeurd ook niet ik heb al div keren gevraagd om het op te lossen maar je hoort of ziet niets

  Beantwoorden
  • Als eerst zet je computer uit op de juiste manier wacht tien tellen zet hem weer aan en probeer weer in te logen. Als jij naar Bullchat gaat via een link die je gemaakt hebt in je browser verwijder die dan en typ in de Url balk van je browser Bullchat.com en log in. Als jij naar Bullchat gaat en er is al een profiel naam voor je ingevuld die je eerder hebt gebruikt maak dan een nieuwe en log in. Als dat niet lukt dan reset of verwijder je browser en installeer hem op nieuw. Als dat niet lukt en geen firefox gebruikt maar andere browser installeer firefox en probeer het daar mee. Als het dan nog niet lukt installeer dan een gratis vpn addon in firefox. Op deze manier heb ik alle problemen die ik met Bullchat heb gehad op gelost.

   Beantwoorden
  • Als het je een keer lukt om binnen te komen Bullchat opslaan in je favorieten en ook je profielpagina apart opslaan in favorieten. Daarna kun je waarschijnlijk zonder problemen op Bullchat komen via je profielpagina. Bij mij werkt het.

   Beantwoorden
 4. Hoi Rob,

  ik heb de zelfde ervaring wordt er als ik erop zit eraf gegooid, of access deneind.
  Er irritant. Inderdaad jeren geen probleem gehad nu in een keer wel.

  Beantwoorden
 5. Ikke krijg ook deze dag weer dat ikke er niet op mag access deneind waarom weet ikke niet ikke er niet in mag vroeger hadden dat bij chatguy vindt het vervelend ja erg gr Guy

  Beantwoorden
 6. ikzelf zit nooit op bullchat, maar ik krijg te vaak en te lang al berichten van mannen die met “mij”gesproken hebben op deze pagina. blijkbaar doet iemand zich voor als mij. duurt nu al langer dan 10 jaar. na gisteren de politie hierover gesproken te hebben stuur ik maar een reactie hier in de hoop iemand te kunnen spreken die er iets aan kan doen.
  ik verwacht heel graag een reactie.

  Beantwoorden
 7. ik heb sinds gisteren steeds toegang geweigerd of ik mag geen meerdere pagina.s aanmaken (wat ik ook niet doe en niet wil
  ra ra ????? aub antwoord please

  Beantwoorden
  • Waardeloze c hhatsite word er steeds v anaf gegooid zonder een reden.
   Kan nergens contact opnemen met organisatie….wat een flut zooi.
   Mij zien ze er niet meer terug

   Beantwoorden
 8. Hier ook weer feest .Ben ik met een date bezig word ik er uitgedonderd acces diened
  Snap niks van deze site zo zit je op En zonder reden word je er afgegooid .schijnbaar zit er schooljeugd als moderator die dat leuk vinden

  Beantwoorden
 9. Graag zou ik nu eens willen weten wat er aan de hand is met Bullchat, wettelijk heb ik daar recht op, Ik wil weten waarom ik eruit gegooid/geblockdt wordt. Ik heb niets misdaan een nette beschrijving en zoek gewoon een chat/contact met een homo/bi. Meer niet

  Beantwoorden
 10. Hallo, ik krijg steeds acces denied ik wil nu graag weten waarom, het wordt vervelend dat Bullchat al zo lang onbereikbaar is zonder een reden op te geven. Ik zou graag weten waar ik aan toe ben, jullie schermen met gratis chatroom etc. en ik wordt, zoals ik hier lees , met meerderen er uit gegooid, waar verdienen we dat aan? Er moet nu snel actie komen, het duurt ons te lang,

  Beantwoorden
 11. Altijd toegang altijd gratis is het motto van Bullchat, nou niets van dat, je wordt er zo uitgeknikkerd, het wordt nu gewoon niet vervelend meer, maar ergelijk, het zou eens gerechtelijk uitgezocht moeten of gebruikers maar zo op deze manier verstoekn mogen worden van een datingsite, zonder dat men eens een keer zegt wat er is. Ik moet zeggen dat dit niet meer van deze tijd is, dit is geen transparantie, dit lijkt meer op censuur, soms krijg ik het gevoel dat je in Rusland bent. Toch moet dit snel voorbij zijn, of er moet werk van gemaakt worden, Velen worden verstoken om op een site met altijd toegang altijd gratis te zijn.

  Beantwoorden
 12. Kom er vaak niet in, acces denied. Waarom?
  Als ik op iemand reageer, of iemand stuurt mij iets, dan komt het volgens mij niet aan want ik krijg nooit meer iets terug. VERVELEND gewoon.

  Beantwoorden
 13. zelfde als alle mensen hier … access denied. En nergens een mogelijkheid tot contact. Zal wel ergens ee moderator bij daten boos gemaakt hebben. Part of the game zeg ik dan maar. Moet je tegen kunnen. Gelukkig nog genoeg andere dating site over. Maar zou wel fijn zijn als je iets te horen krijgt. Kan er nog wel op. ip blocks kun je vrij eenvoudig omzeilen… maar wel vervellend dat een moderator die zo kan doen zonder ook maar iets te melden. En als ik nu iets wettelijk verkeerd zou kunnen dan zou ik het nog begrijpen, maar dat is niet zo.

  Beantwoorden
 14. Hallo hier frans

  ik kom er ook met plezier op bullchat maar wat is dit voor gekl…. dat bullchat het nou niet meer doe ik vind het k.. doe er wat aan bullchat ik zit graag op mij mobiel internet en op bullchat

  Beantwoorden
 15. hey hallo hier Theo en Brian
  we kunnen al een hele week niet op de bullchat? terwijl we twee nette gewone mannen zijn en al erg lang gebruik maken van deze site des te meer vreemd dat we er niet meer op kunnen? zo maar ineens? en dat zonder reden? of opgave? erg Jammer dit nu. we doen niemand kwaad, zijn keurige mannen, net profiel en tekst. dus erg graag een reactie van U en anders nog beter weer dat we er op kunnen natuurlijk daar deze ook voor bedoeld is natuurlijk

  Beantwoorden
 16. Hello,

  Please, someone can tell me what happen with Bullchat since some months ?

  I can’t connected me on Bullchat ! I can’t see a number phone or email for ask what happen.

  Thank you

  Beantwoorden
 17. kunt u Riko blokkeren hij ziet naar mij te pesten en dat hij gaat een bericht naar iedereen sturen om slecht dingen over mij te zeggen…stel idioot! elke dag gebeurt hier
  aub bedankt voor u begrijp

  Beantwoorden
 18. Dit box bullchat is een rampzalig hoor ik hoor van mijne vaste klanten vaak bijna halve noord holland zuid holland belgie enzo de lijst is zeer lang zit op black list zonder rede zo maar deze box ga het niet meer redden zonder ons alemaal er zit hier hellas zeer domme perverse administrator of een digitale rat en blokeerd graag bezoekers en goede escorts boys en bezoekers vaak betrouwbaar en op block zeer vremd

  Beantwoorden
 19. Ik kan me niet meer via me IP inloggen dan word ik gewijgerd aleen als je hem geen Wi-Fi doe doet hij dat wel binkdate en bullchat acspeteren me nergens denk dat ik maar afstand gaat doen van deze site ok al ben ik bi bottom passief Erg en hou van strelen zoenen knuffelen jij mag alles met me doen wat u maar wil ik ben 33 en val op oud van 50 tot 99

  Beantwoorden
  • Naar de 20 updates die BullChat gedaan werkt de site nog niet eens goed. Men zegt wel eens elke verandering is geen verbetering. Het enigste wat BullChat wilde doen met die updates is de drugs dealers buiten de deur houden maar daar zijn ze zelf niet eens staat voor want Het stikt er nog van de drugsdealers!!!! En de meeste mensen die op BullChat zitten zijn respectloos onbeschoft en denken dat ze maar alles kunnen doen daar. dus de moderators moeten BullChat alleen toegankelijk maken voor gay mensen… en hoe kom je te weten dat ze gay zijn? Dat is om bij het inlogscherm te vragen ben je gay of ben je bi. En daar het systeem op aanpassen… BullChat doe er wat mee? En mensen die dit lezen chatboy is terug Groetjes van Een trouwe chatten

   Beantwoorden
 20. Beste lezers Hier een berichtje van ben Oost chatboy is weer terug Je kan er alleen geen cam aandoen en foto’s versturen je kan er wel een link van je profiel plaatsen zoals gayromeo homo.nl en ga zo maar door Je kan wel via de e-mail foto’s versturen of via WhatsApp of Snapchat of Kik… nog een tip voor moderator van BullChat Doe eens wat aan al die klachten bier gelezen heb vanavond de mensen op BullChat zijn onbeschoft maar de eigenaars die zelf ook homo zijn zijn ook onbeschoft om niet te reageren en met andere woorden de eigenaar van BullChat zijn net zo respectloos als meester gasten die denken Jawel even de les zal leren toen wat mij BullChat

  Beantwoorden
 21. Bullchat is een zooitje. Elke keer veranderingen wat de site niet ten goede komt. Vandaag met inloggen, het is niet meer mogelijk om zonder betaling van€ 0,99 in te loggen. Ik weet niet of dat éénmalig is. Er staat verder ook niet vermeldt in de uitleg.
  WAARDELOOS deze site

  Beantwoorden
 22. je kunt alleen nog op bullchat komen als je 99 eurochat betaald, dus niet gratis meer en toch zeggen ze nog dat het gratis is en altijd toegang hebt hoop dat het weer word zoals het was

  Beantwoorden
 23. Sinds vandaag 31 december moet je dus blijkbaar voor voor de gratis Bullchat bij inloggen elke keer €0.99 betalen. Vragen om je telefoonnummer, of je bankgegevens…..denk dat het ze daar in de bol geslagen is.
  Maar goed….ze zoeken het maar uit, mij zien ze er niet meer

  Beantwoorden
 24. Sinds vandaag wil ik inloggen op bullchat en wordt en moet ik mn telnr opgeven en dan €0,99 betalen om in te loggen. Is dit nieuwe? Betrouwbaar?

  Beantwoorden
 25. Waarom kan ik met mn iPad en pc niet meer gratis op bullchat?
  Ik krijg nu elke keer iets over ‘ contact advertentie’ en dat er 0.99 betaald moet worden per keer om in te loggen.
  Op mn mobiel kan ik er gewoon in.

  Beantwoorden
 26. Zeer onprofessionele site, met erg veel makken. Klantenservice is er onbekend.

  De laatste tijd neemt het aantal contactverzoeken van louche (Amerikaanse?) deelnemers en phishing, van pedo’s, van drugkoeriers en -verkopers enorm toe. Nog afgezien van de storingen en onverklaarbare fouten – de keren dat de site plotseling onbereikbaar en uit de lucht is, is niet te tellen. Gelukkig dat het gratis is …

  De site vervult enerzijds een belangrijke functie voor veel niet-openlijke biseksuele mannen, van oudere of heel jonge mannen die simpelweg contact of seks zoeken, maar loopt het gevaar weer binnenkort publiekelijk op de vingers getikt te worden, vanwege het af en toe zeer lage en borderline-crimineel niveau van sommige contactzoekers. Dat zou jammer zijn.

  Beantwoorden
 27. Is Bullchat een betaalde website geworden? 06-nummer opgeven en 0,99 betalen?
  Of en hoe kan ik nog gewoon chatten? Mij lukt het niet meer. Andere goede alternatieven?

  Beantwoorden
 28. het is een free gay chat,maar ik moet de laatste weken elkekeer als ik inlog 0,99 cent betalen. begrijp er niks van.Ik ga dus niet maar zo vaak online,want dan loopt het behoorlijk op.

  Beantwoorden
 29. ik heb vandaag al 6x betaald ik kan geen berichten verstuuren of ontvangen maar moet wel betaalen 6 x is dat normaal dan denk dat hier binnen kort niet veel meer op zit hoop op een nieuwe schat die er gaat komen dank je wel bullschit

  Beantwoorden
 30. IK heb er geen probleem mee dat ik moet betalen, paar keer gebeurd werd ik er al na 90 min afgegooid,daar heb ik op gereageerd, en ze me keurig gebeld daaropver en vertelde dat het kinder ziektes zijn,
  maar zaterdag 01 02 20 wil ik er op en betaald ,en werd niet toegelaten, evn later weer , toen dacht ik, potverdorie,maandag 03 02 20 smorgens weer het zelfde, dit is niet leuk:(

  Beantwoorden
  • hey ik zag jou reactie dat ze jou hebben gebeld kan jij het nummer waar mee ze jou hebben gebgeld aan mijn door geven dan bel ik ze zelf terug a u b

   Beantwoorden
  • hier ben ik weer ik word er ook steeds afgegooit zonder rede terwijl ik al meer dan 10 jaar op bullchat zit vin d ik dit waardeloos ik hou mij aan de regels maar steeds word ik er afgegooit en staat er toegang geweigerd en daarom wil ik grrag het telefoon nummer hebben van die operetor a u b groetjes

   Beantwoorden
 31. Hallo,

  De laatste 3 dagen moet ik steeds een euro betalen om toegang te krijgen bij BullChat.
  Kan iemand mij uitleggen waarom en hoelang dit duurt?

  Beantwoorden
 32. Op bullchat is er regelmatig een gast uit Amsterdam die nazi foto gebruikt. Foto’s met hakenkruizen en de hitlergroet. Waarom laat bullchat dit toe?

  Beantwoorden
 33. Volgens mij is Bullchat in handen gevallen van een stelletje ICT-stagiaires die er alle aan doen om de toegang tot de Bullchat-site zo ingewikkeld mogelijk te maken. Waarom kan ik niet gewoon klikken: bullchat, inloggen bullchat, profieletje tikken/fotootje erbij, plaatsnaam intikken, inloggen (viercijferige ogentest doorstaan) en hup: chatten?

  Beantwoorden
  • Hallo Fred

   Ik ben er de afgelopen week diverse keren , zonder enige reden, afgegooid
   Elke keer bij opnieuw inloggen werd ” Toegang geweigerd ”
   Zelfs onder ander profielnaamen ander plaatsnaam

   Dus conclusie : BullCHAT = BULLSHIT aan het worden

   Beantwoorden
 34. Hoe komt het dat ik niet meer kan inloggen? Ik ben er bv effe in, nog geen minuut later komt het inlog scherm terug tevoorschijn. Na tweede poging, komt er toegang geweigerd

  Beantwoorden
 35. Ineens eruit gegooid en als ik opnieuw wil inloggen zijn al mijn gegevens die altijd standaard bewaard bleven verdwenen en ik krijg elke keer:

  Toegang geweigerd, probeer het later opnieuw.
  Gaat een probleem worden deze site zo te lezen hierboven.

  Beantwoorden
 36. Hoe kan het dat bullchat beweerd je privacy te waarborgen terwijl een chatter bi man xxl Blaricum alias zakenman uit Blaricum inlogt met het verzoek in zijn cv om je telefoon nummer en adres??Tevens heeft hij foto’s van mijn kikapp gehaald!!!Waarom en wees eens duidelijk en geef eens antwoord(Ik klaag hier al langer over)kan dit(wet op privacy)!!

  Beantwoorden
 37. Weer lastig vallen door bi man xxl 46 hij vraagt nog steeds om mijn telefoon nummer en adres aan andere chatters!!Nu logt hij in Wie kan mij helpen IJsselstein en heeft foto’s van mijn kikapp gehaald en wil zo achter mijn adres komen!!Hoe kan het zijn dat deze chatter niet geblockt wordt door bullchat!!

  Beantwoorden
 38. Voor de zoveelste keer krijg ik , zonder reden , te zien als ik wil Inloggen ” Toegang geweigerd, Probeer het later opnieuw ”
  Ook al een paar keer mededeling gehad dat ik ” Akkoord moet gaan met Voorwaarden ” en dat ik € 0,99 moet betalen ??
  Wat is dit allemaal voor Onzin ??
  BullChat pretendeert toch dat het een Gratis Site is en toegangkelijk is voor iedereen ??

  Als ik dan via via aan personen vraag of die ook Inlog problemen hebben, dan is dat NIET het geval !!! Vreemd dus

  Als ik geblokkeerd ben… WAT is dan de reden hiervoor ??

  Blokkeer personen die je lastig vallen met de vraag of je Poppers, Chems of Drugs nodig hebt
  Blokkeer ALLE Fakers en Stalkers

  Beantwoorden
 39. Voor de ZOVEELSTE keer Toegang geweigerd !!!
  Het maakt niet uit onder welke profielnaam of Woonplaats je dat doet
  Begint HÉÉL Vervelend te worden
  Het is géén BullCHAT maar BullSHIT aan het worden

  En je kan nergens direct aan beheerder van Site je klachten kwijt

  Beantwoorden
 40. wat een klote Site is Bullchat geworden zeg !!!
  Dinsdag 29-072020 om 12.40 uur Ingelogd ( met profielnaam, Profiel Foto’s en beschrijving en Woonplaats )
  Om 12.42 uur volgende bricht : Deze pagina vraagt te bevestigen dat u deze wilt verlaten, gegevens die u heeft ingevoerd, worden mogelijk niet opgeslagen !!!!

  Ik heb NIET eens de kans gekregen om profielen te bekijken of zelfs te reageren op andere profielen !!!!

  Wat is dit …
  dit overkomt me de laatste 2 dagen elke keer ALS toegang niet geweigerd wordt

  Bullchat waar zijn jullie mee bezig !!!!!
  lijkt nu eerder BULLSHIT te worden

  Beantwoorden
 41. Het is weer zover hoor bij BullChat
  Heb ik Vrijdag 31-07-2020 tot 03.oo uur zitten chatten , log in mezelf op Zaterdag 01-08-2020 om 09.30 uur weer in….. na 2 min eruit gegooid… probeer je opnieuw in te loggen…. TOEGANG GEWEIGERD !!!
  Dit is de zoveelste keer deze week !!!
  wat is er aan de hand met deze Site ??

  BullChat wordt ECHT BULLSHIT

  En Medewerkers van BullChat : STUUR EENS EEN DUIDELIJK ANTWOORD EN GÉÉN STANDAARD MAIL OVER HOE JE MOET INLOGGEN !!!!

  Beantwoorden
  • hallo eric ik heb je bericht gelezen over bullchat maar hoe hebben ze jou dan benaderd telefonichs offfffff en daarom vraag ik aan jou wil jij mijn helpern om kontakt te krijgen met bullchat

   Beantwoorden
 42. Ik ook betalen vanaf gister….principekwestie, dus niet! Einde bullchat voor mij, echt balen maar er zijn vast alternatieven….komen vanzelf!
  Iemand suggesties?!

  Beantwoorden
 43. Ook hier al dagen access denied. Cookies leeggemaakt. Via Firefox geprobeerd.
  Op de tablet geprobeerd. Wordt overal niet toegelaten of maximaal een paar seconden en dan er weer af gegooid. Waardeloos.

  Beantwoorden
 44. Het is gelogen want Bullchat is niet gratis. Betalen is zeker i gevoerd omdat deze site de laatste maanden bijna alleen nog fake was. Dus bullchat pleegt nu suïcide. Maar misschien komt dan een nieuwe en beter site

  Beantwoorden
 45. hallo eric ik heb je bericht gelezen over bullchat maar hoe hebben ze jou dan benaderd telefonichs offfffff en daarom vraag ik aan jou wil jij mijn helpern om kontakt te krijgen met bullchat

  Beantwoorden
 46. Beste ik wil inloggen en ik moet weer betalen voor in te loggen , en dit is regelmatig weer , soms een tijdje niet , Nu deze avond weer .
  Toch een raar gevoel hier bij .

  groeten

  Beantwoorden
 47. Hallo mensen.
  De afgelopen dagen is er al 9 keer 0.99 euro van mijn rekening af geschreven en het lukt als maar niet om op Bull chat te komen? Wat is er aan de hand??
  Is er een storing??
  Graag jullie reactie.
  Of waar moet ik zijn met deze klacht??

  Beantwoorden
 48. Jongens, heren, senioren, travo’s, transen, bi’s, gays, stellen…. enz enz. Vergeet BULLCHAT. Het is alleen nog betaald inloggen. Dat er nog steeds FREE CHATSITE staat is om je te lokken! VERGEET HET!

  Beantwoorden
 49. Hoezo Free chat bij Bullchat? Ze laten je 99 eurocent betalen anders kom je niet in de chatroom, Bi en hetero’s kunnen niet meer anoniem chatten, want thuis ziet met dat er 99 c is afgeschreven om op de site komen, LEKKER ANONIEM!!!!!!! Als Bullchat hiermee doorgaat wordt het wel de ondergang van Bullchat. Geef ons is aan wat jullie onder het begrip GRATIS verstaan. Fijn hoor om dat wat er nog is ons af te nemen.

  Beantwoorden
 50. Hoe kan het nou dat ik nog steeds zonder die 99 cent in kan loggen
  Wel erger ik me blauw aan de advertenties van willlem engel ( die engerd van viruswaarheid ) en al die anderen die volhouden dat corona fake is

  Beantwoorden
 51. Nog steeds geen verbetering, Bullchat is NIET gratis, je moet betalen, wat velen tegen de borst stuit, vooral omdat het meestal bi of gehuwden/ of met een relatie zijn. Zij hebben meestal ook een gezamenlijke rekening, dus valt de afschrijving van € 0,99 op. Houd er a.u.b. mee op en zorg er voor dat het inderdaad een FREE GAY SITE is.

  Beantwoorden
 52. uitkijken voor deze site, tis een en al kinder por… geworden en mensen die elkaar willen pozze met hiv aids of dit stiekum willen doen,dus met condoom neuken maar e rgaatjes in prikken, harstikke iligaal klaag je hier over word je gewoon geblokeerd

  Beantwoorden
 53. kan er misschien enige duidelijkheid komen! Is Bullchat een free site of pay site.
  Eerlijkheid kost niets en bespaard een hoop frustratie. Dus succes!!

  Beantwoorden
 54. A FREE GAY site Een GRATIS Gay-site.
  0,99 euro cent per inlog is niet bepaald GRATIS
  Jammer, dat deze site zo handelt. Heet deze site BULLCHAT of BULLSHIT?
  Roep massaal op tot boycot

  Beantwoorden
 55. Sinds een paar weken komen mijn berichten niet door, en krijg ik ook geen berichten binnen. Hoe komt dit? Bullchat is niet bepaald meer een gemakkelijke site om iemand te vinden. Als je er niet op geraakt.

  Beantwoorden
 56. Ik ben er vandaag gratis in BULLCHAT gekomen zonder die 0,99 euro cent te betalen. en ik zie het ook niet meer staan van die 0,99 euro cent.

  Beantwoorden
 57. 60 keer me nicknaam moeten veranderen om er op tekomen
  gratis is het en fake word eerder toegelaten dan 1 die netjes

  geen beheerder of wat dan ook mailen heeft ook geen zin je krijg nooit een antwoord terug

  Beantwoorden
  • Ik kom ook niet meer oo bulchat konstant access denied waarom? En dan weer 0.99 cent betalen? Mooi niet. Anoniem? Echt niet je ip adres en regio wordt opgeslagen.Ook geen mens te bereiken hele wazige schimmige site,waardeloos

   Beantwoorden

Plaats een reactie