Valentijns acties datingsites 2019

Valentijnsdag 2019 staat om de hoek, en voor veel singles is dit een dag waarop zij misschien net wat meer op het feit gedrukt worden dat ze single zijn. Maar daar is wel wat aan te doen. Zo kan je je inschrijven voor een datingsite. Met Valentijn heb je ook nog het geluk dat vele datingsites korting geven op hun betaalde abonnementen. Lees hieronder de verschillende acties en aanbiedingen van diverse datingsites in 2019.

Pepper

Bij de datingsite Pepper hebben ze zo’n aanbieding. Als je daar een gratis account aanmaakt, dan krijg je een gratis volledig lidmaatschap. Die duurt 3 dagen. Op die manier kan je alle mogelijkheden van Pepper bekijken, om te besluiten of deze site goed bij jou past.

Overigens zit je hiermee niet vast aan een betaald abonnement. Zodra de 3 dagen voorbij zijn, wordt je account omgezet in een gratis lidmaatschap. Zonder verdere eisen.

Relatieplanet

Ook bij Relatieplanet hebben ze eenzelfde actie als bij Pepper. Bij Relatieplanet krijg je voor een aanmelding bij Valentijnsdag een week lang een gratis account. Hiervoor dien je 1 cent te betalen ter verificatie.

Let wel goed op dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je deze niet opzegt. Wel betaal je dan 10 euro per maand minder (15 ipv 25 euro).

Deze actie loopt tot en met 21 februari. Dus ook na Valentijnsdag kan je nog van deze aanbieding genieten.

50plusmatch

Bovenstaande website zijn natuurlijk de algemene datingsites. Ben je op zoek naar iets anders, bijvoorbeeld omdat je een 50 plusser bent, dan kan je terecht bij bijvoorbeeld 50plusmatch. Deze datingsite voor 50plus heeft namelijk ook aanbiedingen tijdens Valentijnsdag 2019.

Zo krijg je bij een nieuwe aanmelding een gratis lidmaatschap voor 3 dagen. Op die manier kan je de hele site proberen. Als dit abonnement verloopt, word je gewoon gratis lid. Je zit dus nergens aan vast.

e-Matching

Een andere datingsite die zich richt op een bepaalde doelgroep, is e-Matching. De doelgroep hiervan zijn hoger opgeleiden. Als je hoger opgeleid bent, is deze datingsite dus wellicht wat voor jou.

Bij e-Matching krijg je tijdens de actie van Valentijnsdag drie gratis contacten. Hierdoor hoef je dus niet te betalen voor het verkrijgen van contacten, maar kan je al beginnen met het contact leggen met mensen voor noppes.

Deze actie loopt tot en met 28 februari.

50liefde

Een andere datingsite die gericht is op 50 plus, is 50liefde. Bij 50liefde luidt de Valentijnsactie als volgt:

50% korting op het abonnement van 30 dagen. Daardoor betaal je 20 euro voor het betaalde abonnement, in plaats van 40 euro. Deze aanbieding loopt nog door tot eind februari, dus ook na Valentijnsdag kan je nog van dit voordeel gebruik maken.

Toch op zoek naar iets anders?

Staat er voor jouw boven geen leuke datingsite bij? Dan kan je ook eens gebruik maken van onze vergelijker. Die vind je bijvoorbeeld op de homepage. Daar kan je aangeven waar je naar op zoek bent, en de vergelijker toont je de mogelijkheden.

Ook kan je eens kijken bij onze categorieën. Denk bijvoorbeeld aan de gratis datingsite of dating apps.

3.7/5 - (4 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie