Twoo Datingsite Review

Mensen om nooit meer te vergeten! Met 13 miljoen gebruikers per dag is Twoo de grootste site om nieuwe mensen te leren kennen. De gratis website is niet speciaal voor dating gemaakt, maar vooral om nieuwe mensen te leren kennen. Als app en online site kan het sociaal ontdekkingsplatform gebruikt worden voor zowel het vinden van vriendschap als een relatie. Met een groot internationaal bereik van meer dan 200 landen is het daadwerkelijk vrijwel op elke locatie leuk om mensen te leren kennen.

De leden op Twoo zijn zeer actief en zijn er ook echt om nieuwe mensen te leren kennen. Je kan hier dus terecht voor nieuwe vrienden of wellicht wat meer. Elke dag chatten miljoenen gebruikers met elkaar. Dankzij de handige app is het platform overal bereikbaar vanaf iPhone en Android.

Als je op zoek bent naar een echte datingsite, bekijk dan websites zoals Pepper, Lexa of Relatieplanet.

Voordelen Twoo

Je kan het platform dus ook zien als datingsite met een database van meer dan 180 miljoen leden. Zo kan je waar je ook bent met nieuwe mensen in contact komen en berichten of foto’s uitwisselen. Verder is het aanmaken van een account geheel gratis!

Een ander voordel van Twoo is bijvoorbeeld dat je onzichtbaar kan surfen. Op deze manier kan je andere profielen bekijken om mee in contact te komen zonder dat iemand ziet dat jouw profiel online is. Dit is bijvoorbeeld handig als je nog wilt uitproberen of Twoo wel wat voor je is.

Via de Discover functie van Twoo worden mensen aan elkaar voorgesteld op basis van hun voorkeuren. Zo krijg je iemand die naar hetzelfde op zoek is als jij en waar je een grote kans mee hebt om leuk mee te chatten. Als je nog iets extra’s wilt, bestaat er een Live functie. Deze optie geeft de mensen die jouw profiel leuk vinden een melding wanneer jouw profiel online komt. Hierdoor heb je gelijk iemand om mee te chatten!

Op het moment dat je een Live video start, wordt deze ook bij Explore gezet. Hierdoor zien nog meer mensen je profiel en krijg je meer views en likes! Naast al deze gratis voordelen biedt Twoo nog een aantal betaalde functionaliteiten aan om nog meer uit je account te halen.

Kosten Twoo

Het gebruiken van de Discover optie en vervolgens het chatten en versturen van media is allemaal gratis op het platform. Maar om een nog betere ervaring te krijgen, biedt Twoo via het kopen van credits extra features aan. Hiermee krijg je meer views en matches, ook is de kans dus groter dat je met meer mensen in contact komt.

Premium account

Naast de optie tot credits, heb je een mogelijkheid om een vast betaald lidmaatschap aan te schaffen. De functies hiervan kan je onbeperkt tot 24 uur na aanmelding uitproberen. Daarna kan je verder met een premium account. Hiervoor betaal je maandelijks, per periode krijg je vervolgens een korting:

  • 1 maand: € 9,99 per maand
  • 3 maanden: € 23,99 (of omgerekend € 7,99 per maand)

Door middel van een betaald account of credits kan je jezelf populairder maken. De credits kosten € 14,99 per 1250 credits. Via het premium Twoo profiel kan je iedereen contacteren en je likes en bezoekers van je profiel inzien. De volgende features krijg je als extra en geven je bepaalde voordelen:

  • Via Daily Discover wordt je profiel 100x per dag bij discover getoond en krijg je dus meer matches.
  • De Daily Boost geeft meer activiteit aan je account waardoor je meer matches, likes en bezoekers krijgt. Zo kun je ook weer vele nieuwe conversaties starten.
  • Daily Spotlight biedt jouw profiel een inzicht bij de spotlight waardoor je profielfoto bij veel andere leden getoond wordt.
  • Met Daily First in Search wordt je profiel bovenaan de zoekresultaten getoond. Bovenaan bij zoeken vindt je makkelijk nieuwe matches en zij jou!

Ervaringen Twoo

Onderstaand vind je recensies en reviews van mensen die Twoo al geprobeerd hebben:

4/5 - (3 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Twoo”

Plaats een reactie