Registreer nu gratis!

50plusmatch Datingsite Review

Dating voor actieve 50-plussers! Ook singles boven de 50 jaar zijn op zoek naar een geschikte partner, deze datingsite is hier een zeer goede oplossing voor. Van de stellen tussen de 50 en 65 jaar die gaan samenwonen, heeft een derde hiervan elkaar online ontmoet. Het is dan ook zeker niet meer abnormaal om je partner online tegen gekomen te zijn. Vele succesverhalen bewijzen deze stelling dan ook. Dankzij 50plusmatch kan een groot aantal singles nu zeggen dat ze de partner van hun leven gevonden hebben.

Deze datingsite staat slechts mensen van hogere leeftijd toe en dit biedt je alleen maar nieuwe mogelijkheden. Veel functies zijn zoals anders en je gaat er zeker niet op achteruit. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat je juist op de goede plek beland bent omdat je met deze manier van daten een erg gerichte gebruikersgroep hebt.

Maak hier een gratis account aan.

Waarom 50plusmatch?

Voor leden na middelbare leeftijd is liefde zeker niet ongewenst en ben je ook op zoek naar de ware. De perfecte match is voor zowel mannen als vrouwen ongetwijfeld te vinden dankzij hun gebalanceerde verdeling van profielen. Bij 50plusmatch is namelijk 51% man en 49% vrouw, je hoeft dus niet bang te zijn dat er een te klein aanbod is. Verder worden alle profielen handmatig gecontroleerd door professionele medewerkers om hun echtheid na te gaan. Je kan dus elk profiel met zorg bekijken en berichten om met jouw echte match contact op te nemen.

Uit de duizenden leden die al zijn aangemeld, is al een grote hoeveelheid succesverhalen voortgekomen. Dit gaat zelfs over mensen die duizenden kilometers uit elkaar wonen en liefde op het eerste gezicht ondervonden! Bij 50plusmatch zijn er vele mogelijkheden en zal je verbaasd zijn om de avonturen die je mee kan maken. Als je nog niet overtuigd bent, kijk dan eens naar de prijzen. De online datingsite is als beste getest door Vara’s Kassa dankzij waarden als veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Een ander belangrijk punt dat ze noemen is dat gratis en betaalde profielen met elkaar kunnen communiceren. Verder is 50plusmatch bekroond door de Thuiswinkel Awards in categorie datingsites. Ze zijn als winnaar verkozen tot favoriete datingsite.

Meld je direct aan voor 50plusmatch!

Doelgericht daten bij 50plusmatch

Online daten is al lastig genoeg en deze datingsite probeert gemakkelijker te maken. Het online daten hier is met een specifieke doelgroep van 50 plus en ze hebben een vaste werkwijze. Deze doelgerichte manier van werken brengt een opvallend groot voordeel met zich mee. Dit is namelijk dat een grote groep singles in dezelfde leeftijdscategorie zich bevindt in een omgeving waar iedereen hetzelfde doel heeft: de ware match vinden!

De datingsite is naast online daten in Nederland ook bezig om hetzelfde te faciliteren in buurlanden. Denk hierbij aan België, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Naast dat heel veel nieuwe vijftigers opnieuw gelukkig worden, denkt 50plusmatch ook aan de lokale manier van daten. Doelgericht daten heeft ook te maken met het aanpassen aan de gebruikers, en dit de website fantastisch.

Gebruikersgemak

De leden van 50plusmatch kunnen zonder problemen in contact komen met de klantenservice. Bij het versturen van een mail krijg je dan ook binnen de kortste keren een reactie. De datingsite verdient dan ook niet zomaar de behaalde prijzen voor hun hoge reputatie. Op al hun mails kun je reageren en kun je een persoonlijk en direct antwoord terug verwachten. Met een Keurmerk Veilig Daten ben je tevens zeker van bescherming van je privacy. Dit betekent ook dat je geen vervelende mails meer ontvangt als je een partner hebt gevonden. Zo staat deze fijne datingsite bekend!

Functionaliteiten 50plusmatch

Deze datingsite biedt wederom een optie tot gratis account, in het geval van 50plusmatch is dit ook een zeer goede start. Je krijgt hiermee namelijk, net zoals het premium account, de vrijheid om onbeperkt te zoeken naar andere singles. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je zoekprofiel volledig samen te stellen en hiermee bezocht te worden. Als je nu al de gratis functies wilt proberen, meld je hier dan snel aan!

Indien je na het gebruiken van het gratis lidmaatschap erachter komt dat je meer wilt, kan je kiezen voor een betaald account. Bij 50plusmatch breid je je account dan uit tot een toegang tot meer geavanceerde functies. Je kan met een upgrade van je profiel namelijk privé chatten met andere singles maar ook bekijken wie jouw profiel heeft bezocht. Kijk hieronder voor meer informatie over de verschillen tussen een betaald en gratis profiel:

Premium lidmaatschapGratis profiel
Persoonlijk zoekprofiel samenstellen
Onbeperkt zoeken naar matches
Privé berichten sturen
Bekijken wie jouw profiel bezocht heeft
Zonder limiet interesse berichten sturen

Abonnement kosten

Zoals te zien is, heb je een groot verschil tussen beide profielen. Wegens het feit dat dit toch wat kleiner is dan de meeste datingsites, is het abonnement ook wat minder duur. Het betaalde account biedt echter wel een dergelijke korting bij het afsluiten voor een periode van langere duur. Hieronder zie je de kosten:

  • 1 maand:    € 29,95 per maand
  • 3 maanden:    € 19,95 per maand
  • 6 maanden:    € 14,95 per maand
  • 1 jaar:    € 9,95 per maand

Lid worden is natuurlijk gratis, het inschrijven is dan ook zeer eenvoudig gedaan. Je kan zelf kiezen welke informatie je deelt en welke andere singles kunnen zien. Bedenk wel dat hoe uitgebreider je profiel is, hoe meer matches je krijgt! Hetzelfde geldt voor foto’s, dit is erg belangrijk om de aandacht van andere mensen te krijgen. Na login krijg je zelf alle vrijheid om matches te zoeken, je kan dit geheel op je eigen tempo doen. Als je geïnteresseerd bent in een andere single, klik dan op het profiel voor meer informatie over de persoon. Vele 50-plussers gingen je voor, wacht niet langer!

Is 50plusmatch niet een match voor jou? Kijk dan eens op andere 50 plus datingsites, zoals Ourtime of 50liefde.

Reviews 50plusmatch

Voor ervaringen van andere gebruikers, bekijk dan de recensies hieronder:

3.1/5 - (78 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “50plusmatch”

Plaats een reactie