Registreer nu gratis!

Novamora Datingsite Review

Beetje pittig! Als je denkt dat je seksleven een boost nodig heeft, begin dan met deze datingsite uit te proberen. Het relatief nieuwe datingnetwerk geeft singles en stellen de kans hun seksleven iets spannender te maken via pikante dates. Novamora is tevens zeer actief op reclamegebied en dit is ook zeer voordelig voor jou. Je hebt nu namelijk veel meer kans een leuke match tegen te komen. Wacht dus niet langer en kijk of er wat voor je bij zit!

Novamora.nl heeft een moderne look en ook fijne waarden. De erotische datingsite is namelijk 100% veilig en discreet, dit is erg prettig als je op je gemak even online wilt daten. Andere leden zien alleen je zelf gekozen profielnaam en dit zorgt ervoor dat je anoniem kan daten. Je e-mailadres blijft namelijk ook geheel geheim. Indien je echt door niemand herkend wilt worden, heb je ook de optie om je profielfoto leeg te laten. Hierdoor ben je alleen te ontdekken via privé-chat als je met anderen afspreekt.

Novamora dating

De erotische datingsite heeft het goed voor elkaar met de hoeveelheid leden die zich aangemeld hebben. Je hebt veel opties om een spannende avond te beleven. Elke datingsite heeft echter eigen functionaliteiten en Novamora heeft ook speciale extra’s. De zoekresultaten kunnen bijvoorbeeld op meerdere manier gefilterd worden, zo heb je snelzoeken en uitgebreid zoeken. Verder heb je nog zoeken op trefwoord, dit is te combineren met beide functies. Snel zoeken geeft je de mogelijkheid om zoekcriteria in te stellen op land, leeftijd en geslacht. Via de functie ‘uitgebreid zoeken’ kun je dieper ingaan op het type persoon en heb je meer zoekcriteria zoals lengte en opleiding.

Meld je direct gratis aan voor Novamora.

Profielgebruik

Je hebt naast je eigen profiel natuurlijk heel veel anderen om mee te matchen. Maar vergeet niet om jezelf ook tijd te gunnen! Op je eigen profiel kan je bijvoorbeeld foto’s en teksten toevoegen om zo te vertellen en laten zien wie je bent en waar je interesse in hebt. Het is bewezen dat je op deze manier ook meer kans hebt om te matchen en berichten te ontvangen van geïnteresseerde leden. Heb je even geen zin meer om online te daten of wil je een pauze? Dan heb je de keuze om je account tijdelijk te verbergen. Je kan via voorkeuren je profiel voor een tijdje onzichtbaar maken voor anderen.

Betrouwbaarheid

Dating via Novamora gebeurt dus geheel anoniem en dit is soms lastig met het herkennen van profielen. De datingsite streeft namelijk naar een aanbod van slechts echte profielen. In tegenstelling tot anders seksdatesites, heeft Novamora felle regels tegen nepprofielen. Deze profielen worden dan ook zo snel mogelijk verwijderd door een team dat daar voortdurend mee bezig is. Leden die andere bedoelingen hebben worden aangepakt en verbannen van de datingsite. Het motto blijft altijd: “Fair Play”.

Vergelijkbaar: Anoniem daten via Victoria Milan.

Novamora kosten

Als erotische dienst heeft de datingsite een ongelooflijk voordelig aanbod. De website werkt met credits en verschillende toegangsvormen. Het registreren is geheel gratis maar als je meer functionaliteiten wilt, moet je opwaarderen naar een zogenaamd VIP-account. Alle betalingen op de site zelf verlopen via credits, deze worden relatief goedkoper naarmate je hier meer per keer van koopt.

De VIP-toegang kan gekocht worden voor verschillende periodes, dit is mogelijk per maand maar ook per dag. Via een opwaardeerplan kan je makkelijk en automatisch een bepaalde hoeveelheid credits bijbestellen. Dit plan kan je ten alle tijden uitzetten en zo ook je abonnement stopzetten. De prijzen voor VIP-toegang zijn van credits omgerekend als volgt:

  • 1 maand: € 24,99 per maand
  • 2 maanden: € 19,99 per maand
  • 4 maanden: € 14,99 per maand

Betaling verloopt beveiligd via een SSL protocol door middel van betalingsmiddelen zoals iDeal, creditcard of simpelweg overboeken.

Functionaliteiten VIP

Je betaalt maandelijks natuurlijk een bepaald bedrag voor de VIP-toegang en nu wil je wel weten wat je hier precies mee kan. Je begint met de basis functies van het gratis account, hiermee kan je om te beginnen profielen bekijken. Hiernaast kan je beperkt berichten versturen en slechts een selectie foto’s bekijken. Ook heb je maar één manier van zoeken, namelijk standaard zoeken. Met de VIP-toegang krijg je minstens drie keer zoveel functies na een betaling van 10 credits. Je kan nu gebruik maken van de FotoZapper en misschien wel het beste, persoonlijke berichten sturen. Als premium lid kan je ook alle foto’s van een profiel bekijken, niet alleen de hoofdfoto’s. Het beste moet nog komen, je kan namelijk met de premium features privé chatten en je ontvangen berichten lezen. Verder kan je uitgebreid zoeken en dus je eigen type specificeren en daarnaast inzien wie jouw profiel heeft bekeken.

Profiel verwijderen

Je kan Novamora stopzetten op verschillende manieren, je kan kiezen om je abonnement te onderbreken of je kan je gehele profiel verwijderen. Bij de eerste optie ben je nog wel vindbaar voor andere leden en word je simpel gezegd overgezet naar een gratis account. Indien dit je wens is, kan je dit aanpassen bij ‘Voorkeuren’ onder het tabblad ‘Profiel’. Na het verstrijken van de overgebleven credits op jouw naam, wordt jouw profiel bruikbaar met beperkte functies.

Als je helemaal klaar bent met de datingsite, kies er dan voor om je profiel en account geheel op te schorten. Het uitschrijven gebeurt via het tabblad ‘Profiel’ en vervolgens klik je op ‘Account’. Hierna kies je voor ‘Uitschrijven’, na bevestiging zal je profiel niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten.

Bekijk ook: Erotisch daten met Ashley Madison.

Novamora App

De app van Novamora is zoals bij vele datingsites een webapp welke je heel gemakkelijk kan toevoegen aan je homescreen van je mobiel. Zo kan je als shortcut eigenlijk gebruik maken van de Novamora datingsite maar met een andere layout.

Het lijkt alsof je de app gebruikt maar dit is alleen de visuele indruk en het uiterlijk. Je hebt gewoon een handige interface waarbij je net als op de computer heel simpel kan daten en profielen kan filteren! Zo heb je ook onderweg binnen de kortste keren een leuke date of match wat kan uitlopen op wat jij wilt…

Ga nu naar Novamora.nl voor een snelle date!

Reviews Novamora

De volgende ervaringen zijn van leden van de erotische dienst die je voorgingen. Bekijk hieronder recensies over wat ze te vertellen hebben, of laat zelf een reactie achter:

3.5/5 - (144 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


2 gedachten over “Novamora”

  1. Erg sceptisch over dit soort sites, maar onlangs toch al een aantal leuke dates gehad en is de site mee 100% meegevallen. Ik zal de site dat ook aanbevelen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie