Registreer nu gratis!

Second Love Datingsite Review

De datingsite Second Love is er voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een affaire. De slogan van de site, ‘flirten is niet alleen voor singles’, laat dat ook zien. Betekent dus ook niet dat de site per se voor vreemdgaan is. Als je bijvoorbeeld het flirten mist, of niet voldoende aandacht krijgt van je partner, kan Second Love ook een uitkomst zijn.

Second Love is zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar als je op zoek bent naar iets spannends buiten je relatie, dan kan je gebruik maken van de site. Op die manier kan je flirten met andere mensen die ook al een relatie hebben. Een account aanmaken kan je gratis doen.

Bekijk ook: Victoria Milan

Functies Second Love

Zoals gezegd kan je gratis aan account aanmaken op deze site. Met zo’n lidmaatschap heb je beperkte functionaliteiten. Wel kan je de volgende dingen op de site doen:

 • Zoekfilter gebruiken.
 • Zien wie er online zijn geweest.
 • Zien wie jouw profiel heeft bekeken.
 • Berichten ontvangen (niet versturen).
 • En de profielen van andere leden bekijken.

Met zo’n gratis account kan je dus beperkt gebruik maken van de site. Wel kan je goed zien wat er zoal op de site te vinden is, en kan je even rondkijken voordat je besluit om over te stappen op een betaald abonnement.

Hoe veilig is Second Love?

Voor mensen die op zoek zijn naar een site als Second Love, zal discretie hoog in het vaandel staan. Dat begrijpt Secondlove uitstekend.

Zo worden je persoonsgegevens nooit met iemand gedeeld, en versleuteld opgeslagen. Daarnaast geven ze je tips om nog anoniemer te zijn. Gegevens van je creditcard worden niet in de database opgeslagen.

Bijvoorbeeld om een apart mailadres aan te maken voor de site, zodat het niet tussen je reguliere mail terecht komt. Verder hebben ze het ook over het aanmaken van een fictieve naam.

Second Love lijkt dus best wel veilig te zijn, als je zelf ook maatregelen treft. Met de tips van de site zelf lukt dat gerust.

Premium lid worden

Als gratis gebruiker kan je niet volledig gebruik maken van de mogelijkheden op Secondlove.nl. Mocht je dus meer van de site willen gebruiken (bijvoorbeeld berichten sturen naar andere leden), dan zal je een betaald account moeten nemen. Daarmee kan je in contact komen met andere leden, en bijvoorbeeld gebruik maken van de live chat.

Als betaald lid krijg je ook voorrang in de zoekresultaten. Op die manier weet de site ook neppe accounts tegen te gaan, die zullen immers niet gaan betalen voor een account. Daardoor is de kans groter dat je iemand vindt die hetzelfde zoekt als jij.

Kosten Second Love

Zo’n premium lidmaatschap brengt natuurlijk kosten met zich mee. De prijzen zijn als volgt:

 • Per maand: € 74,90
 • Per kwartaal (3 maanden): € 94,95
 • Per halfjaar (6 maanden): € 154,95

Daarnaast hebben ze bij Second Love ook nog een promotie lidmaatschap. Die wisselt in tijdsduur, maar is altijd ook een handige om te bekijken. Zie daarvoor de site.

Betaling voor zo’n abonnement gaat ook makkelijk. Zo heb je de keuze uit iDeal, Paypal, creditcard, overschrijven of zelfs met contant geld betalen. Leden uit België kunnen ook betalen met Bancontact/Mister Cash. Om de discretie te waarborgen, zal er op de afschrijvingen geen verwijzing zijn naar Second Love.

Functies betaald account

Met een betaald account kan je dus meer doen. Namelijk het volgende:

 • Chatten met andere leden (via de live chat).
 • Berichten sturen naar andere leden.
 • Tot wel 15 contactverzoeken per dag.
 • 10 knipogen per dag.
 • Onbeperkt aantal profielen bekijken.
 • Privéfoto’s van andere leden zien (als je vrienden bent op de site).
 • Alle openbare foto’s zien van andere leden.
 • Bovenin de zoekresultaten verschijnen.
 • En 15 foto’s uploaden.

Tips van Second Love

Secondlove heeft zelf ook een pagina toegewijd aan tips voor het daten via de site. Omdat het op zo’n vreemdgaan datingsite er net wat anders aan toe gaat dan een gewone site voor daten, is het misschien goed om die eens door te nemen. Een aantal voorbeelden:

 • Doe jezelf niet anders voor dan wie je bent (behalve wellicht een fictieve naam, om zo anoniem te blijven).
 • Bel nooit naar een betaalnummer met 0906.
 • Geef geen persoonlijke informatie in je profiel.
 • Zorg dat de eerste berichten via het systeem van Second Love gaan (niet meteen je mailadres en telefoonnummer delen).
 • Houd je profiel actueel.
 • Toon interesse in andere leden, en respecteer/behandel ze op een manier zoals jij ook behandeld wil worden.

Opzeggen lidmaatschap

Het betaald lidmaatschap wordt in principe stopgezet nadat de termijn waarvoor je die had afgenomen verlopen is. Dat geldt alleen niet voor betalingen met de creditcard. Dan dien je de automatische verlenging zelf stop te zetten. Dat kan via het menu, en vervolgens kiezen voor contact. Zorg er dan voor dat je een bevestiging hebt ontvangen van Second Love, zodat je zeker weet dat het goed geregeld is.

Als je betaald abonnement verloopt (en niet verlengd is), dan wordt je account omgezet naar een gratis versie voor een periode van drie jaar.

Je kan ook je hele account verwijderen van de datingsite. Dit kan je doen via ‘Menu -> driehoekje -> Profiel -> Annuleren’. Als je vervolgens bevestigd dat je je account wil annuleren (en daarmee je Second Love account verwijderen), dan gebeurt dat en heb je geen toegang meer tot de website als lid.

Second Love ervaringen

Lees hieronder de ervaringen en reviews van andere leden. Of laat zelf een reactie achter.

3.2/5 - (124 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


8 gedachten over “Second Love”

  • Ja ik vind het ook best duur eigenlijk…. Tenmiste, 75€ voor 1 maand is eigenlijk schandalig duur. Lexa kost maar een tientje per maand…. Vind zoveel geld echt veel teveel hoor. Als je daar lid van wordt heb je of poen teveel of je staat wel heel erg op knappen 😂 Of je heb ergens een schroefje los 🤣 Wordt ook goed aan verdiend door sluwe mensen die het zelf waarschijnlijk met bakken uitgeven aan luxe eacortdames met een lijf als een fotomodel…. Profiteren van andermans geilheid 👿

   Beantwoorden
 1. Wat een walgelijke organisatie zijn jullie! Mensen adviseren hun relatie willens en wetens kapot te maken. Dat daarbij ook mensen kapot gemaakt worden is niet van belang…?
  Wat denken jullie van eventuele kinderen die er zijn? Vraag inrichtingen voor jeugdzorg maar eens hoe kinderen er aan toe zijn die relatieproblemen van ouders meemaken..?

  Beantwoorden
  • daar kiezen deze mensen dan toch zelf voor wie op secondlove gaat als zijnde getrouwd en op zoek neemt zelf het risico dat je partner er achter komt en je de deur wijst

   Beantwoorden
  • Er zijn heel veel andere dingen die een gezin kapot kunnen maken dan deze. Denk aan drugsbeleid, sexclubs. Vergelijking met deze is het vreemdgaan niet erg.

   Beantwoorden
 2. Als gebruiker van Secondlove kan ik alleen maar zeggen dat er niet voor niets duizenden leden zijn. Het is volstrekt tegennatuurlijk dat je als mens monogaam bent. Iedereen die op SL zit heeft een eigen motivatie. Gemis aan passie thuis, andere seksuele wensen dan de partner, behoefte aan avontuur, uit de sleur, etc. Allemaal tekens dat je als individu iets mist. Daar is niets mis mee. Als je je gelukkig voelt, komt dat terug in je relatie. Ik zie het dus als iets zeer positiefs. Maar ja, dat is mijn visie.
  Ik heb goede ervaring met SL. Wel is het zo dat vooral de motivatie erg verschilt, waardoor het soms niet klikt. En het kost 80,00 Euro per 2 maanden. Oftewel een tientje per week. Zo extreem duur is dat ook weer niet. Ik ben nooit een fictieve persoon tegengekomen. Het zijn allemaal echte personen.

  Beantwoorden
 3. Wat ik dus vreemd vind aan de site is het volgende… Er wordt in verschillende mannen profielen gezegd dat er een “overschot” aan mannen is. Dus ik denk dan als “nieuwe” vrouw, dan zal ik wel snel profiel bezoekjes hebben.
  Even als test. Niet dus!
  Je kan alleen iets op die site als je betaalt, om contact te hebben met iemand. En waarschijnlijk dus ook als je wilt dat het profiel bekeken wordt.
  Totaal nutteloos dus.

  Beantwoorden

Plaats een reactie