Ourtime

Het vinden van gelijkgestemde leeftijdsgenoten is nog nooit zo makkelijk geweest. Ourtime.nl is onderdeel van een succesvolle internationaal dating platform. Bij Ourtime doen ze er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om de geschikte levenspartner te vinden. Dit kan vriendschappelijk zijn, een maatje, of toch romantisch – jij geeft het zelf aan.

Ontmoet vijftig plussers op Ourtime.nl

Het bijzondere aan Ourtime is dat ze niet alleen een online platform zijn waar je profielen van andere leden kunt bekijken en met wie je kan flirten of chatten. Nee, ze doen nog veel meer. Ze organiseren allerlei leuke evenementen waar leden elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Allemaal heel ontspannen.

Je kan bijvoorbeeld meedoen aan een creatieve workshop, of je gaat mee voor een weekendje weg met andere vijftig plus singles. Het zijn altijd hele fijne en ongedwongen activiteiten die tot niets verplichten. Maar wie weet, kom je spontaan toch een leuk man of vrouw tegen, of maak je gezellige nieuwe vrienden. Wat de uitkomst ook moge zijn, plezier en ongedwongenheid staan voorop. Je kan het platform op je laptop, tablet of mobiel gebruiken, en voor de standaard functies kost het niets. Je kan een profiel aanmaken met een leuke en spontane foto erbij. Je kan de zoekfunctie gebruiken om de juiste partner er tussen uit te filteren. Je kan flirts sturen naar iedereen, maar je kan alleen berichtjes sturen naar premium members.

Gratis en Premium functies

Om er meer uit te halen, heb je al een premium abonnement vanaf 14,99 euro per maand. Een kleine investering voor het vinden van jouw levenspartner. Als premium lid kan je ongelimiteerd berichtjes sturen en alle publieke foto´s van de andere leden zien. Je kan bijvoorbeeld ook jouw eigen profiel een boost geven om boven aan de zoeklijsten te verschijnen.

Een andere fijne optie is de control. Als premium lid van Ourtime.nl kan je ervoor kiezen om een leesbevestiging te ontvangen. Wel zo handig om te weten of de ander jouw bericht gelezen heeft of niet. Weet je meteen waar je aan toe bent. Voor een kleine 1,99 euro per 24 uur extra kan je onzichtbaar andere profielen bekijken. Een premium lidmaatschap vergroot jouw kansen op Ourtime.nl aanzienlijk. Je kan namelijk iedereen ongelimiteerd aanschrijven en jezelf ook af en toe een boost geven om beter in beeld te komen. Ook kan je andere profielen beter beoordelen omdat je alle foto’s te zien krijgt. De coaches van Ourtime raden het ook zeker aan.

Vergroot jouw kansen

Daarnaast kan je er zelf ook van alles aan doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke en duidelijke hoofdfoto. Dit lijkt logisch, maar toch zetten een hoop mensen een wazige foto op de site. Daarnaast zeker drie of vier andere foto’s. Schrijf ook een uitgebreide tekst met informatie over jouw persoonlijkheid, hobby’s en bezigheden. Geef ook duidelijk aan naar wat je op zoek bent, zo voorkom je onduidelijkheden en teleurstellingen.

Ervaringen Ourtime

Bekijk of schrijf hieronder de recensies van voorgangers:

Plaats een reactie