Registreer nu gratis!

eMatching Datingsite Review

eMatching is een datingsite die zich richt op een specifieke doelgroep. Dit zijn hoger opgeleiden, zoals hbo’ers en academici. Alle leden zijn op zoek naar een vaste en serieuze relatie, maar eerst natuurlijk een match. Je hoeft je geen zorgen te maken om met een nep profiel te matchen want alle profielen worden handmatig door eMatching zelf gekeurd. Ook zullen oude profielen verwijderd worden, hierdoor kan je in alle rust een leuke date uitzoeken.

Wanneer je deze hebt gevonden, kan je zonder probleem opzeggen en van de liefde genieten! Alle singles op e-matching staan erom bekend dat ze zo eensgezind zijn en dus allemaal naar een echte, vaste relatie op zoek zijn. E-matching biedt singles de kans een vaste relatie te vinden. Ondanks dat ze alleen hoger opgeleiden helpen, kan je hier terecht voor zowel een hetero- als een gay of lesbische relatie. Je kan met alle actieve leden contact leggen en de inschrijving is gratis.

E-matching, durft u het aan?

eMatching functionaliteiten

De datingsite biedt naast de vele opgeleide singles, ook erg veel persoonlijke hulp. Zo bieden zij naast de desktop website, ook mobiele match-making. Als je inlogt op de smartphone app, kun je zelfs onderweg op zoek naar de liefde. Huidige klanten van e-matching laten weten dat ze zich erg op hun gemak voelen dankzij de rustige omgeving die de datingsite uitstraalt. Hoger opgeleiden die online daten eerst niet zagen zitten, zeggen nu dat het alsnog gelukt is een match te vinden.

De gebruikers van e-matching zijn zichtbaar erg positief over de datingsite en dit komt mede dankzij de gebruiksvriendelijkheid. Zo heeft de website een persoonlijke helpdesk die elke dag van de week bereikbaar is, zelfs in het weekend dus. Ze reageren hier op de mails, maar zijn ook bereikbaar per telefoon. De experts die hier achter de klantenservice zitten, geven zelfs persoonlijk datingadvies en staan open voor je datingervaringen.

Datingadvies

De actuele profielen op e-matching zijn allemaal op zoek naar een vaste relatie, maar dit verloopt zelden zonder problemen. De datingsite probeert een handje te helpen door middel van zoekfilters. Hier kan je je eigen criteria opgeven en bekijken of matches hieraan voldoen. Inactieve of niet serieuze profielen worden verwijderd door e-matching zodat er zo min mogelijk obstakels ontstaan. Dit doen zij ook omdat actievere leden een grotere kans hebben om de ware te vinden. Mocht het zo zijn dat je er toch niet uitkomt, dan kan je gebruik maken van hun datingadviseurs. Deze datingtips kunnen je net een stapje verder helpen in de wereld van het daten of ze geven advies over je profiel.

Meld je hier direct aan voor een gratis profiel!

De datingsite voor hoger opgeleiden

Er zijn wel meerdere datingsites die zich op een bepaalde doelgroep richten, en ook meerdere die de doelgroep hoger opgeleiden pakken.

eMatching is echter al jarenlang een van de beste datingsites voor hoger opgeleiden. Dat komt door de kwaliteit van de site, de ervaring van de site (bestaat al erg lang) en het feit dat heel veel mensen de site weten te vinden.

Daardoor is er een grote groep aan hoger opgeleiden die op deze datingsite actief is. Door een grotere groep gelijkgestemde singles, verhoogt dat natuurlijk ook jou kans op het vinden van een leuke relatie.

Hoewel er op eMatching veel profielen te vinden zijn, gaan ze wel voor kwaliteit boven kwantiteit. De profielen worden allemaal gecontroleerd op activiteit, om zo te zorgen dat de profielen naar wie je een bericht stuurt ook wel degelijk actief zijn. Ook dat verhoogt natuurlijk weer de kans dat je een leuke partner vindt.

E-matching kosten

Tegenwoordig ontstaat bijna 20% van de relatie via een online datingplatform en bij mensen van middelbare leeftijd ligt dit zelfs nog hoger. De vrijheid van online daten is dan ook vrijwel nergens anders in het dagelijks drukke leven te vinden. Onderweg kan je binnen de kortste keren singles matchen dankzij datingapps. E-matching biedt overigens ook nog opties om aan singlesactiviteiten mee te doen om zo ook nog de ware via een andere weg te vinden. Maar al deze opties komen natuurlijk niet zonder een prijs, zie hieronder de mogelijkheden.

E-matching geeft verschillende soorten lidmaatschappen en geeft een korting naarmate je voor een langere periode afsluit. Inschrijven kan echter altijd gratis en zo word je na registreren passief lid. Inloggen als passief lid is dus geheel kosteloos en geeft alsnog veel functies. Je kan bijvoorbeeld reageren op berichten maar helaas niet zelf het gesprek openen. Daar heb je een zogenaamd actief lidmaatschap voor nodig.

Zo’n betaald lidmaatschaap geeft je op e-matching wat meer functionaliteit. Je kan kiezen voor een periode van verschillende maanden. Als je inlogt als actief lid, beschik je over alle functies. Als je niet meer betaalt, word je automatisch passief lid. Na 16 weken inactiviteit, word je profiel vanzelf verwijderd.

De kosten van eMatching zijn als volgt:

 • 1 maand: € 19,95 per maand
 • 3 maanden: eenmalig € 49,95 (omgerekend € 16,65 per maand)
 • 6 maanden: eenmalig € 79,95 (omgerekend € 13,33 per maand)
 • 9 maanden: eenmalig € 99,95 (omgerekend € 11,11 per maand)

Daarmee zijn de kosten voor eMatching niet heel hoog, zeker niet als je het vergelijkt met andere datingsites voor hoger opgeleiden.

Veilig betalen

Je kan gebruik maken van de beveiligde automatische incasso of je kan kiezen om eenmalig te betalen. Als je eenmalig voor meerdere maanden betaalt, krijg je korting op de maandprijs. Online betalen verloopt simpel via een overschrijven, iDeal of creditcard. Je kan altijd even makkelijk je profiel verwijderen of lidmaatschap stopzetten. Ten alle tijden zal je geheel klantvriendelijk behandeld worden.

Wacht niet langer en meld je direct aan voor E-matching!

Bijzonderheden eMatching.nl

De datingsite heeft een aantal bijzonderheden die ook al wel teruggekomen zijn in het artikel. Hier volgt alsnog even een opsomming, zodat je een goed idee hebt wat de site inhoudt:

 • Mailtjes met singles die goed bij je passen
 • Gratis reageren als je een bericht gestuurd krijgt (dus geen betaald lidmaatschap voor nodig)
 • Wel een betaald lidmaatschap nodig als je als eerste een bericht stuurt
 • Speciaal voor hoger opgeleiden (HBO en WO)
 • Al jaren ervaring in online dating
 • Betalen voor een betaald account kan via iDeal, overschrijving of creditcard
 • Ook beschikbaar als dating app
 • Speeddating avonden worden met enige regelmaat georganiseerd
 • Lid van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk
 • Optioneel extra coaching van een dating coach

Deze datingsite is dus erg breed, en je kan er veel mee doen.

Op zoek naar een andere datingsite voor hoger opgeleiden? Kijk dan ook zeker eens even bij Elitedating.

E-matching ervaringen

Bekijk hieronder reviews van leden die je voorgingen bij deze datingsite. Als je zelf goede of slechte ervaringen hebt, deel die ook zeker. Op die manier helpen we elkaar met het vinden van de beste datingsite.

3.4/5 - (68 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “eMatching”

 1. Ben een spontane, actieve weduwe 75 jaar, omgeving Twente.
  Goed verzorgd, betrouwbaar, veel gevoel voor humor, brede
  belangstelling, financieel onafhankelijk.
  Zoekt een gezellige, vitale, ondernemende, positief ingestelde man.
  Om samen nog leuke activiteiten te ondernemen, voor nog fijne
  Gezellige jaren samen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie