Registreer nu gratis!

eMatching Datingsite Review

E-matching, durf je het aan… Deze datingsite staat er tevens om bekend dat zij een specifieke doelgroep hebben. Dit zijn hoger opgeleiden, zoals hbo’ers en academici. Alle leden zijn op zoek naar een vaste relatie, maar eerst natuurlijk een match. Je hoeft je geen zorgen te maken om met een nep profiel te matchen want alle profielen worden handmatig door e-matching zelf gekeurd. Ook zullen oude profielen verwijderd worden, hierdoor kan je in alle rust een leuke date uitzoeken.

Wanneer je deze hebt gevonden, kan je zonder probleem opzeggen en van de liefde genieten! Alle singles op e-matching staan erom bekend dat ze zo eensgezind zijn en dus allemaal naar een echte, vaste relatie op zoek zijn. E-matching biedt singles de kans een vaste relatie te vinden. Ondanks dat ze alleen hoger opgeleiden helpen, kan je hier terecht voor zowel een hetero- als een gay of lesbische relatie. Je kan met alle actieve leden contact leggen en de inschrijving is gratis.

E-matching functionaliteiten

De datingsite biedt naast de vele opgeleide singles, ook erg veel persoonlijke hulp. Zo bieden zij naast de desktop website, ook mobiele match-making. Als je inlogt op de smartphone app, kun je zelfs onderweg op zoek naar de liefde. Huidige klanten van e-matching laten weten dat ze zich erg op hun gemak voelen dankzij de rustige omgeving die de datingsite uitstraalt. Hoger opgeleiden die online daten eerst niet zagen zitten, zeggen nu dat het alsnog gelukt is een match te vinden.

De gebruikers van e-matching zijn zichtbaar erg positief over de datingsite en dit komt mede dankzij de gebruiksvriendelijkheid. Zo heeft de website een persoonlijke helpdesk die elke dag van de week bereikbaar is, zelfs in het weekend dus. Ze reageren hier op de mails, maar zijn ook bereikbaar per telefoon. De experts die hier achter de klantenservice zitten, geven zelfs persoonlijk datingadvies en staan open voor je datingervaringen.

Datingadvies

De actuele profielen op e-matching zijn allemaal op zoek naar een vaste relatie, maar dit verloopt zelden zonder problemen. De datingsite probeert een handje te helpen door middel van zoekfilters. Hier kan je je eigen criteria opgeven en bekijken of matches hieraan voldoen. Inactieve of niet serieuze profielen worden verwijderd door e-matching zodat er zo min mogelijk obstakels ontstaan. Dit doen zij ook omdat actievere leden een grotere kans hebben om de ware te vinden. Mocht het zo zijn dat je er toch niet uitkomt, dan kan je gebruik maken van hun datingadviseurs. Deze datingtips kunnen je net een stapje verder helpen in de wereld van het daten of ze geven advies over je profiel.

Meld je hier direct aan voor een gratis profiel!

E-matching prijzen

Tegenwoordig ontstaat bijna 20% van de relatie via een online datingplatform en bij mensen van middelbare leeftijd ligt dit zelfs nog hoger. De vrijheid van online daten is dan ook vrijwel nergens anders in het dagelijks drukke leven te vinden. Onderweg kan je binnen de kortste keren singles matchen dankzij datingapps. E-matching biedt overigens ook nog opties om aan singlesactiviteiten mee te doen om zo ook nog de ware via een andere weg te vinden. Maar al deze opties komen natuurlijk niet zonder een prijs, zie hieronder de mogelijkheden.

E-matching geeft verschillende soorten lidmaatschappen en geeft een korting naarmate je voor een langere periode afsluit. Inschrijven kan echter altijd gratis en zo word je na registreren passief lid. Inloggen als passief lid is dus geheel kosteloos en geeft alsnog veel functies. Je kan bijvoorbeeld reageren op berichten maar helaas niet zelf het gesprek openen. Daar heb je een zogenaamd actief lidmaatschap voor nodig.

Zo’n betaald lidmaatschaap geeft je op e-matching wat meer functionaliteit. Je kan kiezen voor een periode van verschillende maanden. Als je inlogt als actief lid, beschik je over alle functies. Als je niet meer betaalt, word je automatisch passief lid. Na 16 weken inactiviteit, word je profiel vanzelf verwijderd. De prijzen zijn als volgt:

  • 1 maand: € 19,95 per maand
  • 3 maanden: eenmalig € 49,95 (omgerekend € 16,65 per maand)
  • 6 maanden: eenmalig € 79,95 (omgerekend € 13,33 per maand)
  • 9 maanden: eenmalig € 99,95 (omgerekend € 11,11 per maand)

Veilig betalen

Je kan gebruik maken van de beveiligde automatische incasso of je kan kiezen om eenmalig te betalen. Als je eenmalig voor meerdere maanden betaalt, krijg je korting op de maandprijs. Online betalen verloopt simpel via een overschrijven, iDeal of creditcard. Je kan altijd even makkelijk je profiel verwijderen of lidmaatschap stopzetten. Ten alle tijden zal je geheel klantvriendelijk behandeld worden.

Wacht niet langer en meld je direct aan voor E-matching!

E-matching ervaringen

Bekijk hieronder reviews van leden die je voorgingen:

Plaats een reactie