Registreer nu gratis!

GayParship Datingsite Review

Vind de liefde van je leven. Deze gay datingsite is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een duurzame relatie met hetzelfde geslacht. De datingsite is een dochter website van het nationaal bekende Parship en is tevens ook veel bezocht. De leden die dagelijks gayParship bezoeken zijn veelal hoger opgeleid en allemaal op zoek naar een serieuze relatie. Meer dan een derde van deze leden vindt daarna ook daadwerkelijk de liefde van hun leven! Ben je ouder dan 30 en op naar een relatie met een leuke man of vrouw?

Meld je hier dan snel aan voor gayParship of Parship!

Online dating bij gayParship

Verliefd worden is vaak meer dan alleen toeval en dat is ook het motto van gayParship. Via hun matchingsprincipe is het succespercentage veelbelovend, veel gay vrijgezellen komen bij elkaar via deze datingsite. Als je je gratis registreert, kun je beginnen met een persoonlijkheidstest. Deze liefdestest geeft je nieuwe inzichten over je liefdesleven en hoe je in een relatie staat. Op deze manier word je door gayParship gematcht met iemand met dezelfde karaktereigenschappen, wel zo fijn. Online dating haalt het ongemak uit het daten weg en verlaagt de drempel om nieuwe gay vrijgezellen te ontmoeten. Verder is het fijn dat alles beveiligd en anoniem is, hierdoor hoef je geen persoonlijke informatie te delen als je hier niet aan toe bent.

Gay dating

Via gayParship kan je makkelijk als man een nieuwe man ontmoeten of als vrouw een leuke vrouw leren kennen. Alle singles zijn op zoek naar homodating en een langdurige relatie, de vele successen laten zien dat gayParship goed passende singles bij elkaar brengt! Als je interesse hebt om voor de lange termijn een relatie vast te houden met gay mannen of lesbische vrouwen, maak dan gelijk een gratis account.

Klik hier om voor een gratis account te registreren.

Kosten gayParship

De inschrijving voor gayParship is gratis maar heeft een beperkt aantal functies. Wel kan je actuele profielen bekijken en een bericht sturen, maar onbeperkt chatten is helaas niet mogelijk. Indien je hier wel interesse in hebt, net zoals in een profielcheck en andere functies, overweeg dan om een premium lidmaatschap te nemen. De verschillen staan hieronder globaal uitgelegd.

Premium lidmaatschapGratis profiel
Profielen bekijken
Onbeperkt zoeken naar matches
Persoonlijkheidstest
Bekijken wie jouw profiel bezocht heeft
Lokale zoekfunctie gebruiken
Onbeperkt berichten uitwisselen

Een premium account geeft je dus zichtbaar meer functionaliteit aan inloggen op je gayParship profiel. De prijzen staan hieronder beschreven en geven een hogere korting voor een langere periode:

  • 6 maanden: € 44,90 per maand
  • 12 maanden: € 39,90 per maand
  • 24 maanden: € 24,90 per maand

Bij deze kosten is een gratis profielcheck ter waarde van € 49,- inbegrepen en daarnaast een analyse van de partnerschaps-persoonlijkheid van € 129,-. Dit zijn de kosten voor leden met een gratis account.

Extra functionaliteit

GayParship biedt de leden daarnaast de mogelijkheid tot een mobiele app zodat je waar je ook bent nieuwe gay singles kan leren kennen en spreken. Hierdoor is de datingapp is daarnaast erg handig voor vrijgezellen die voor het eerst gaan afspreken. Wacht niet langer en sluit direct een account af!

Als je interesse hebt in andere datingapps, bekijk dan hier meer info over maar liefst 21 verschillende beste dating apps!

Ervaringen gayParship

Bekijk de recensies van gay leden die je voorgingen hieronder:

3.2/5 - (11 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie