HappyPancake Datingsite Review

Liefde is kostenloos! Dit is het motto van de datingsite en ze bouwen hier omheen dan ook hun reputatie. Want waarom zou je betalen voor de ware liefde? HappyPancake is één van de jongste datingsites en dus vrij modern. De kwaliteit voor de gebruiker staat dan ook voorop en het gebruik van de website is gratis. Het is daarmee een van de weinige gratis datingsites die écht gratis zijn. Dit maakt HappyPancake een hele fijne website om met daten kennis te maken.

De datingsite is heel up-to-date van de gebruiker en weet precies hoe zij aan moet sluiten bij de wensen van hun leden. Denk bijvoorbeeld aan de datingapp Happn, hierbij krijg je matches waar je interesse in hebt, maar ook matches die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Happy Pancake speelt hier precies op in, dankzij de uitgebreide filteropties kan jij precies instellen wie je wel en niet te zien krijgt. Hoe meer informatie je toevoegt aan je profiel, hoe groter de kans is dat je jouw ware liefde matcht.

Als dit alles nog niet genoeg is, doen ze er nog een schepje bovenop. Je kan de datingsite via vele kanalen online bereiken. Maak gebruik van hun mobiele website of app en vind een date. Waar je ook bent! Meld je direct gratis aan.

Waarom HappyPancake?

De datingsite onderscheid zichzelf op meerdere vlakken. Toch zijn er een paar die echt eruit springen. De meest opvallende is dan ook dat de datingsite geheel gratis is. Je betaalt nooit wat en premium accounts bestaan niet. Te mooi om waar te zijn? Dat horen we vaker, kijk zelf maar. Verder staat HappyPancake garant voor de profielen en worden deze gecontroleerd op hun echtheid. Ook op een gratis datingsite hoef je dus niet bang te zijn dat je met een zogenaamde catfish matcht.

HappyPancake is in opkomst in Nederland, en wordt alsmaar groter. Om die reden vind je er heel veel mensen die ook op zoek zijn naar een fijne relatie. Dat is een van de grote voordelen van HappyPancake.

Succesvolle site

HappyPancake is eigenlijk wel een beetje een vreemde naam voor een datingsite. Het zal je misschien ook niet helemaal bekend in de oren klinken. Het bestaat ook nog niet zo lang. 

Oorspronkelijk komt het uit Zweden en Finland, waar het ondertussen wel een van de meest bezochte websites is. Het is daar de nummer één datingsite. In Nederland zijn de verwachtingen voor de site daarom ook erg hoog.

Functionaliteiten

Wat kan je zoal doen op HappyPancake? Natuurlijk zijn de functionaliteiten voor een gedeelte hetzelfde als andere site. Je komt namelijk in contact met andere mensen die op zoek zijn naar een relatie. Toch heeft de site ook een paar eigen features die zeker het benoemen waard zijn.

Zo kan je op zoek gaan naar een match die aan jou wensen voldoet. En dan hebben we het niet alleen over geslacht of leeftijd, maar denk daarbij aan de normen of waarden van die persoon, het werk dat die doet of de maximale afstand tot jou.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je volledige zoekgeschiedenis terug te kijken. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van de mensen wiens profiel je bijvoorbeeld bekeken hebt, en kan je die snel terugvinden.

Verder is er ook een mogelijkheid om ‘beperkt chatten’ aan te zetten. Daardoor krijg je minder chats van personen, waardoor je een beter overzicht kan behouden en daardoor wellicht kwaliteit boven kwantiteit kan verkiezen.

Prijzen

In tegenstelling tot de meeste datingsites, is HappyPancake dus volledig gratis in gebruik. Je kan gebruik maken van alle mogelijkheden, zonder daar extra voor te hoeven betalen.

De website moet natuurlijk wel geld verdienen. Dat doen ze door af en toe een advertentie te laten zien. Dat is de enige prijs die je betaalt om gebruik te maken van deze website.

Ervaringen

Lees hieronder de HappyPancake ervaringen van andere gebruikers, of laat zelf je ervaring achter.

3.3/5 - (136 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


10 gedachten over “HappyPancake”

 1. Hoi ik Ben Theo 55 jaar en op zoek naar een vrouw die ook alles uit het leven wil Halen van liefde en romantiek tot hardstikke avontuur

  Beantwoorden
  • Goedemiddag Theo, Heb moeite met de verkeerd geplaatste hoofdletters en geen foto beginnen met een zin van “HOI” is helemaal te amicaal .

   Beantwoorden
   • Hallo naamgenoot,
    Je hebt nogal moeite met andermans typ-mankementen. Maar als je jouw eigen reactie op Theo terugleest, dan zien je dat je er zelf ook wat van kan.
    Geen persoonsvorm (gelijk Heb); na foto, hoor je een nieuwe zin te beginnen; een punt hoort meteen na het woord en niet achter een spatie ….
    M.a.w.: Je bekritiseert de splinter in andermans ogen, maar ziet je eigen balk niet. Jammer hoor.
    By the way: ik vind met HOI beginnen juist lekker vlot en amicaal mag juist op zo’n site als deze …. we schrijven niet met de Belastingdienst!

    Beantwoorden
   • Pearl date nodig
    Ben mooie vrouw en ook geen foto
    Ook geen pot helaas

    Is dat geen risico
    Je kunt die inhoud niet invoeren

    Maar je reactie is cynisch
    Niet tevreden over he huidige man

    Nou ik niet

    Hoe komt dat toch

    Dat wilde ik even weten

    Beantwoorden

Plaats een reactie