Registreer nu gratis!

Metjou Datingsite Review

Metjou is een datingsite die voor iedereen geschikt is, zo lang ze maar ouder dan 18 jaar zijn. Of je nou op zoek bent naar een leuke date, een serieuze relatie of een vriendschap, bij Metjou kan je voor allemaal terecht. Elke dag melden zich ook veel nieuwe mensen aan, waardoor er een grote kans is om iemand tegen te komen waarnaar je op zoek bent.

Metjou is ook een gratis datingsite, waar je makkelijk en snel een account aan kan maken. Hierdoor heb je toegang tot de website, en kan je kijken of dit wat voor jou is. Twijfel daarom dus niet langer, en maak gratis een account aan op de datingsite Metjou.

Deze datingsite is onderdeel van Safe Dating Networks, een grote speler in de markt in Nederland en België. Zo beheren ze ook de sites van onder anderen StedenDating, Wytegearre en alleenstaande mama’s en papa’s.

Zomerdeal: Nu 1 maand gratis volledige functionaliteiten!

Mogelijkheden op de site

Met een gratis account kan je al diverse dingen op de site doen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van andere profielen en natuurlijk je eigen profiel aanmaken en diverse foto’s plaatsen.

Verder kan je standaardberichten sturen naar andere leden, en gebruik maken van de standaard zoekfunctie.

Met een betaald abonnement kan je uiteraard meer.

Denk bijvoorbeeld aan het sturen van persoonlijke berichtjes (werken toch beter), kan je uitgebreid de zoekfunctie gebruiken, de laatste bezoekers van je profiel zien en kan je chatten met andere leden.

Partnersites vergroten bereik

Een van de mooie mogelijkheden van de site Metjou en voornamelijk het netwerk erachter, is dat je gebruik kan maken van het netwerk.

Standaard staat in je profiel aangevinkt dat je profiel ook op de partnersites van Metjou te vinden is. Zo vergroot je aanzienlijk je kans op het vinden van de juiste persoon, ideaal!

Inloggen op de site

Als je een account aangemaakt hebt via de website, krijg je per mail een bevestigingsmail toegestuurd. Die moet je aanklikken zodat je account geactiveerd wordt.

Om in te loggen, navigeer je op de website naar het inlog tabblad, en geef je je accountgegevens op om in te loggen.

Betrouwbaarheid Metjou

De datingsite Metjou lijkt prima betrouwbaar te zijn, zeker omdat het onderdeel is van het grotere Safe Dating Networks. Hoewel de site geen keurmerk of thuiswinkelwaarborg bezit, komt de site wel betrouwbaar over.

Er zijn uiteraard gewoon algemene voorwaarden en andere beleidsteksten te vinden. Ook kan je makkelijk de bedrijfsgegevens vinden, en is er een klantenservice en een uitgebreide FAQ-pagina beschikbaar.

Verder vind je er succesverhalen van andere leden. Waarschijnlijk is het wel zo dat ze alleen maar positieve verhalen zullen plaatsen. Lees daarom ook zeker de reviews op bijvoorbeeld Datingsitekeuze.nl, of laat hieronder zelf je ervaring met Metjou achter.

Metjou kosten

Zoals gezegd kan je een gratis account aanmaken, maar als je het serieus wilt aanpakken zal je waarschijnlijk wel over moeten gaan op een betaald account. Zo’n abonnement wordt in de vorm van credits betaald.

Toegang tot VIP bij Metjou zijn als volgt:

  • 1 maand VIP € 24,99 per maand
  • 2 maanden VIP € 19,99 per maand
  • 4 maanden VIP € 14,99 per maand

Abonnement stopzetten

Wil je het abonnement stopzetten, dan moet je de volgende stappen volgen:

  • Zorg dat je ingelogd bent op de website.
  • Klik op het profiel icoontje aan de rechterbovenkant.
  • Ga naar je account, en klik op ‘Mijn abonnement’.
  • Hier kan je klikken op ‘wijzigen’, en je abonnement aanpassen naar ‘Geen’.

Metjou ervaringen

Lees hieronder de ervaringen en reviews van andere gebruikers van de website. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen, laat het weten hieronder!

3.2/5 - (16 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie