Registreer nu gratis!

Stedendating Datingsite Review

De datingsite stedendating.nl is ideaal voor mannen en vrouwen die in de stad wonen en graag iemand leren kennen die bij hen in de buurt woont. Woon jij in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of misschien wel in Maastricht? Dan is deze datingsite dé manier om jouw levenspartner te leren kennen. Meld je nu aan!

Daten bij jou in de stad

Hier vind je mannen en vrouwen van allerlei leeftijden, dus is er altijd iemand bij die past bij jouw wensen en voorkeuren. Of je nou een jonge vent in de dertig zoekt, of een mooie vrouw in de dertig, hier zal je hen treffen. Liever iets ouder, iemand van boven de veertig? Ook die zal je hier treffen. Er is echt voor ieder wat wils.

De beste functie is dat je leden op afstand kan zoeken. Je geeft simpelweg aan hoe groot de zoekradius mag zijn, 10 of 20 km bijvoorbeeld. En dan verschijnen alle potentiële partners bij jou uit de buurt zo op je scherm van je computer, tablet of smartphone. Geen gedoe meer met dates ver weg van jou. Handig ook mocht het uitlopen tot iets moois en langdurigs, je woont lekker bij elkaar in de buurt.

FotoZappen ideaal voor mensen met een druk leven

Foto wat, hoor ik je zeggen? FotoZappen. Dat is een unieke functie van stedendating.nl speciaal ontwikkeld voor mensen met een druk leven. Als jij geen tijd of zin hebt om alle profielen door te spitten, dan is FotoZappen de uitkomst voor jou. Hoe werkt dat dan precies?

Door de FotoZapper worden profielen voorgeselecteerd die bij jou passen. Door jarenlange ervaring in de dating wereld, weten ze inmiddels goed welke types bij elkaar passen. Met die informatie hebben ze een algoritme ontwikkeld dat deze selectie nauwkeurig en automatisch maakt. Jij krijgt dus alleen profielen te zien van mannen of vrouwen die bij jou passen, dat scheelt een hoop geblader.

Daarnaast kan je gemakkelijk je interesse tonen door een smiley te sturen. Ook zijn er een aantal standaard berichtjes waar je uit kan kiezen om het ijs te breken. Hoef je niet elke keer weer wat nieuws te bedenken – wat erg vermoeiend kan zijn. Maar, mocht je echt iemand speciaals tegenkomen, raden ze bij stedendating.nl aan om toch echt zelf in de pen te klimmen. 

Chatten voor succes

Zoals al aangegeven hierboven, is een een persoonlijk berichtje een goede manier om met succes een eerste indruk achter te laten. Nog beter is de chatfunctie van stedendating.nl. In de chatroom kan je direct met dames en heren praten en elkaar beter leren kennen. Je hoeft dus niet steeds een dag (of soms meer) op een berichtje te wachten.

In de chat kan je ook nog meer foto’s van jezelf sturen. Dit helpt voor de ander om een compleet plaatje van jou te krijgen. Als alles klikt in de chat kun je er wel vanuit gaan dat je een heel erg toffe date gaat krijgen. Wie weet wordt het wel je levenspartner. Het zou zomaar kunnen.

Ervaringen Stedendating.nl

Schrijf hieronder een eigen recensie over de stedelijke datingsite:

3.2/5 - (4 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie