Registreer nu gratis!

Wytegearre Datingsite Review

Datingsite Wytegearre is er voor de regio Friesland en iedereen die Fries spreekt. De naam klinkt voor vele Nederlanders wellicht vreemd in de oren, maar in het Fries betekent Wytegearre ‘Wij samen’. En dat is natuurlijk wat een datingsite als deze wil bereiken.

Dus ben je woonachtend in Friesland of op zoek naar een Friese partner, kijk dan snel op deze site om een leuke man of vrouw te vinden. Dit kan zijn voor een date, relatie of gewoon als vriendschap.

Hoewel de site trouwens gericht is op Friezen, is Wytegearre in het Nederlands geschreven. Ook als je geen Fries spreekt/schrijft/leest, kan je wel gewoon gebruik maken van de date site.

Waarom Wytegearre

Zoals aangegeven is de site gericht op de regio Friesland. Hierdoor heb je ongetwijfeld al het een en het ander met elkaar gemeen, wat wellicht een betere band schept. Hierdoor heb je bijvoorbeeld al sneller een gespreksonderwerp te pakken.

Doordat je al een soort van band hebt, is het succes bij een date hoger. De site heeft daarom ook redelijk veel succes. Zo valt te lezen in de succesverhalen, ingestuurd door de leden van de site.

Bovendien is de reisafstand voor vele singles ook een obstakel. Omdat je hier in principe alleen in contact komt met mensen uit Friesland, is de afstand voor een date vaak geen punt. Hierdoor ga je sneller op date.

Daarnaast is de site gratis te gebruiken. Hoewel ook deze site betaalde opties heeft, en je daar ook een beetje naartoe wilt sturen, kan je ook gewoon een gratis account houden bij Wytegearre.

Wytegearre kosten

Zoals gezegd kan je je gratis aanmelden voor Wytegearre. De site heeft echter ook betaalde opties waarmee je meer kan op de website. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van je priveberichten of zien wie jou profiel heeft bekeken. De kosten voor zo’n premium lidmaatschap bedragen 10 credits. De kosten daarvoor zijn als volgt:

 • 150 credits: 15,99
 • 300 credits: 27,99
 • 900 credits: 59,99

Mogelijkheden abonnementen

Met een betaald abonnement kan je dus meer dan met een gratis lidmaatschap bij Wytegearre. Maar hoe zit dat precies? De volgende dingen kan je wel met een premium account, maar niet met een gratis account:

 • FotoZapper gebruiken & FotoZapper matches bekijken.
 • Je verzonden berichten zijn altijd leesbaar.
 • Je hebt de mogelijkheid om persoonlijke berichten te sturen.
 • Extra’s foto’s kan je gewoon bekijken.
 • Zoeken kan je uitgebreid doen en op trefwoord.
 • Je kan zien wie de laatste bezoekers van je profiel waren.
 • Mogelijkheid tot chatten.

Wytegearre reviews

Lees hieronder de ervaringen van anderen, of laat zelf een ervaring achter.

2.9/5 - (56 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


3 gedachten over “Wytegearre”

 1. Als je hierop hebt gestaan om te kijken waarvoor je je verplicht moet aanmelden ben je gelijk genezen van datingssites waardeloos deze site heb er 1dag op gestaan en ben me rot geschrokken en er gelijk weer af gegaan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie