Hoe wij werken

Wat doet Datingsitekeuze.nl?

Middels de website Datingsitekeuze.nl kan de bezoeker informatie over diverse datingsites opzoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vergelijking te maken met de vergelijker. Op basis van de ingevulde wensen, maken wij een vergelijking. Daar wordt de bezoeker de mogelijkheid gegeven om te website van de aanbieder te bezoeken.

Ook is er op Datingsitekeuze.nl allerlei algemene info te vinden. Zo geven wij tips voor het online daten, en bijvoorbeeld updates als er sites zijn met leuke aanbiedingen.

Hoe betrouwbaar is de vergelijking?

Om de vergelijking zo betrouwbaar mogelijk te houden, vergelijken wij de abonnementen van de grootste en meeste datingsites. Deze aanbieders leveren iedere maand hun prijzen aan voor de abonnementen, en zo is de vergelijking up-to-date te houden.

Op deze pagina vind je een overzicht van de sites die meegenomen worden.

Hoe werkt de vergelijking?

Om een goede vergelijking te maken, hebben wij input nodig vanuit de bezoekers. Daarom wordt de bezoeker gevraagd om een aantal filters in te vullen. Dat is bijvoorbeeld in welke categorie de datingsite gezocht wordt, welke leeftijdscategorie, met welke intenties en wat eventuele opties moeten zijn voor de site/app.

Vervolgens filtert de vergelijker diverse sites aan de hand van de opgegeven wensen. De sites die getoond worden, voldoen aan de filters en worden ook bepaald aan de hand van de ervaringen van anderen en de eventuele maandelijkse kosten.

Hoe verdient Datingsitekeuze.nl?

Als een bezoeker besluit om een abonnement bij de datingsite af te sluiten via Datingsitekeuze.nl, dan krijgen wij daar een eenmalige vergoeding voor. Dit geld wordt vervolgens gebruikt om de website bij te werken en online te houden.

2.9/5 - (14 stemmen)