Registreer nu gratis!

Paiq Datingsite Review

Paiq is een gratis datingsite voor mensen die op een spontane manier singles willen ontmoeten. Het is een datingsite voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar wie zij zelf willen. Ze staan erom bekend dat ze het net wat anders aanpakken dan andere datingnetwerken omdat je hier niet jezelf verkoopt via je profiel. Je hoeft geen verkooppraatje te houden via je foto’s en gegevens maar je komt direct in gesprek met je match.

Dankzij deze verschillende manieren van matchen leer je singles kennen op een nieuwe en spontane manier. Door deze aanpak oordeel je mensen niet op een eerste indruk of foto maar door met ze in gesprek te gaan.

Je kan van Paiq gratis gebruik maken, met een gratis profiel kan je zonder kosten speeddaten, matchen en chatten. Mocht je er achter komen dat je toch meer funcionaliteiten op je profiel wilt, ga dan voor een betaald account. Via een vast betaald lidmaadschap of het kopen van credits kan je toegang krijgen tot meerdere mogelijkheden.

Daten met Paiq

Nadat je een account hebt aangemaakt, is je profiel niet eens het belangrijkste. Bedenk wel dat je foto’s op een gegeven moment zichtbaar worden, dus voeg wel iets toe. Het principe van Paiq is eigenlijk dat je elkaar eerst echt leert kennen via chatten, over een tijd van 8 minuten worden jullie foto’s aan elkaar bekend gemaakt. De profielfoto’s worden van geheel wazig naar zichtbaar langzaam onthuld.

Het match-systeem

Nu vraag je je natuurlijk af hoe de matches dan worden vastgesteld. Zonder foto’s heb je natuurlijk niet zoveel zoekcriteria en met een gebrek aan gegevens kan je niet zo snel je wensen op geven. Paiq heeft hiervoor het matchsysteem in het leven geroepen.

Dankzij deze slimme technologie worden nieuwe mensen aan je voorgesteld. Als Paiq merkt dat je iemand leuk vindt, worden vergelijkbare singles aan je voorgesteld. Hierdoor heb je altijd een nieuwe leuke single te leren kennen.

Het match-systeem gebruikt alleen je gegevens om leuke mensen voor je te vinden, verder dient het nergens voor. Naast Paiq kan dan ook niemand bij je gevens, net zoals dat jezelf niet de informatie van gebruikers in het ledenbestand kan zien. Als je wordt voorgesteld aan iemand, kan diegene slechts een korte samenvatting van een deel van je gegevens zien. Je privé gegevens, zoals je woonplaats en e-mail, blijven ten alle tijden beveiligd en geheim.

Account maken Paiq

De datingsite is beschikbaar op de computer maar is ook beschikbaar in de appstores. Als datingapp is Paiq te downloaden als Apple iOS app maar ook als Google Play Android app. Op deze manier kan je altijd in contact blijven met jouw matches en kan je onderweg ook berichten blijven versturen. Met een profiel op Paiq heb je daarnaast nog de mogelijkheid van verschillende kennismakingsspelletjes gebruik te maken om zo meer over jouw spontane match te weten te komen!

Functionaliteit

Anders dan de voorselectie van profielen en kennismakingsspelletjes heeft Paiq nog veel meer functies te bieden. Het scheelt al dat je niet door honderden van bijna dezelfde profielen hoeft te scrollen, nu heb je weer tijd voor andere dingen. Je hebt bijvoorbeeld de optie om mee te doen in het foto-toernooi, speeddates en verschillende quizzes om ook op deze manier leuke singles te ontmoeten.

Het foto-toernooi haalt het spontane van Paiq eigenlijk weg en is een liefde op het eerste gezicht-spel waarbij je mensen matcht aan de hand van hun profielfoto. Met speeddaten begin je snel een gesprek met iemand die ook op dat moment online is en met een quiz wordt je creatieve kant uitgedaagd. Als laatste kan je de datingtips bekijken voor een goede eerste indruk of eerste date. Genoeg redenen om de datingapp uit te proberen!

Kosten Paiq

Registreren bij de datingapp is geheel gratis en het gratis lidmaatschaap komt daarnaast met beperkte functies. Zo kan je wel al beginnen met singles ontmoeten maar bezit je niet alle mogelijkheden. Als je hier wel gebruik van wilt maken, overweeg dan om een Paiq Select lidmaatschap af te sluiten. Deze upgrade geeft je meer functies, welke overigens ook te kopen zijn via credits. Daarnaast zijn er meerdere abonnementen, namelijk Paiq Basic, Focus, Select en Boost, waarover hieronder meer.

Paiq Basic – gratis

Het Basic lidmaatschap is het enige gratis account een geeft de gebruiker beperkte mogelijkheden. Zo kan je wel contacten ontmoeten via kennismakingsspelletjes en hiermee chatten. Wel krijg je maar één match per week en blijven de foto’s tijdens het chatten wazig.

Paiq Focus – € 5 p/m

Bij dit lidmaatschap heeft je account minstens even veel opties als het Basic lidmaatschap. Je krijgt hierbij echter direct scherpe profielfoto’s te zien tijdens het chatten. Verder krijg je een Paiq score waardoor je in kan zien hoe jouw match bij jou past.

Paiq Select – € 10 p/m

Het Select abonnement heeft weer dezelfde functies als het Focus lidmaatschap. Je krijgt hier nu wel 500 credits per maand en 7x zoveel matches per week. Namelijk één match per dag.

Paiq Boost – € 20 p/m

Het Boost lidmaatschap is het duurste van de vier en heeft de meeste functionaliteit. Je hebt hier ook de Paiq score en dezelfde functies als bij Paiq Select. Daarnaast krijg je 1000 credits per maand en twee matches per dag. Als extra krijg je een boost functie, hiermee krijg je meer weergaven in het foto-toernooi, je quiz vaker bekeken en meer kandidaten tijdens het speeddaten.

Credits

Naast de abonnementen heb je ook de optie losse credits te kopen. Deze credits kan je voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals:

  • Flirts – korte berichtjes sturen naar niet-gematchte singles
  • Extra matches – krijg deze dag een extra match!
  • Profiel onthullen – bekijk de foto’s of interesses van een match
  • Onzichtbaarheid – laat het lijken alsof je offline bent

De losse credits zijn simpel te kopen via de website en zijn al beschikbaar vanaf € 0,99 per 40 credits.

Ervaringen Paiq

Bekijk recensies van singles die je voorgingen hieronder:

3.5/5 - (30 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie