Registreer nu gratis!

Ondeugend Daten Datingsite Review

Deze sexdating website geeft singles de mogelijkheid om anderen te vinden die op zoek zijn naar hetzelfde. Via de datingsite vind je snel leuke flirts voor een spannende avond of date. Je legt simpel contact met andere leden die op zoek zijn naar seks en binnen no-time heb jij wat je wilt. De website is zelfs te gebruiken als je als stel op zoek bent naar een geile derde persoon.

De website is geheel afgeschermd en anoniem, zo kan je veilig daten en op zoek naar leuke matches. Je persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden. Ben je nog in de verkenningsfase? Dan kan je de website gratis proberen en op je eigen tempo een volgende stap zetten.

Functionaliteit Ondeugend Daten

De datingsite is beschikbaar voor mensen boven de 18 jaar die op zoek zijn naar een spannende date. Je komt snel aan seks en kan al direct gratis een account aanmaken. Met een gratis profiel heb je beperkte opties maar kan je wel andere profielen bekijken en standaard berichten versturen. Je kan nog foto’s plaatsen op je eigen profiel en hoofdfoto’s bekijken op profielen van andere leden. Ondeugend Daten heeft verder een FotoZapper functie, deze is helaas niet beschikbaar met een gratis account.

Sexy Dating Networks

Het netwerk waar Ondeugend Daten mee verbonden is, beheert meerdere websites. Deze worden partnersites genoemd en zijn ook beschikbaar met hetzelfde account. Je kan simpel aanvinken dat je profiel gevonden mag worden op partner datingsites en hier zit van alles bij. Op deze manier vergroot je de zichtbaarheid van je profiel en zien leden van datingsites van bijvoorbeeld datingnetwerk Novamora en Wytegearre jouw profiel ook. Als je interesse hebt om vreemd te gaan of op zoek bent naar dating in Friesland, is deze optie zeker de moeite waard!

Kosten Ondeugend Daten

De seksdatingsite biedt gebruikers de mogelijkheid om gratis te registreren en gebruik te maken van beperkte functies. Naast standaard chatten kan je ook zoeken naar andere leden op basis van interesses, eigenschappen en persoonlijke voorkeuren. Indien dit je niet genoeg toegang geeft tot het online daten, is er een VIP toegang te beschikbaar. Deze kan je voor een vaste maandelijkse prijs kopen.

Via zo’n premium account kan je onbeperkt chatten en je ontvangen berichten lezen. Verder heb je de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken, hiermee kan je bepaalde criteria opgeven. Je kan ook toegang krijgen voor het betaalde lidmaatschap van Ondeugend Daten door middel van credits. Met 10 credits per dag kan je al meer functionaliteiten krijgen en blijf je ten alle tijden zichtbaar op partnersites. Als dit je niet bevalt, is het ook mogelijk om je zichtbaarheid te beperken tot slechts één site van Sexy Dating Networks.

Het premium lidmaatschap komt tot een maandelijkse prijs die te kopen is voor drie verschillende maanden. Hoe langer de periode, hoe groter de korting. Zie onderstaande lijst voor de maandprijs van een VIP toegang:

  • 1 maand: € 24,99 per maand
  • 2 maanden: € 19,99 per maand
  • 4 maanden: € 14,99 per maand

Profiel verwijderen

Bij Ondeugend Daten is het aanmaken van een profiel even simpel als het verwijderen ervan. Als je er klaar mee bent, ben je zo weg. Hetzelfde geldt voor het opzeggen van een abonnement. Voor het opzeggen van een betaald lidmaatschap ga je naar ‘Account’ en vervolgens klik je op ‘Geen’ bij ‘Opwaardeerplan’. Nu is je abonnement gewijzigd en wordt het automatisch omgezet naar een gratis profiel.

Als je definitief je profiel wilt weghalen bij Sexy Dating Networks, is dit ook mogelijk. In dit geval ga je ook naar ‘Account’ en klik je verder naar ‘Uitschrijven’. Na bevestiging wordt je profiel voor altijd verwijderd, dit is ook niet meer te veranderen. Als je een tijdje pauze wilt, is er tevens een mogelijkheid om je profiel tijdelijk te verbergen. Op deze manier word je niet meer weergeven bij de zoekresultaten.

Ervaringen Ondeugend Daten

Voor reviews van voorgangers van een spannende date, bekijk hier recensies van Ondeugend Daten:

2 gedachten over “Ondeugend Daten”

Plaats een reactie