Registreer nu gratis!

Match4me Datingsite Review

Match4me is een datingsite gericht op hoger opgeleiden singles. Daaronder wordt verstaan HBO en/of WO opgeleid. Het behoort tot een van de populairste sites die zich richt op het hoger opgeleid publiek. De andere daarin zijn bijvoorbeeld E-Matching en Elitedating.

Match4me wordt gezien als een datingsite die redelijk met zijn tijd meegaat. Zo kon je er als een van de eerste sites een eigen blog schrijven. Op die manier kan je andere leden van de site op de hoogte houden van jou leven. Daardoor kan je jezelf beter in de schijnwerper zetten om een potentiële partner te vinden.

Focus als datingsite

Over de jaren heen heeft Match4me zijn focus gehouden. Waar andere sites die zich eerder puur op hoog opgeleiden richtten, zich hebben aangepast, doet Match4me dat niet. Hier vind je nog steeds hoger opgeleiden mannen en vrouwen.

Ook houdt de site de focus erbij. Het is puur een datingsite. En dat gebeurt online. Er worden dus geen singlereizen aangeboden, of speeddate avondjes. Op de website gebeurt alles, en daar valt al genoeg te beleven. Als je uiteindelijk iemand leuk genoeg vindt, kan je natuurlijk zelf wel gewoon een afspraak inplannen.

Hoger opgeleiden dating

Bij Match4me is de gedachte dat de hoger opgeleiden singles kwaliteit zoeken in hun relatie, maar ook in de datingsite die ze daarvoor gebruiken. Match4me toont dit door hun klantenservice snel aan te bieden, naast een gebruiksvriendelijke website.

Volgens de website van Match4me, is onderwijsniveau bepalend. Vrouwen schijnen graag een gelijke of hoger opgeleide man te kiezen. Dit omdat ze een partner zoeken met gespreksstof, hoger inkomen en een aanzienlijk grotere kans op intelligente kinderen.

Dit spreekt veel hoger opgeleiden singles aan, en daarom bestaan sites als deze.

Op de datingsite is de verhouding man/vrouw ook ongeveer gelijk, waar er iets meer vrouwen dan mannen op de site ingeschreven zouden staan.

Account aanmaken

Je aanmelden bij deze datingsite is heel makkelijk, en gratis. Je bezoekt de site, en maakt een account aan.

Bij het aanmaken van je account volg je vier simpele stappen om je profiel samen te stellen. Deze stappen zijn niet verplicht, maar vergroten wel de kans dat je profiel beter gevonden wordt door anderen op de site.

Een account aanmaken is gratis, maar je hebt wel een paar nadelen ten opzichte van een betaald account. Met zo’n volledig lidmaatschap kan je namelijk:

  • Persoonlijke berichten verzenden.
  • Overzicht zien wie jou profiel heeft bekeken.
  • Interesse berichten sturen, maar dan onbeperkt.
  • Andere leden hun zoekprofiel zien.
  • Messenger en Things2Share gebruiken.

Kosten Match4me

Zo’n volledig lidmaatschap is natuurlijk niet gratis, daarvoor gelden de volgende prijzen:

DuurEuro per maand
1 maand€ 24,95
3 maanden€ 14,95
6 maanden€ 9,95
1 jaar€ 7,95

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van andere leden van de datingsite Match4me. Wil je zelf een review delen over deze site? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Gebruik daarvoor onderstaand formulier.

2.8/5 - (15 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie