Beste Homo Chat Datingsites

Homo dating is tegenwoordig heel makkelijk via online datingsites te regelen. Waar je vroeger nog wel eens naar een geheime locatie moest om met andere mannen af te spreken, kan je als homo nu ook heel erg makkelijk terecht op een online datingsite. Bovendien is de acceptatie voor homo ook veel breder. Dit maakt het daten voor homo’e een stuk eenvoudiger.

In dit artikel bespreken we de beste homo dating (sex) sites met je. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, zal je in dit artikel de datingsite of dating app tegenkomen die perfect bij je wensen past.

1. GayParship – serieuze homo dating

Gay Parship .nl

Parship staat voor serieuze dating. Als homo kan uiteraard ook terecht op een algemene datingsite zoals Parship, maar je kan ook kiezen voor de specifieke site. Daar vind je immers meer mensen die naar hetzelfde op zoek zijn zoals jij (mannen die mannen zoeken in dit geval).

Daar is GayParship voor. Het is een homo datingsite die het erg serieus neemt. Zo zal je een uitgebreide persoonlijkheidstest doen, waarmee potentiële dates aan je voorgesteld kunnen worden.

Het doel van GayParship is ook het vinden van een serieuze relatie. Als je daar naar op zoek bent, past het perfect bij je. Ben je daar niet naar op zoek, dan kan je verder in de lijst kijken naar de andere opties.

Hoe dan ook, een account aanmaken is gratis. Proberen op de site kan dus altijd, dus schrijf je zeker in als je even wilt kijken.

Of bekijk gayParship voor meer informatie!

2. Gaybuddy – voor snelle homo dates

GayBuddy.nl

Gaybuddy is een datingsite voor homo’s, waarmee je snel in contact met elkaar kan komen. Op de site vind je een vinkje met ‘100% veilig erotisch chatten’, en dat geeft het idee van de datingsite misschien ook al wel een beetje aan.

Ben je als homo op zoek naar andere mannen (jong of oud) voor erotisch contact, dan kan je heel goed bij Gaybuddy terecht.

Het aanmaken van een account bij Gaybuddy is overigens ook gratis om te doen.

Of bekijk Gaybuddy voor meer informatie!

3. Lexa – ook voor homo’s

Lexa .nl

Lexa is een andere algemene datingsite, waar je altijd terecht kan. Waar je ook naar op zoek bent, bij een site als Lexa vind je ongetwijfeld geïnteresseerden. Hoewel Lexa geen aparte site heeft voor gay dating, kan je er als homo wel gewoon een account aanmaken.

Bij het aanmaken van je account kan je aangeven naar welk geslacht je op zoek bent. Zo kan je als homo dus ook prima daten op een site als Lexa.

Groot verschil met Parship, is dat Lexa wat minder serieus is. Het is wat vrijer, en de mensen erop zijn vaak ook nog wat jonger. Leden op Lexa zijn vaak rond de 30 jaar, hoewel er ook voldoende 50 plussers bij zitten.

Ook op Lexa kan je een gratis account aanmaken, om zo te testen hoe de site in elkaar steekt. Erg leuk als je op zoek bent naar een datingsite om te beginnen met daten.

Of bekijk Lexa voor meer informatie!

4. Guys Dating – puur voor homo dating

GuysDating.nl

Ben je op zoek naar vriendschappen, dates of relaties met andere mannen? Dan kan je goed bij Guys Dating (ook wel G-Dating genoemd) terecht.

Op deze site vind je een groot ledenaantal van homoseksuele mannen, die andere mensen willen leren kennen via een datingsite. In tegenstelling tot GayParship is het hier ook wat minder serieus, en niet zo erotisch als op Gaybuddy.

Lijkt dat je wat? Op de site van Guys Dating kan je je gratis aanmelden.

Of bekijk GuysDating voor meer informatie!

5. Binkdate – single mannen ontmoeten

Als homo kan je ook prima terecht op Binkdate. Als je als single op zoek bent naar contact met andere single (homo) mannen, neem dan eens hier een kijkje.

Bij het aanmaken van je account kan je aangeven naar wat voor een geslacht je zoekt, en welk geslacht je zelf bent. Daarmee kan je dus ook gewoon als homo (of biseksueel) in contact komen met anderen.

Je ziet namelijk steeds vaker dat homo’s te vinden zijn op de algemene datingsites, en daar ook leuke relaties uithalen. Of wat hun intenties dan ook mogen zijn.

6. Grindr – de homo dating app

Als je als homo op zoek bent naar een dating mogelijkheid, een app of site, dan kan je ook niet om Grindr heen. Het was de dating app die apps voor dating naar een nieuw niveau bracht.

Waar de meeste denken dat Tinder dat heeft gedaan, was dat eigenlijk Grindr. Grindr is alleen bekend bij een smaller publiek (homo’s), en dus net wat minder in gebruik.

Maar ben je voor homo dating op zoek naar snel contact met anderen via een app, dan kan Grindr daarvoor ideale uitkomst bieden. Grindr zelf is een van de beste dating apps voor homo’s, en dus zeker ook interessant om eens naar te kijken.

De leden op het platform hebben allemaal verschillende intenties, net zoals een app als Tinder. Sommige zijn op zoek naar enkel contact via de app, beetje flirten. Anderen willen misschien wat serieuzer afspreken, en er zijn er ook die het gebruiken als sex dating app.

7. Bullchat – homo chat site

Bullchat is een andere zeer bekende site onder de gay community. Het is een site waar je echt heel makkelijk in contact komt met andere homo’s.

Je komt als het ware in een grote online community, en kan daar vervolgens met elkaar chatten. Er zijn altijd erg veel mensen online op de site.

Afgaande op de reviews en comments op Bullchat op Datingsitekeuze.nl, is het niet altijd een fijne site om mee te werken. Maar mocht je op zoek zijn naar snel contact, dan kan je hier ook goed terecht.

Ook hier zijn de intenties wisselend, al zal je zien dat de meeste leden die hier actief zijn wel op zoek zijn naar snel erotisch contact.

Op zoek naar andere sites om te chatten? Kijk dan ook eens naar de beste gay chat sites.

Dating apps voor homo’s

Bovenstaande lijst bestaat vooral uit datingsites voor homo’s, op Grindr na. Vaak zijn de sites ook beschikbaar als applicatie voor je mobiel, maar toch zijn echte dating apps vaak wat anders.

Voor homo’s zijn er ook voldoende dating apps te vinden, waarvan Grindr dus waarschijnlijk wel de bekendste is.

Verder kan je ook nog eens kijken naar Scruff, Gaydar of Planet Romeo.

Op die manier kan je je bereik vergroten, en misschien wel in contact komen met meer mensen. Als dat iets is wat je denkt wat goed is om te doen, vooral ervoor gaan dan.

Let op de betrouwbaarheid

Deze tip geldt voor iedereen, en niet specifiek voor homo’s, maar als je online gaat daten, doet dit op een betrouwbaar platform. Er zijn helaas talloze platformen waar je te maken kan krijgen met of onbetrouwbare leden of een onbetrouwbaar platform.

Op datingsites moet je erg huiverig zijn als iemand bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens wilt weten. Denk daarbij aan je NAW gegevens of je bankrekening gegevens. Daar kunnen vervelende dingen mee gebeuren.

Omdat je op een online datingsite zo makkelijk anoniem kan zijn, gebeurt het helaas wel eens dat mensen opgelicht worden. Ze worden slachtoffer van datingfraude.

Wees daarom daar altijd alert op.

Verder is het verstandig om gebruik te maken van een betrouwbaar platform. De sites en apps die hierboven beschreven worden kunnen gezien als betrouwbaar. Ben je een homo dating site of app tegengekomen die hier niet tussen staat, doe dan zeker ook nog extra onderzoek zelf. Door bijvoorbeeld te kijken naar een keurmerk of contactgegevens van het bedrijf wat er achter zit.

Dat gezegd hebbende, wensen we je van Datingsitekeuze.nl veel plezier met je online (homo) dating avontuur. Het kan tegenwoordig steeds makkelijker, dus doe vooral lekker mee!

4/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Beste Homo Chat Datingsites”

Plaats een reactie