Registreer nu gratis!

Nextlove Datingsite Review

Zoals de naam al doet denken, is NextLove voor je volgende liefde!

De datingsite verbindt gescheiden en alleenstaande singles. Inmiddels heeft NextLove al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd! Allemaal op zoek naar een duurzame relatie of gezellige date.

Wil jij veilig online daten met echte singles via geverifieerde profielen? Dan is NextLove perfect geschikt voor jou.

Functionaliteit Next Love

De datingsite brengt dus gescheiden en single ouders bij elkaar door middel van hun matchmaking diensten. Het doel is om deze singles samen te brengen om liefdevolle relaties te creëren. NextLove is voor jou om een nieuw hoofdstuk te beginnen met een liefde waar je op kan bouwen.

Veilig en leuk

Veiligheid staat voorop bij het dating platform voor ouders en de klantenservice is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ze zijn vastberaden om elk profiel stuk voor stuk na te kijken en te beoordelen op echtheid, je zal dus nooit een fake match krijgen.

NextLove kosten

Om een account aan te maken bij de datingdienst, dien je 18 jaar of ouder te zijn. Je kan je al gratis inschrijven voor een onbetaald lidmaatschap!

Via zo’n gratis profiel krijg je beperkt toegang tot website en heb je beschikking over bepaalde functies. Enorm handig om het uit te proberen! Wil je toch meer? Bekijk dan de optie tot premium lidmaatschap:

Abonnement Next Love

Als premium lid krijg je toegang tot extra functies, zo heb je meer connectie met jouw matches. Een premium account is uit te proberen voor twee volle dagen voor slecht 1 euro, wel zo fijn!

Daarnaast zijn er betaalde accounts voor 3, 6 of 12 maanden, welke maandelijks goedkoper worden naarmate je voor langere tijd afsluit. De prijzen zien er als volgt uit:

  • 3 maanden: € 39,99 per maand
  • 6 maanden: € 29,99 per maand
  • 12 maanden: € 19,99 per maand

De voordelen van een betaald lidmaatschap zijn eindeloos in tegenstelling tot het gratis lidmaatschap. Bekijk onderstaande tabel voor nadere informatie over de abonnementen van NextLove.

Premium lidmaatschapGratis profiel
Profielen bekijken
Attraction spel spelen
Knipoog sturen
Privé berichten sturen
Bekijken wie jouw profiel bezocht heeft
Virtuele cadeautjes sturen

En het beste van alles: Bovenaan de zoekresultaten verschijnen waardoor je 80% meer aandacht krijgt!

Interesse gekregen? Schrijf je dan snel gratis in!

Ervaringen Next Love

Schrijf hieronder een recensie over jouw tijd bij NextLove!

2.3/5 - (3 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie