Badoo Datingsite Review

Geluk is beter als je het deelt. Badoo biedt hun gebruikers de kans om door middel van hun netwerk nieuwe mensen te leren kennen. De datingapp is in korte tijd al bekend geraakt en op dit moment hebben ze al een groot aantal leden. Als je veel reist is dit de perfecte optie, omdat er mensen over de hele wereld lid zijn. Dagelijks worden grote hoeveelheden berichten verstuurd en komen er voortdurend nieuwe leden bij. Wil je alvast een voorproefje? Meld je direct aan!

De gratis datingsite heeft een veelbelovende missie, en die uiten ze ook graag. Ze geloven namelijk dat er voor iedereen een match is. Voor jong en oud, groot en klein, mensen uit welke stad dan ook. Badoo zet zichzelf in de klasse als sociaal ontdekkingsnetwerk, wat voor iedereen toegankelijk is. Het maakt niet uit wat je zoekt, je kan bij de app terecht voor een vriendschappelijke of romantische relatie. Ook is het mogelijk gewoon een beetje rond te kijken.

Het nieuwe Badoo

De datingapp is zo populair geworden dat de aanpak ook helemaal is vernieuwd. Je kan alles helemaal opnieuw ontdekken en de nieuwe functies uitproberen. Ze stellen zelf de gebruiker z’n privacy, veiligheid en beveiliging voorop. Badoo weet precies wanneer een trend ontstaat en of deze de moeite waard is om te volgen. Indien ze de kans krijgen, creëren ze zelf gewoon een trend. Zij waren bijvoorbeeld één van de eersten met match-making door middel van locatie. En dit allemaal gratis!

De datingsite heeft het grootste datingnetwerk ter wereld en het is natuurlijk zonde om hier geen gebruik van te maken. Je kan daarnaast hun nieuwe technologieën gebruiken om zo jouw perfecte match als het ware op te sporen. Bekijk hun waarden hieronder:

 • Divers
 • Plezier
 • Gewaagd
 • Betrouwbaar
 • Producten Badoo

  De datingapp heeft in tegenstelling tot ander datingsites een breed aanbod aan extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hun kennismakingsspel waarbij je door middel van filters gematcht wordt. Als je een leuk iemand tegen komt, stuur dan een cadeautje of like om hun aandacht de vragen. Als je iemand niet ziet zitten, swipe dan gewoon naar links. Verder heeft Badoo ervaring met locatie-matching, hierdoor ben je altijd in de buurt van een andere single. Je kan je eigen straal bepalen waarin je mensen wilt ontmoeten.

  Als je iemand hebt gematcht en deze persoon wilt leren kennen, is het natuurlijk wel zo handig om hier zonder problemen mee aan de slag te gaan. Je kan nu gebruik maken van het overzicht van je matches en een berichtje sturen naar die leuke met blauwe ogen… Wat is een goede eerste indruk? Als je zonder inspiratie blijft zitten, stuur dan één van de Badoo stickers of smileys. Ga nu naar de Badoo Login!

  Platformen

  Datingapp Badoo is op vrijwel alle veelvoorkomende platformen beschikbaar. Je kan matchen via je smartphone, maar ook via de website op pc. De datingsite maakt erg makkelijk gebruik van je Facebook account waardoor je overal snel kan inloggen. Verder kan je de app downloaden voor Apple of Android.

  Sociale media

  Badooapp is ook op sociale media te verkennen onder de naam: @badoo. Deze naam gebruiken ze voor Facebook, Twitter en Instagram waar regelmatig wat nieuws op te zien is. Naast dat ze actief zijn op deze sociale media, kun je ook hun filmpjes bekijken op YouTube.

  Accounts Badoo

  De datingsite is ten alle tijden gratis te gebruiken, eigenlijk is de enige vereiste dat je foto’s toevoegt om met andere leden in contact te komen. Verder is het inschrijven, matchen en berichten sturen geheel kosteloos. Om te zorgen dat je tijdens het matchen niet de verkeerde indruk wekt bij een single, zorg dan dat je je instellingen goed hebt staan. Je kan op je profiel namelijk kiezen tussen ‘Ik wil daten’, ‘Ik wil chatten’, of ‘Ik wil nieuwe vrienden maken’. Wil je toch nog wat meer uit de Badooapp halen, neem dan een kijkje bij de betaalde functies:

  Badoo Premium

  Het betaalde, optionele lidmaatschap van de app geeft je meer inzicht in andere singles en hoe zij naar jouw profiel kijken. Zo krijg je een voordeel op een andere gebruikers door middel van een aantal functies:

  Bekijk wie jou leuk vinden tijdens het kennismakingsspel
  Maak gebruik van Badoo als spion; niemand weet dat jij het bent
  Toch wel een leukerd? Maak je swipe naar links ongedaan
  Bekijk welke leden jou aan hun favorieten hebben toegvoegd
  Chat met de populairste leden van Badoo!
  Leg als één van de eerste contact met nieuwe leden
  Krijg toegang tot nieuwe, gave stickers

  Naast de onmisbare features kan je de Badoo app advertentievrij gebruiken. Het premium abonnement kan je betalen via PayPal, creditcard of sms. Ook is de automatische incasso via iDeal beschikbaar.

  Credits

  De credits via de datingsite zijn een andere soort van premium account. Door middel van credits kan je de ‘Stijg naar de top’-functie gebruiken en letterlijk vooraan het kennismakingsspel belanden. Hierdoor zullen meer singles langs je profiel komen. Verder kan je ook meer profielen bekijken als je nog lang niet klaar was met swipen. Een laatste mogelijkheid is om cadeautjes te kopen en via gesprekken te versturen in een bericht, zo grijp je de aandacht van de ware. Deze functie zorgt ervoor dat je hoger komt te staan in het zogenaamde medaillesysteem en zelfs een Bronzen, Zilveren of Gouden medaille krijgt. Bekijk het klassement met de top 3 gebruikers die het hoogste cadeau hebben gegeven in de stream!

  3.5/5 - (20 stemmen)

  Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

  Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

  Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


  Plaats een reactie