Registreer nu gratis!

Cdate Datingsite Review

C-date is een datingwebsite voor casual dating. Dat houdt in dat je informeel kan daten via de website, en niet echt op zoek bent naar een relatie. De website geeft aan dat ze meer dan een gewone date kunnen bieden, en je nachten speciaal kunnen maken. Eigenlijk houdt dat dus gewoon in dat je een erotische date via de site kan regelen (bijvoorbeeld one-night stands).

Dat is in ieder geval goed om te weten: via C-date zal je waarschijnlijk geen relatie overhouden. De leden zijn op zoek naar een leuke date zonder verdere verplichtingen. De lusten zonder de lasten zullen we maar zeggen. Omdat er verder ook geen verwachtingen van beide kanten zijn, kan je een hele leuke casual date krijgen.

Kijk ook zeker eens bij Novamora of Ondeugend Daten als je dit een interessante site lijkt.

Website daten C-date

Op de website van C-date geven ze je een aantal interessante gegevens, die je wellicht over kunnen halen om lid te worden.

Zo komen er dagelijks ruim 25.000 nieuwe leden bij op de site. Je zou zeggen dat daar wel iets tussen zit waarmee je voor een casual date wil gaan.

Ook is de verhouding man/vrouw bijna gelijk. Naar schijnt zitten er zelfs meer vrouwen (52%) op de site, iets wat je bij sexdating websites minder vaak ziet.

Verder worden er dagelijks meer dan 10.000 berichten per dag verstuurd. Door dit aantal zou je zelf ook de kans hebben om te slagen. Zeker als we het percentage erbij pakken waarvan c date zegt hoeveel mensen reageren op berichten: 72%.

Naast gebruik maken van de website, is er ook een app. De C-date app werkt eigenlijk net zo goed als de website, dus de keuze is aan jezelf welke je graag gebruikt.

Account & gebruik C-date

Op C-date kan je je gratis inschrijven voor een account. Als die inschrijving voltooid is, kan je inloggen en aan de slag op de website. Wel is het uiteraard verstandig om eerst je profiel te bewerken, zodat mensen goed kunnen zien wie je bent. Plaats vooral een foto, want profielen met foto’s trekken meer matches aan. Op C-date kan je overigens zelf bepalen wie je foto’s kunnen zien. Ideaal voor die plaatjes die je misschien niet met iedereen wilt delen. Op die manier kan je ook nog anoniem en discreet blijven daten.

Verder kan je in je profiel ook nog aangeven wat bijvoorbeeld je seksuele voorkeur is, en wat je zoekprofiel ongeveer is. Zo kan je aangeven rond welke locatie je op zoek bent, en wat je nog meer in een match zoekt.

Als je dat erop zit, kan je een aantal potentiële matches ontvangen van de site. Daar kan je vervolgens bepalen wie je een berichtje wilt sturen.

C-date kosten

Een standaard account aanmaken op de site is helemaal gratis. De mogelijkheden zijn dan helaas wel beperkt. Om van alle mogelijkheden gebruik te maken, dien je een betaald account te nemen. De kosten voor zo’n abonnement zijn als volgt:

  • 3 maanden: €39,90 per maand
  • 6 maanden: €29,90 per maand
  • 12 maanden: €19,90 per maand

Opzeggen account C-date

Als je besloten hebt om je lidmaatschap bij C-date stop te zetten, dan kan dat via de volgende manier:

  • Ga naar de inlogpagina en log in op je account.
  • Navigeer naar je profiel.
  • Klik op het menu en klik vervolgens op ‘instellingen’.
  • Onderaan zie je ‘Uw account’, klik vervolgens aan de rechterkant op ‘Profiel verwijderen’.
  • Je kan nu je profiel van de site verwijderen.

Als je je account uitschrijft, is dat definitief. Je kan daarna geen gebruik meer maken van de site (tenzij je je opnieuw inschrijft).

C-date review

Lees hieronder de ervaringen en reviews van andere gebruikers, of laat zelf een reactie achter.

3.1/5 - (21 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie