Registreer nu gratis!

Ashley Madison Datingsite Review

Ashley Madison is een datingwebsite die is komen overwaaien uit Amerika. Als je de site bezoekt, is het meteen duidelijk waar het over gaat. Op deze datingsite kunnen getrouwden mensen een affaire vinden. Zo is op de website te vinden ‘Life is short. Have an affair’. Oftewel, het leven is kort, heb een affaire. Die zou je op zo’n grote website als Ashley Madison vrij snel kunnen vinden.

Als we de website mogen geloven, gaan ze geheel discreet om met je informatie. Zo komt niemand er echt achter dat je op een vreemdgaan datingsite zit. Ook is er een uitgebreide FAQ-lijst te vinden, mocht je nog vragen hebben over de site. Breng dus gerust eens een bezoek aan de website.

Waarom Ashley Madison

Laten we voorop stellen dat je weet dat dit gaat om een site voor getrouwde mensen. Van dat soort sites zijn er meerdere in omloop (denk bijvoorbeeld aan Victoria Milan of Second Love), dus waarom kiezen voor Ashley Madison?

Allereerst is Ashley Madison een gigantische website, met voornamelijk leden in Amerika. Het is sinds kort ook actief in Nederland, en daardoor zou je kunnen verwachten dat het ook hier een grote speler zal gaan worden. Genoeg keuze dus.

Verder benoemt de website zelf dat discretie voorop staat. Dat is iets wat je waarschijnlijk wel wenst. Hierdoor blijft je privéleven lekker privé, en hoef je bijvoorbeeld niet een social media account (Facebook, Twitter, Google) te koppelen aan de website.

Daarnaast is het mogelijk om discrete foto’s te plaatsen. Je wordt uiteraard niet tegengehouden om met je gehele gezicht op de foto te staan, maar foto’s bewerkt met een maskeertool of blur worden ook gewoon toegestaan. Ook kan je je foto’s alleen delen met andere leden waar je wel interesse in hebt.

Een ander voordeel van Ashley Madison, is dat je gebruik kan maken van zogenaamde ‘reispleziertjes’. Hierdoor kan je een man of vrouw vinden in een andere stad of ander land, als je bijvoorbeeld op een zakenreis moet en daar op zoek bent naar een leuke tijd.

Ashley Madison kosten

Je kan een gratis account aanmaken via deze datingwebsite. Wil je echter meer functionaliteiten, en daarmee waarschijnlijk een grotere kans om iemand te vinden om mee vreemd te gaan, dan zal je voor een betaald abonnement moeten kiezen. De website werkt met credits, en die kosten als volgt:

  • 100 credits: €0,49 per credit
  • 500 credits: €0,30 per credit
  • 1000 credits: €0,25 per credit

Goed om te weten is dat vrouwen op zoek naar mannen een gratis account kunnen aanmaken, en gratis (Gast) account aan kunnen maken. Als ze klaar zijn voor de volgende stap (communicatie), dan krijgen ze diverse betaalopties voorgeschoteld.

Privé betalingen

Ashley Madison neemt de discretie ook zelf zo ver, dat je met hele discrete methodes kan betalen. Natuurlijk kan dat met bijvoorbeeld PayPal of je creditcard, maar het kan ook met cadeaubonnen van grote winkelketens. Daardoor hoef je nul persoonlijke informatie te delen bij een betaling.

Mocht je toch kiezen voor een betaling met bijvoorbeeld je creditcard, dan zal de afhandeling hiervan ook discreet zijn. Zo zal de afschrijving daarvan onopvallend op je account verschijnen.

Abonnement annuleren

Wil je geen gebruik meer maken van Ashley Madison, en ben je klaar om je account te annuleren, dat kan. Als je een betaald account hebt, kan je naar de ‘Kredietgeschiedenis’ pagina gaan, om vervolgens het gewenste pakket te annuleren.

Anders kan je naar de pagina ‘Abonnementen beheren’ navigeren, om daar je abonnement stop te zetten. Houd hierbij rekening dat je geen geld terug krijgt, maar er enkel voor zorgt dat het niet automatisch verlengd wordt.

Ashley Madison ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Ashley Madison, of laat zelf een review achter.

3.6/5 - (110 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie