Registreer nu gratis!

Seniorengeluk Datingsite Review

Ook als (single) 50 plusser heb je uiteraard het recht op geluk. Via Seniorengeluk vind je dat wellicht wel in een relatie. Deze datingsite is uiteraard gericht op senioren en 50 plussers, die op zoek zijn naar leuke contacten, vriendschappen of uiteindelijk zelfs relaties.

Hoewel de slogan van de website aangeeft dat het dating voor 50-plussers is, mag je al vanaf 18 jaar aanmelden op de site. Echter is het natuurlijk zo dat het overgrote deel van de leden 45 jaar of ouder is.

Seniorengeluk is onderdeel van Safe Dating Networks, en kan daardoor als zeer betrouwbaar worden ervaren. Zo geeft de website aan sterk tegen nepprofielen te zijn, en aan de ervaringen te lezen lijkt het er ook op dat deze niet aanwezig zijn op de site.

Kortom, als alleenstaande ouderen op zoek zijn naar contacten, vriendschappen of dates, zijn ze bij Seniorengeluk aan het juiste adres.

Zomerdeal: Nu 1 maand gratis volledige functionaliteiten!

Seniorengeluk functies

Je kan je helemaal gratis inschrijven op de website. Hierdoor heb je wel wat beperkte mogelijkheden. Met een gratis account kan je in ieder geval het volgende:

 • Profielen van andere gebruikers bekijken
 • (Standaard)berichten sturen naar andere leden
 • Foto’s plaatsen op je profiel
 • Hoofdfoto’s van anderen bekijken
 • (Standaard)zoeken naar andere profielen.

Verder biedt de websites een beschaafd publiek aan, melden er dagelijks vele nieuwe gebruikers aan en helpen ze je graag aan een match op de website.

Daarnaast is er ook een handige functie ‘zoeken en gevonden worden op partnersites’. Dan ben je ook vindbaar op de andere websites van de eigenaar van Seniorengeluk. Denk bijvoorbeeld aan Metjou, Wytegearre of StedenDating.

Helaas beschikt Seniorengeluk niet over een dating app. In plaats van een app kan je wel gebruik maken van de mobiele website.

Betaald abonnement

Kies je voor een betaald account op Seniorengeluk, dan kan je van veel meer functie gebruik maken:

 • Je kan een persoonlijk bericht sturen, in plaats van een standaard bericht.
 • Alle openbare foto’s van gebruikers zijn in te zien, in plaats van enkel de hoofdfoto.
 • Het zoeken naar andere leden kan nu geavanceerder.
 • De FotoZapper is tot je beschikking
 • Je kan zoeken op trefwoorden
 • De laatste bezoekers aan je profiel zijn zichtbaar voor jou
 • Chatten kan je met alle betaalde leden van de site doen

Inschrijven en inloggen

Inschrijven op Seniorengeluk gaat erg makkelijk. Je brengt een bezoek aan de site via bovenstaande linkjes, en kan direct doorklikken naar het aanmaken van je account.

Hier dien je enkele gegevens over jezelf in te vullen, en je zal vervolgens een bevestigingsmail ontvangen. Als je daarmee je inschrijving bevestigt, is het al gedaan.

Dan kan je je profiel en dergelijk beter instellen, en op zoek gaan naar leuke andere singles.

Inloggen op de website is ook erg makkelijk. Op elke pagina zie je rechtsboven de knop ‘Inloggen’ staan. Klik daar op, en je wordt meegenomen naar de inlogpagina. Daar vul je je inlognaam en je wachtwoord in, en je kan je aanmelden.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je die middels je emailadres weer opnieuw aanvragen en veranderen. Je inlognaam kan je niet meer veranderen.

Kosten Seniorengeluk

In eerste instantie is het gebruik van deze datingsite voor 50 plussers geheel gratis. Wil je meer functionaliteiten, dan kan je gaan kijken naar een VIP-toegang.

De kosten daarvoor zijn als volgt:

 • 1 maand VIP € 24,99 per maand
 • 2 maanden VIP € 19,99 per maand
 • 4 maanden VIP € 14,99 per maand

Stopzetten of opzeggen abonnement

Als je niks doet, dan zal het abonnement automatisch worden verlengd. Als je het wilt opzeggen, dan dien je de volgende stappen te volgen:

 • Ga naar je Account
 • Klik op ‘Mijn abonnementen’
 • Kies op wijzigen, achter je opwaardeerplan
 • Kies de optie ‘Geen’
 • Nu wordt je abonnement stopgezet

Contact met klantenservice

Op zoek naar de contactgegevens van Seniorengeluk? Die kan je op hun site vinden. Ook kan je onderstaande gegevens gebruiken die wij van ze hebben ontvangen:

Vestigingsadres:
SeniorenGeluk.nl, Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nijmegen
Nederland

Postadres:
SeniorenGeluk.nl, Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nederland
Nederland

Op hun website kan je ook een contactformulier gebruiken om contact te zoeken.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van andere leden van de datingsite Seniorengeluk. Als je zelf een review achter wilt laten voor anderen, kan dat uiteraard ook hieronder.

3.3/5 - (20 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


3 gedachten over “Seniorengeluk”

 1. Hallo,Ik heb vandaag op 09/09/2020 een abonnenment voor twee maanden genomen gebruikersnaam tinkie1 en t aadflevo.Nu is het zo dat ik totaal geen contact met de site kan krijgen op de en of de andere manier geen verbinding meer met senior geluk.Nu kunnen we twee dingen doen,jullie herstellen waar ik voor betaald heeft
  of mijn geld zsm terug?

  Beantwoorden
 2. Goede dag,
  Ik wil mij aanmelden, maar mijn naam wordt als ‘niet volledig’ gezien.
  Ook wil ik weten hoe je het lidmaatschap kan opzeggen. Geen telefoonnummer!

  Beantwoorden

Plaats een reactie