Registreer nu gratis!

Gaybuddy Datingsite Review

E-Book: 6 Tips voor je Datingprofiel!

Ben jij op zoek naar contact met andere gay mannen? Ga dan naar Gaybuddy; de ontmoetingsplaats voor mannen!

Gaybuddy is voor mannen met homoseksuele geaardheid die op zoek zijn naar andere mannen met dezelfde interesses en verlangens. De gay datingsite wordt gezien als één van de grootste chatplatformen voor gaydating.

Functionaliteit Gaybuddy

Wanneer je surft naar Gaybuddy.nl zie je eigenlijk gelijk een hoop verschillende mannen die op zoek zijn naar een leuke date.

Waar deze date toe leidt? Dat bepaal je echt helemaal zelf. Vaak kom je het één en ander wel te weten via de privéchat!

Gaybuddy heeft leden die interesse hebben in van alles van sekspartner tot serieuze relatie. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over nep profielen, deze worden stuk voor stuk met de hand gecontroleerd.

Veilig en discreet

Gaybuddy heeft enigszins een seksistisch tintje, dit maakt veiligheid en anonimiteit natuurlijk enorm vereist. Maar daar is ook aan gedacht, je kan discreet op zoek naar een man en je identiteit pas onthullen als jij dat zelf wilt.

Naam en foto staan sowieso op de site, maar verdere privé gegevens mag je helemaal zelf bepalen. Iedereen heeft z’n eigen verhaal en wil niet altijd alles gelijk kwijt.

Ben jij op zoek naar discrete seks dates die leiden tot alles wat jij je kan bedenken? Dan is Gaybuddy wellicht een zeer gepaste ontmoetingsplek, schrijf je gratis in!

Voordelen Gaybuddy

De gay datingsite biedt elke gebruiker 100% contactgarantie.

Dit, ondanks het feit dat je gratis kunt aanmelden en alle profielen per stuk gecheckt worden. Verder kan je al deze profielen natuurlijk helemaal gratis bekijken!

De chatfunctie heeft meerdere functies, beide gratis en premium. Je kan hier berichten sturen maar ook eerst beginnen met een zogenaamde wink of flirt, om iemand z’n interesse te vernemen.

Bekijk ook: GayParship en Guys Dating.

Gaybuddy kosten

Registreren is gratis en snel maar voor enkele functies kun je betalen door middel van credits.

Wil je berichten versturen? Overweeg dan om credits aan te schaffen. Deze credits koop je in een veilige omgeving en komen anoniem bij je afschriften te staan, wel zo fijn.

Je koopt meerdere credits in een pakket; en hoe meer credits je koopt, hoe minder je per credit betaalt!

De kosten van Gaybuddy credits zijn als volgt:

 • 10 credits: € 10,00
 • 25 credits: € 22,50
 • 50 credits: € 42,50
 • 100 credits: € 80,00
 • 275 credits: € 200,00

Wil je slechts winks – digitale knipogen – versturen? Dit kan geheel gratis!

Plus- en minpunten

Anoniem matchen

Gratis inschrijven

Af en toe geduld voor afspraak maken

Ervaringen Gaybuddy

Lees hieronder recensies van voorganger of schrijf je eigen review:

1 gedachte over “Gaybuddy”

 1. Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt…
  Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
  Als ik de binnenkomende berichten op gaybuddy goed lees, dan begrijp ik uit die nepberichten dat ik op deze website uitsluitend te maken heb met nepprofielen.
  Hier worden nepfoto’s gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten…
  Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
  Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
  Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
  Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

  Beantwoorden

Plaats een reactie