Registreer nu gratis!

Be2 Datingsite Review

Ontmoet singles die serieus op zoek zijn. Deze datingsite biedt singles verschillende matches op basis van wetenschappelijke achtergrond. De benadering van Be2 dating zorgt voor een ware liefde voor iedereen. Verder is de datingsite positief getest op anonimiteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Als dit nog niet genoeg is, heeft het datenetwerk nog een leuk feitje. Er is namelijk een onwaarschijnlijk goede man-vrouw-verhouding van 57/43. Je kan je gratis inschrijven en gebruik maken van de vele voordelen.

Meld je direct gratis aan voor be2!

Functionaliteit Be2

De datingsite is niet enorm bekend maar zorgt wel voor zeer hoge kwaliteit. De leden zijn allemaal op zoek naar een serieuze relatie en hebben verlangen naar een liefdesleven. Be2 biedt vele singles de kans om elkaar te ontmoeten op een plek waar zij zich vertrouwd voelen. Je voelt je snel op je gemak en kan zelf kiezen wanneer je stopt. Nadat je gratis geregistreerd hebt, kan je je profiel aanvullen met je gegevens. De Be2 service geeft een persoonlijkheidstest die je kan houden, hierdoor krijg je speciaal gerichte matchresultaten. Tijdens de persoonlijkheidstest komen Be2 en jij meer te weten over jouw ideale partner en of deze op het datingplatform te vinden is. Uiteraard zijn deze functies ook gratis en zonder verplichting.

Het grote voordeel van zo’n datingsite is dat je nieuwe mensen van over heel Nederland leert kennen. Deze mensen zijn bijvoorbeeld niet vaak in jouw omgeving en kom je dus niet snel tegen. Be2 begrijpt dat daten in een kleine stad lastiger is en dankzij online daten heb je een veel grotere kans dat je een leuke single ontmoet. Als je toch voor je werk onderweg bent, rijd dan net even dat stukje om om met jouw match af te spreken!

Bescherming en privacy

Be2 houdt al je persoonlijke gegevens afgeschermd van andere personen en bedrijven. De enige die erbij ben jij en daar staat de datingsite dan ook garant voor. Verder heb je ook zelf de controle over wie de foto’s op je profiel kan zien.

Daten met Be2

Bij Be2 is daten niet alleen een doel, ook een weg. De datingsite is dus meer dan alleen dating en geeft singles de kans zich veel te verrijken. Met behulp van de liefdestest krijg je bijvoorbeeld matches op maat en kan dat allemaal online. Het is geen overbezette datingsite en geeft daarnaast een stuk minder ongemak dan in de bar of op straat. Anders dan andere datingsites, zoals het nationaal grote Lexa of Relatieplanet, pakt Be2 het heel anders aan. Zij laten geen lange lijsten met willekeurige singles zien maar kiezen zorgvuldig passende matches speciaal voor jou. Je hoeft dan zelf alleen nog af te spreken en je eigen keuze te maken. Be2 is gewoon makkelijk, betrouwbaar en succesvol. Registreer je nu snel gratis!

De datingsite ziet zichzelf in de categorie relatiebemiddeling omdat zij gericht mensen aan elkaar voorstellen die echt persoonlijk bij elkaar passen. Andere datingsites geven bijvoorbeeld simpelweg lijsten met vrijgezellen. Door karaktereigenschappen van verschillende singles aan elkaar te koppelen ontstaat er een potentiële match die een veel grotere kans heeft om een serieuze relatie te worden. Hierdoor wordt een eerste date ook makkelijker omdat je het al goed met iemand kan vinden.

Doelgroep

Veel mensen denken dat online daten niet voor hen is, maar ook veel hebben het mis. Online dating is niet alleen voor jongere leeftijdsgroepen, maar eigenlijk voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Be2 biedt de gebruiker een grote diversiteit aan leden die verschillen in leeftijd, afkomst, geaardheid en ga zo maar door. Dankzij de succesgarantie vindt ook het grootste deel van deze leden hun ware liefde! Heb je nog minder vertrouwen? Bekijk dan de specifieke datingtips.

Kosten Be2

Registratie en enkele functies zijn allemaal gratis bij de datingsite. Hieronder vallen bijvoorbeeld de persoonlijkheidstest en de lijst met aanbevolen matches. Zo ook kun je je profiel kosteloos aanpassen en aanvullen, je gegevens en foto’s horen hierbij. De gratis service is onbeperkt in gebruik te nemen en zitten verder geen kleine letters bij. Mocht je interesse hebben om meer functies toe te voegen, kies dan voor een premium account.

Met een premium lidmaatschap krijg je gelijk veel meer functies. Zo kun je zoveel berichten ontvangen en bekijken als je wilt, en daar ook op reageren. Verder kan je de foto’s van de profielen duidelijk bekijken. Het betaalde lidmaatschap heeft bepaalde maandprijzen die per periode korting geven, zie de tarieven hieronder:

 • 1 Maand: € 49.90 per maand
 • 3 Maanden: € 49.90 per maand
 • 6 Maanden: € 29.90 per maand
 • 12 Maanden: € 24.90 per maand

Succesgarantie

Een andere belangrijke functie is de eerder besproken succesgarantie, deze is van belang tijdens de gehele looptijd van je abonnement. Met deze functie belooft Be2 je tijdens de periode van je betaalde account dat je minstens 10 persoonlijke contacten legt van de aanbevolen partners. Indien dit niet het geval is, krijg je net zo lang een premium account totdat dit wel zo is! Zo kun je ten minste met tien nieuwe personen berichten uitwisselen op je eigen tempo.

Ervaringen Be2

Voor recensies of het schrijven van een eigen review, zie hieronder:

3.5/5 - (12 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


2 gedachten over “Be2”

 1. Be2 schrijft ondanks opzeggen gewoon de 3 maandelijkse kosten af. Ze reageren niet op opzeggingen of klachten. Contact alleen per mail mogelijk.
  Opzeggen is ingewikkeld en tijdrovend.

  Beantwoorden
  • Hun opzeggingsprocedure is veel ingewikkeld, links werken niet en als je een mail stuur naar hun dienst krijg je een ticket, maar geen antwoord.

   Nu moet ik een aangetekende brief nog proberen op te sturen gezien de e-mails naar hun klantendienst niet werkt.

   Ik zit in mijn opzegging en hoop dat ik zo snel mogelijk van hun af kunnen, Ik heb al geen zin meer om te daten, ook al ben ik nog steeds single.

   Iemand waarmee ik op date was, had hetzelfde voor. Ik had hem niet goed begrepen anders was ik tijdig met deze miserie begonnen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie