Registreer nu gratis!

Weetwiejedate Datingsite Review

E-Book: 6 Tips voor je Datingprofiel!

Via Weetwiejedate kan je mannen en vrouwen vinden die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon voor mailcontact. De datingsite Weetwiejedate is niet specifiek op een doelgroep gericht (dus een algemene datingsite) en is deels gratis in gebruik. Via deze datingsite kan je veilig daten, want alle profielen worden gecontroleerd. Daarnaast is er vrijwel een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen, ideaal voor beide partijen.

Het aanmaken van een profiel op Weetwiejedate is geheel gratis. Ook kan je onbeperkt foto’s plaatsen en onbeperkt profielen van andere singles inzien. Aan de hand van je profiel, gebaseerd op je gegevens, interesses, eigenschappen, etc., kan je in contact worden gebracht met andere singles op de site.

Mogelijkheden

Op deze site vind je singles die ook op zoek zijn naar contacten met nieuwe mensen. Dit kunnen zij op diverse manieren laten merken.

Zo kan je met elkaar chatten via de site, maar kan je ook een anoniem berichtje achterlaten.

Verder kan je onbeperkt andere profielen bekijken, zodat je een goed overzicht kan krijgen wat er op de site te vinden is. Zelf kan je onbeperkt foto’s plaatsen, waardoor je jezelf goed kan laten zien. Als premium lid kan je zelf papieren foto’s laten digitaliseren door weet wie je date.

Ook geeft de site je in hun veelgestelde vragen sectie je datingtips. Hierdoor vergroot je je kans tot het vinden van een match via de site.

Kosten

Weetwiejedate.nl behoort tot de gratis datingsites. Voor meer mogelijkheden op de site, zal je wel een betaald lidmaatschap moeten nemen. De prijzen voor zo’n abonnement zijn als volgt:

  • 1 maand: € 29,50 per maand
  • 3 maanden: € 19,95 per maand
  • 6 maanden: € 14,95 per maand

Betaling voor zo’n abonnement kan via iDeal, creditcard, overschrijving of Bancontact.

Voordelen abonnement

Met een betaald abonnement kan je wel veel meer dan met een standaard lidmaatschap. De voordelen bestaan onder meer uit:

  • Zien wie jouw profiel heeft bekeken.
  • Zoeken naar matches in de buurt.
  • Je krijgt leesbevestigingen van verstuurde berichten.
  • Advertentievrije website.
  • De mogelijkheid tot het blokkeren van leden.
  • Je krijgt een contactgarantie.

Je abonnement stopzeggen moet je 7 dagen voor het verlopen van de looptijd doen, anders krijg je elke maand een automatische verlenging.

Weetwiejedate ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen met deze datingsite, of laat zelf een review achter.

1 gedachte over “Weetwiejedate”

Plaats een reactie