Registreer nu gratis!

Weetwiejedate Datingsite Review

Via Weetwiejedate kan je mannen en vrouwen vinden die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon voor mailcontact. De datingsite Weetwiejedate is niet specifiek op een doelgroep gericht (dus een algemene datingsite) en is deels gratis in gebruik. Via deze datingsite kan je veilig daten, want alle profielen worden gecontroleerd. Daarnaast is er vrijwel een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen, ideaal voor beide partijen.

Het aanmaken van een profiel op Weetwiejedate is geheel gratis. Ook kan je onbeperkt foto’s plaatsen en onbeperkt profielen van andere singles inzien. Aan de hand van je profiel, gebaseerd op je gegevens, interesses, eigenschappen, etc., kan je in contact worden gebracht met andere singles op de site.

Mogelijkheden

Op deze site vind je singles die ook op zoek zijn naar contacten met nieuwe mensen. Dit kunnen zij op diverse manieren laten merken.

Zo kan je met elkaar chatten via de site, maar kan je ook een anoniem berichtje achterlaten.

Verder kan je onbeperkt andere profielen bekijken, zodat je een goed overzicht kan krijgen wat er op de site te vinden is. Zelf kan je onbeperkt foto’s plaatsen, waardoor je jezelf goed kan laten zien. Als premium lid kan je zelf papieren foto’s laten digitaliseren door weet wie je date.

Ook geeft de site je in hun veelgestelde vragen sectie je datingtips. Hierdoor vergroot je je kans tot het vinden van een match via de site.

Kosten

Weetwiejedate.nl behoort tot de gratis datingsites. Voor meer mogelijkheden op de site, zal je wel een betaald lidmaatschap moeten nemen. De prijzen voor zo’n abonnement zijn als volgt:

 • 1 maand: € 29,50 per maand
 • 3 maanden: € 19,95 per maand
 • 6 maanden: € 14,95 per maand

Betaling voor zo’n abonnement kan via iDeal, creditcard, overschrijving of Bancontact.

Voordelen abonnement

Met een betaald abonnement kan je wel veel meer dan met een standaard lidmaatschap. De voordelen bestaan onder meer uit:

 • Zien wie jouw profiel heeft bekeken.
 • Zoeken naar matches in de buurt.
 • Je krijgt leesbevestigingen van verstuurde berichten.
 • Advertentievrije website.
 • De mogelijkheid tot het blokkeren van leden.
 • Je krijgt een contactgarantie.

Je abonnement stopzeggen moet je 7 dagen voor het verlopen van de looptijd doen, anders krijg je elke maand een automatische verlenging.

Weetwiejedate ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen met deze datingsite, of laat zelf een review achter.

2.7/5 - (8 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


3 gedachten over “Weetwiejedate”

 1. EERLIJK MARKETINGBELEID
  Ten eerste reageert de helpdesk niet op vragen van leden. Ten tweede heb ik een premium lidmaatschap gekocht en ik zal het nooit verlengen. Ik heb andere sites en apps geprobeerd en ik dacht dat weetwiejedate de juiste plek is, omdat het lokaal Nederlands is, en de naam de indruk wekt dat ik de mensen kan vertrouwen. Maar de site misbruikt de premium ledeninformatie om nieuwe gratis leden aan te trekken . EERLIJK MARKETINGBELEID. Ik ontvang contact van een nieuwe persoon zonder zelfs maar een duidelijk profiel, de site stopt het gesprek en zegt: Voorbeeld:
  ***** heeft geen Premium Membership en heeft het maximum aantal gratis te verzenden berichten bereikt.
  Om dit gesprek te hervatten:
  Kan ****** een Premium Lidmaatschap afsluiten.
  Kan jij een betaling van slechts €4,95
  Ik vind dat niet leuk, en directe abues voor onze persoonlijke informatie.
  Alle toespraken over veiligheid en beveiliging zijn nepnieuws.

  Beantwoorden

Plaats een reactie