Registreer nu gratis!

sf dating Datingsite Review

Deze datingsite is geheel gericht geheim daten met relatie als “Friends with Benefits” of bijvoorbeeld een open relatie. Verder ondersteunt sf dating romantische dates voor de leden maar alles met een spannend resultaat.

Passie in je leven! Dat krijg je bij SecretFlirt Dating.

Ervaar, net als vroeger, hoe het is om spannend te flirten en een leuke single te vinden. Kom erachter hoe die aandacht van die leuke scharrel nou ook alweer was en maak er een spannende date van. Bij secret flirt vind je de chemie met één van hun leden binnen de kortste keren terug!

Meld je direct aan voor een gratis profiel.

Functionaliteit sf.dating

Bij secretflirt heb je dus grote kans en verlangen voor spanning en avontuur in je liefdesleven. Met alle leden kan je anoniem en discreet contact leggen, dit is wat SF ook zo aantrekkelijk maakt. Je wordt met rust gelaten als je hierom vraagt en je privacy wordt gerespecteerd.

Daarnaast hoef je je totaal geen zorgen te maken om de mensen waarmee je matcht. Dit zijn namelijk, gegarandeerd(!), altijd mensen! SF voert een fakevrij profiel beleid en hanteert dit ten strengste.

SecretFlirt Mobiele app

Tegenwoordig kan je zelfs in alle uithoeken en wegen waar jij je bevindt, op zoek naar een leuke match voor een spannende date. Dankzij de app ben je overal per chat bereikbaar voor een leuke flirt. Voor andere uitstekende dating apps bekijk je deze blog.

SF.dating voor iedereen

De datingsite is simpelweg voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe verbinding. Of je nou single bent of in een relatie zit, sf.dating is voor mensen die op zoek zijn naar een speciaal iemand met een speciale wens. Wat als je nou op zoek bent naar een relatie waar nog geen naam voor is bedacht? Dan is sf.dating voor jou!

Bij SF kan je dus relaties vinden die slechts bestaan uit gesprekken, of het uitwisselen van aandacht, of het beleven van nieuwe avonturen. Maar ook kan je mensen leren kennen die eenzelfde verlangen hebben als jij, zoals friends with benefits, of een romantische date.

Vergelijkbaar: Daten met Victoria Milan.

Kosten Secret Flirt

Secret Flirt is, zoals de naam al zegt, ook gericht op het geheim flirten met mensen online. Flirten heeft een positief effect op het geluksgevoel en zodoende functioneer je ook beter. Eigenlijk is al die aandacht gewoon hartstikke gezond! Je krijgt hartstikke veel energie van al dat flirten.

Heb je al een profiel? Bekijk hier hoe hem verbetert!

Maar ook sf.dating heeft een verschil in de accounts die ze aanbieden. Zo kan je natuurlijk wel gratis registreren en SF Gratis member worden, maar dan heb je nog niet alle functies. Met een gratis account heb je dus enkele beperkingen maar ook talloze functies. Zo heb je al bepaalde hulpmiddelen om SF te verkennen:

 • Uitgebreid zoeken
 • Foto verzoeken
 • Chat verzoeken
 • Gratis chatberichten
 • Privé berichten inbox
 • Toegang tot profielen bekijken
 • Bezoekers en hun foto’s inzien
 • Bekijken of je berichtje gelezen is

Als SF TopMember heb je sowieso al bovenstaande functies maar krijg je nog meer hierbij. Je hebt toegang tot alle functies en bovenop het gratis lidmaatschap krijg je:

 • Onbeperkt chatten
 • Versturen van Flirts
 • Toegang tot alle inkomende mails
 • Verdere informatie en gegevens uitwisselen
 • 1-op-1 live chatten

De kosten voor het TopMember lidmaatschap worden maandelijks verrekend en leveren een korting per verlenging van de periode op. Zo kan je verschillende maanden toegang verkrijgen:

 • 1 maand: € 33.99 p.m.
 • 3 maanden: € 22.30 p.m.
 • 6 maanden: € 15.90 p.m.
 • 12 maanden: € 11.70 p.m.

Missie

De missie bij sf.dating is om levenslustige mensen met elkaar te verbinden om zo een nieuwe avontuur voor die match te ontwikkelen. Zie SF als een virtuele loungebar, waar iedereen welkom is en je op je eigen, chille manier mensen kunt ontmoeten.

Review SecretFlirt Dating

Bekijk de recensies van mensen die je voorgingen hieronder, en laat vooral ook je eigen ervaring achter om te delen met anderen:

3.4/5 - (43 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie