Dating Donderdag Week 9

Hi! Leuk dat je Dating Donderdag hebt gevonden.

Ook deze week beginnen we in Dating Donderdag weer met een openingszin en daarna een datingtip. Op deze manier kan je wekelijks een goeie indruk achterlaten op jouw date.

Heb je al een leuke match aan de haak geslagen? Kijk dan verder naar de date locatie van de week en als afsluiter is de beste datingsite van deze week getest, speciaal voor jou. De recensie staat onderaan, veel plezier!

1. Openingszin van de week

Dating Donderdag geeft deze week weer een indruk van hoe je die leuke match het best kan benaderen. Met al die datingapps en chatlokalen moet je natuurlijk wel eruit springen.

De openingszin die het deze week dus het beste doet is:

“Mijn hobby is puzzelen en jij bent het laatste stukje dat ik zocht.”

Met deze openingszin kan je makkelijk de sfeer luchtig houden terwijl je wel de aandacht van jouw match vraagt. Succes!

2. Datingtip van de week

Als je al aan het daten bent, dan kan het voorkomen dat je niet helemaal weet hoe je ervoor staat. Die date kon nou net zo leuk zijn maar toch voelt het niet altijd even lekker.

Het zou ook kunnen dat het nou precies andersom is, en dat die leuke single toch wel afstandelijk lijkt. In juist zo’n situatie moet je je hoofd koel houden en deze datingtip helpt daarbij.

De Dating Donderdag Datingtip van deze week is dan ook:

Er zwemmen meer vissen in de zee.

dating donderdag tip

Als het erop lijkt dat het weer wat minder gaat tijdens het date of tijdens je relatie, denk dan aan deze tip. Hiermee zorg je ervoor dat je niet alleen maar op één match focust maar bedenk je dat er toch ook heel veel andere leuke vrijgezellen zijn.

Kijk je dus niet stuk op een mooie match maar kijk verder dan dat!

3. Date locatie van de week

Dating Donderdag is natuurlijk niks zonder een leuke locatie voor je (eerste) afspraakje.

Zelfs als je je date door en door kent, kan het voorkomen dat je niet meteen weet waar je nou eigenlijk naartoe moet komende date. Voor een gehele lijst kijk je hier, maar natuurlijk wacht jij met smart de plek van deze week af.

Deze week is dat:

dating donderdag locatie van de week
Heb jij het geraden?

Carnaval natuurlijk! Met de optochten om de hoek is deze Dating Donderdag niks zonder een date naar de carnavalsoptocht.

Zo heb je de hele tijd wat om over te praten en hoef je je geen zorgen te maken dat je afspraakje saai wordt. Veel plezier!

4. Datingsite Donderdag: HappyPancake

Deze Donderdag is daten één van de belangrijkste dingen als je nog single bent, ook in jouw leven. En ondanks dat het zo belangrijk is, heb je natuurlijk niet zoveel zin om daar veel te veel geld aan uit te geven.

Of zelfs helemaal niks!

Happy Pancake is geheel gratis en heeft een groot aantal singles als lid. Je kan hier leuke matches vinden, en dat geheel kosteloos. Met de grote hoeveelheid vrouwen, die positief in verhouding staan tot het aantal mannen, kan natuurlijk iedereen overweg!

Meld je hier direct gratis aan!


Leuk dat je er deze week bij was, tot de volgende keer en succes met jouw date!

Bekijk hier een overzicht van de laatste Dating Donderdag berichten:


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie