Fdating Datingsite Review

In je zoektocht naar de liefde is het tegenwoordig heel goed mogelijk om gebruik te maken van datingsites. Bij de meeste datingsites kun je je gratis aanmelden, maar betaal je vervolgens wel maandelijks een bedrag om gebruik te kunnen maken van speciale functies. Bij Fdating is dat anders: deze datingsite is 100% gratis. Wil je meer weten over Fdating, de mogelijkheden bij deze website en alle andere belangrijke informatie? Hier kom je alles te weten!

Meer over Fdating

Fdating is een datingsite die over het algemeen niet heel bekend is in Nederland. Dit kan komen omdat deze datingsite volledig gratis is en daardoor ook niet veel reclame maakt. Inmiddels is het ledenaantal van Fdating flink gegroeid en is het mogelijk om een connectie te maken met singles van over de hele wereld. Fdating heeft als belangrijkste doel dat mensen van over de hele wereld elkaar kunnen leren kennen. Er wordt bij Fdating niet gefocust op een specifieke doelgroep: de gratis diensten zijn voor iedereen.

Wanneer je dus op zoek bent naar een leuke man of vrouw, dan moet je jouw zoekcriteria instellen om matches te vinden die aan jouw eisen voldoen. Fdating is een ideale app wanneer je contacten wilt leggen buiten Nederland, graag mensen van een andere cultuur wilt leren kennen of wanneer je van reizen houdt. 

Zo werkt daten via Fdating

Het is goed mogelijk om een gratis profiel aan te maken bij Fdating wanneer je benieuwd bent wat deze datingsite voor jou kan betekenen. Het aanmaken van een account is binnen enkele minuten gebeurt: je vult je mailadres in en enkele vragen over jezelf. Er wordt onder andere gevraagd naar je geboortedatum, je woonplaats en je burgerlijke staat. Om een zo duidelijk mogelijk profiel te creëren worden er wat vragen gesteld over jezelf. Hoe beter je profiel, hoe beter je gevonden wordt.

Daten via Fdating is volledig gratis en dat betekent dat je van alle functies kosteloos gebruik kunt maken. Via de homepagina kun je direct naar de galerij van mannen en vrouwen waarvan je het profiel kunt bezoeken. Daarnaast is er een mailbox waarin je jouw berichten ontvangt en waarbij je berichten kunt versturen. Verder kun je naar je favorieten gaan en wie jouw profiel bekeken heeft. Ook zoek je naar matches via de homepagina en ga je gemakkelijk naar jouw eigen profiel.

De kosten van Fdating

Zoals eerder aangegeven is Fdating een volledig gratis datingsite. Dit betekent niet alleen dat je je gratis kunt aanmelden, maar ook gratis gebruik kunt maken van alle functies die Fdating aanbiedt. 

De voor- en nadelen van deze datingsite

Ben je benieuwd naar wat Fdating voor jou kan betekenen? Dan is het goed om te weten wat de voor- en nadelen van deze datingsite zijn. Op deze manier kun je een overweging maken om voor deze datingsite te kiezen. De voordelen van Fdating zijn voornamelijk dat de datingsite volledig gratis is. Daarnaast kun je gemakkelijk contacten leggen met mensen van over de hele wereld. 

Wat zijn de nadelen van Fdating? Hier vind je de mogelijke nadelen van deze datingsite op een rij:

  • Omdat Fdating gratis is, zul je op de site te maken hebben met veel reclame: dit kan hinderlijk zijn tijdens je gebruik
  • Er zijn weinig Nederlanders actief op de datingsite vanwege de relatieve onbekendheid van Fdating
  • Fdating heeft geen klantenservice, waardoor het lastig is om antwoord te krijgen op eventuele vragen;
  • Omdat er geen beveiligde SSL-omgeving is, heeft Fdating het Keurmerk Veilig Daten niet op de website staan, evenals het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Het is goed om van tevoren na te gaan hoe belangrijk het voor jou is om een gratis profiel te hebben. De website van Fdating is enigszins verouderd en is daarnaast ook niet 100% veilig. Wel is het volledig gratis. Via de website van Fdating kun je een profiel aanmaken. 


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie