NetSamen Datingsite Review

Altijd al eens spiritueel willen daten? Dat kan wanneer je kiest voor de datingsite Netsamen. Deze datingsite biedt de mogelijkheid om spirituele mensen met elkaar in contact te laten komen. Je kunt gebruik maken van de chat en het forum, maar je kunt ook deelnemen aan single events van de datingsites. Wil je meer weten over Netsamen, zoals hoe het werkt en hoeveel je betaalt voor een account bij deze datingsite.

Meer over Netsamen

Netsamen is de datingsite voor spiritueel daten.  Het is de bedoeling van deze app om spirituele mensen met elkaar in contact te brengen. Je kunt hier dus gelijkgestemden vinden om mee te chatten, maar ook om deel te nemen aan single events of spirituele vakanties van Netsamen. Het is volledig gratis om een account aan te maken bij Netsamen en om een datingprofiel aan te maken. Ook kun je kiezen voor een betaald lidmaatschap: hiermee heb je toegang tot alle functies van de datingsite. De kosten voor dit lidmaatschap lees je verderop.

Zo werkt daten via Netsamen

Wil je weten hoe het werkt om gebruik te maken van Netsamen? Deze datingsite biedt de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Dit doe je door aan te melden met je gebruikersnaam, wachtwoord en mailadres. Nadat jouw profiel geactiveerd is, kun je starten met je zoektocht naar andere leden en gelijkgestemden. Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar om gebruik te kunnen maken van de website. Om gebruik te kunnen maken van Netsamen moet het profiel volledig zijn ingevuld: er worden een aantal persoonlijke en vertrouwelijke gegevens gevraagd die verplicht ingevuld moeten worden.

Er wordt onder gevraagd naar je levensinstelling, maar ook naar je politieke voorkeur, interesses en hobby’s. De reden dat jouw profiel verplicht ingevuld moet worden is zodat Netsamen een groot aantal complete profielen aanbiedt. Dit maakt het voor jou en anderen makkelijker om een connectie te maken. 

De kosten van Netsamen

De datingsite heeft een aantal basisfuncties waar je gebruik van kunt maken nadat jouw inschrijving compleet is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de profielen van andere leden te bekijken. De meeste functies van Netsamen zijn echter alleen beschikbaar tegen betaling. Je hebt dus een betaald lidmaatschap nodig. Er zijn verschillende prijzen, voor zowel nieuwe leden als voor leden met een lopend abonnement gelden andere prijzen. De prijzen voor nieuwe leden:

1 maand: €9,95

3 maanden: €19,95

6 maanden: €29,95

12 maanden: €39,95

De prijzen van een verlenging voor leden met een lopend abonnement:

50 losse dagen: €12,95

3 maanden: €15,95

6 maanden: €22,95

12 maanden: €29,95

De voor- en nadelen van Netsamen

Wil je weten of Netsamen een goede datingsite voor jou is? Dan is het goed om te weten wat de voor- en nadelen van Netsamen zijn. Op basis hiervan kun je een nog betere afweging maken en is het makkelijker om een keuze te maken. Hier vind je dan ook een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Omdat de profielen verplicht ingevuld moeten worden profiteer je ook van duidelijke en uitgebreide profielen van anderen;
  • Er is veel sprake van openheid over passies, het gevoel en de levensinstelling;
  • Er is veel interactie tussen leden door onder andere discussies op het forum;
  • Bij Netsamen worden veel real-life activiteiten georganiseerd

Er zijn ook enkele punten te noemen die mogelijk nadelig kunnen zijn bij het aanmaken van een profiel bij Netsamen. Zo kun je met een gratis profiel vrijwel niets ondernemen. Alleen het bekijken van een profiel is mogelijk. Om een bericht te kunnen sturen is een betaald lidmaatschap nodig. Andere mogelijke minpunten zijn:

  • Er is geen zekerheid dat je privacy wordt gewaarborgd
  • Het is lastig om contact op te nemen met de service van Netsamen

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie