Registreer nu gratis!

Opzoeknaarjou Datingsite Review

Opzoeknaarjou is een datingsite voor christelijke. Zelf noemt de site zich dé christelijke datingsite. Met zo’n 3500 actieve leden zijn ze een van de grootste christelijke datingsites, dus heeft Opzoeknaarjou wel enig recht van spreken.

Opzoeknaarjou.nl is er voor mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap met andere christelijke. Hier vormen Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt.

Inschrijven Opzoeknaarjou

Inschrijven op de site van Opzoeknaarjou gaat makkelijk. Je geeft je gegevens op, en je kan een gratis account aanmaken.

Tijdens het aanmeldproces zal je een aantal vragen moeten beantwoorden. Je antwoorden hierop zullen gebruikt worden om je profiel samen te stellen, en je potentieel al te matchen met andere leden.

De vragen die gesteld worden gaan bijvoorbeeld over de kerkelijke achtergrond, je uiterlijk, hobby’s en waarom je je voor de site aanmeldt. Op die manier kunnen andere leden al een duidelijk beeld van je krijgen, nog voordat je in contact bent met elkaar.

Betaald lidmaatschap

Om van meer mogelijkheden gebruik te kunnen maken, zal je een betaald account nodig hebben bij Op zoek naar jou.

De kosten van een abonnement bij Opzoeknaarjou zijn zeer redelijk geprijsd, als we dit vergelijken met andere datingsites. De kosten zijn als volgt:

  • 1 maand € 11,95
  • 3 maanden € 26,95 (€ 8,98 per maand)
  • 12 maanden € 79,00 (€ 6,58 per maand)

Ook heeft Opzoeknaarjou af en toe een speciale actie. Zo’n aanbieding wordt gegeven in de vorm van korting, vaak voor de langere periode. Kijk eens op de site voor de actuele aanbiedingen.

De kosten voor Opzoeknaarjou betaal je door middel van automatische incasso. Als je hier bezwaar op hebt, moet je contact opnemen met de site. Zij zullen je dan helpen om op een andere manier de betaling te voldoen.

Opzeggen lidmaatschap

Ben je klaar met deze site, dan kan je je account opzeggen.

Als je een betaald account hebt, moet je zorgen dat de automatische incasso stopt, zodat er niet een automatische verlenging plaatsvindt. Dit kan je regelen via je account.

Als je je account helemaal wilt verwijderen, dan kan dit ook. Dit doe je door naar je accountinstellingen te gaan, en daar te kiezen voor het verwijderen van je profiel. Zorg ook ervoor dat je daarna niet meer inlogt met je account. Je account wordt namelijk pas definitief verwijderd na een aantal dagen. Als je daarvoor weer inlogt, wordt je verzoek tot verwijdering ongedaan gemaakt.

Voordelen christelijke datingsite

Een site waarop mensen bijvoorbeeld hetzelfde geloof hebben, zijn erg populair tegenwoordig. Op die manier vind je eerder mensen die hetzelfde denken als jij, en waardoor je je eerder aangetrokken voelt.

Een datingsite specifiek voor christenen heeft ook andere voordelen. Zo zal zo’n site niet zo interessant zijn voor neppe profielen, en heb je dus te maken met echte andere mensen.

Ook is er plek voor alle soorten christelijke. Katholieken, gereformeerden en protestanten zijn allemaal erg welkom op de site. Daarnaast zijn de singles allemaal op zoek naar hetzelfde, een serieuze relatie.

Benieuwd naar andere datingsites voor christenen? Bekijk dan ook eens Funky Fish.

Opzoekmetjou ervaringen

Lees hieronder de reviews van andere leden met Opzoeknaarjou. Als je zelf al ervaring hebt met de site, word je ook van harte uitgenodigd om een review achter te laten. Zo help je andere mensen die op zoek zijn naar de beste datingsite.

3.3/5 - (6 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie