Registreer nu gratis!

Regioswingers Datingsite Review

Regioswingers is een datingsite voor swingers (mannen en vrouwen) die op zoek zijn naar andere stellen in Nederland. Regioswingers is er op toegespitst om swingers in jouw regio te vinden.

Deze site richt zich specifiek op stellen die andere stellen zoeken. Het is daarom veel makkelijker om met elkaar in contact te komen. Op een andere datingsite weet je immers niet of iemand anders voor zoiets openstaat. Regioswingers is daarmee ook een redelijk succesvolle datingsite geworden.

Mogelijkheden Regioswingers

Je kan je gratis inschrijven op Regioswingers. Je moet hiervoor wat vragen beantwoorden en je gegevens opgeven. Standaard heb je een gratis account op de website, waarmee je wat kan rondzoeken op de site, en kijken of dit wat voor je is.

Zo kan je profielen van andere leden bekijken, en standaardberichten versturen. Ook kan je een foto plaatsen, en gebruik maken van de standaard zoekfunctie.

Wat helaas niet mogelijk is, is om te chatten en je berichten te lezen. Hiervoor heb je een betaald account nodig.

Regioswingers VIP-account

Met een zogenaamde VIP-account kan je al veel meer doen. Bijvoorbeeld het versturen van persoonlijke berichten, die toch beter zullen overkomen bij de andere leden.

Ook kan je extra foto’s van andere mensen bekijken (niet enkel de Hoofdfoto), en kan je veel uitgebreider zoeken.

Uiteraard kan je nu wel je berichten lezen (en beantwoorden), en kan je deelnemen aan de chat op de site. Ook zie je de laatste bezoekers van je profiel.

Kosten Regioswingers

Zo’n VIP account kost geld, afhankelijk van hoe lang je zo’n betaald lidmaatschap wilt:

  • 1 maand VIP € 24,99 per maand
  • 2 maanden VIP € 19,99 per maand
  • 4 maanden VIP € 14,99 per maand

Je kan de betaling voldoen met een creditcard, iDeal, Bancontact (België) of een overboeking. Regelmatig zijn er ook korting acties voor Regioswingers. Bekijk de site voor de actuele aanbiedingen.

Goed om te weten, is dat dit abonnement automatisch verlengd wordt. Wil je dus niet langer gebruik maken van je betaalde account, zorg dat je het op tijd stop zet. Je resterende dagen kan je natuurlijk nog gewoon gebruiken, maar zo zorg je ervoor dat je niet meer betaald dan je wilt.

Veilig en discreet

Op de site van Regioswingers kan je inloggen middels een beveiligde SSL verbinding (https), waardoor kwaadwillende niet zomaar je gegevens in kunnen zien.

Verder staat veiligheid en discretie bij Regioswingers hoog in het vaandel. Zo screenen ze alle profielen op de site, om zo kwaadwillende te minimaliseren en hebben ze op de sites diverse tips om veilig te daten.

De belangrijkste tip is om nooit in te gaan op een SMS-verzoek van een ander lid of om geld over te maken naar iemand anders. Mocht je dit wel overkomen, dan kan je makkelijk misbruik rapporteren op Regioswingers via een formulier.

Tips afspreken met anderen

Ben je klaar om te swingen met een ander stel? Dan doe je er goed aan om een aantal dingen in je hoofd te houden.

Allereerst is het belangrijk om nooit zomaar je persoonsgegevens te geven. Dat is dus ook je mailadres. Wie weet bestat die uit voornaam.achternaam@gmail.com. Op die manier is het voor de andere persoon relatief makkelijk om meer informatie over je te vinden. Maak in plaats daarvan een nieuw mailadres aan, bijvoorbeeld voornaam123@gmail.com.

Mocht je eenmaal in contact zijn met iemand anders, en een afspraak inplannen, zorg dan dat je altijd een uitweg hebt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je eerste afspraak in een openbare ruimte is, een vriend of vriendin weet waar je bent en dat je een duidelijk plan van te voren hebt.

Profiel verwijderen

Als je klaar bent met Regioswingers en van je profiel af wilt, is dat mogelijk. Via je account ga je naar het tabblad ‘Uitschrijven’. Hier kan je de stappen volgen om je profiel te verwijderen van de site. Als je nog een lopend abonnement hebt op de site, wordt die stopgezet voor je (maar je krijgt geen geld terug voor de resterende dagen).

Wil je enkel je abonnement stopzetten, dan kan je dit doen via het tabblad ‘Account status’. Daar vind je de mogelijkheid om je abonnement te stoppen.

Ook is het mogelijk om je profiel tijdelijk te verbergen. Dit doe je via instellingen -> voorkeuren -> profiel zichtbaar voor anderen.

Review Regioswingers

Laat je ervaring met deze datingsite achter om andere mensen te helpen met het vinden van de juiste datingsite.

4.2/5 - (25 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Regioswingers”

  1. We hebben ons uitgeschreven. Onze gebruikers naam was gezellig hier ..hoe weet ik dat ik ben uitgeschreven en wanneer stop mijn betaling .

    Beantwoorden

Plaats een reactie