Christelijk

Voor de mensen die op zoek zijn naar een partner met hetzelfde geloof, hebben wij ook wat op Datingsitekeuze.nl. Zo is er deze categorie: de Christelijke datingsite.

Hoewel zo’n site met de focus op dating voor christelijken natuurlijk erg klein kan lijken, zijn er diverse datingsites die een best grote ledenbase hebben. Zie de sites met christelijke singles hieronder.

Christianmatch

Soms ben je als single op zoek naar iemand die gelijkgestemd is. Iemand die dezelfde overtuigingen heeft of die op dezelfde manier in het leven staat. Ben je op zoek naar iemand, die net als jij, gelovig is? Dan kun je kiezen voor een profiel…

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een datingsite voor christelijke. Zelf noemt de site zich dé christelijke datingsite. Met zo’n 3500 actieve leden zijn ze een van de grootste christelijke datingsites, dus heeft Opzoeknaarjou wel enig recht van spreken. Opzoeknaarjou.nl is er voor mensen vanaf 18 jaar die op…

Funky Fish

Funky Fish is de datingsite voor christelijke op zoek naar een relatie. Deze christelijke datingsite is de grootste in zijn soort, en dus een goede site om je aan te melden als je op zoek bent naar een religieuze relatie. Naast christelijk, zie je ook…

Op de pagina’s van bovenstaande datingsites vind je de ervaringen en reviews van anderen. Natuurlijk kan je ook zelf een reactie achterlaten om je ervaring te delen met anderen.

Voordelen christelijke dating site

  • Het grootste voordeel zal zijn dat er mensen aanwezig zijn die in hetzelfde geloven, en waarschijnlijk dezelfde normen en waarden hanteren.
  • Veel singles die op zoek zijn naar hetzelfde: een serieuze relatie.
  • Zowel katholieken, gereformeerden als protestanten kunnen terecht. 
  • De sites zijn niet puur voor dating, ook voor vriendschap of nieuwe contacten kan je terecht.
  • Alle leeftijdsgroepen zijn aanwezig, ook als 50 plus single ben je dus van harte welkom op de sites.
  • Weinig foutwillende zullen hier actief zijn, deze sites zijn minder interessant voor hen.
  • De sites zijn actief binnen alle regio’s van Nederland.

Bestaan er ook apps?

Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun telefoon om actief te blijven met het online daten. Een telefoon heb je immers vrijwel altijd bij je, in tegenstelling tot je computer.

Christelijke datingsites zijn helaas nog niet helemaal over gegaan op een dating app. Wellicht heeft dat te maken met de kosten die een app met zich meebrengt, en een christelijke datingsite gewoon minder geld heeft door de kleinere doelgroep.

Desondanks kan je de site zelf wel op mobiel gebruiken, waardoor je toch een soort van dating app kan gebruiken, maar dan via je mobiele browser.

Vinden van de juiste datingsite

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je de beste datingsite vindt die bij jou past.

Mocht er bij bovenstaand overzicht geen goede site tussen zitten voor jou, dan kan je ook nog eens kijken bij de algemene datingsites. Daar vind je diverse sites met een breed publiek. Vaak hebben die zo’n grote ledenbase dat je daar ook nog kan filteren op geloof, om vervolgens nog voldoende potentiële matches over te houden.

3/5 - (4 stemmen)