Super Like op Tinder: hoe werkt het?

Daten via Tinder is een absolute must als je snel in contact wilt komen met tal van leuke mannen of vrouwen voor een vluchtige ontmoeting, vermakelijke date of de start van iets serieus. Hier kun je namelijk zelfs met een gratis abonnement volop gebruik maken van de Tinder app en scrollen door diverse aanbevolen profielen. Niets staat je in de weg om jouw nieuwe geliefde te vinden. Toch kan het alsnog lastig zijn om tussen de grote hoeveelheid aan leden op te vallen. Zeker als je iemand op het oog hebt, wil je natuurlijk dat diegene jouw profiel onder ogen krijgt.

Wanneer Tinder zelf niet direct de link legt voor het matchen van jullie profielen, kun je dit gelukkig heel eenvoudig zelf realiseren. Hiervoor is namelijk de Super Like in het leven geroepen. Met deze applicatie kun je beoogde nieuwe lover tonen dat je meer dan geïnteresseerd bent. Maar wat is de Super like precies en hoe gaat het in zijn werking?

Voordeel van een match

Swipen op Tinder gaat uitermate gemakkelijk, echter het leggen van het eerste contact kan alsnog als een uitdaging aanvoelen. In de ruime keur aan profielen dat langskomt, kan het lastig zijn om iemand te vinden die je aanspreekt. Het kan lang duren voordat je daadwerkelijk met die leuke man of vrouw in gesprek komt.

Uiteraard stelt Tinder hiervoor potentiële matches voor, zodat je aandacht wordt getrokken naar enkele profielen, die voldoen aan jouw vermelde verwachtingen. Wanneer hier iemand tussen zit, is dit natuurlijk een geweldige kans en kan het contact direct tot stand komen via chatberichten als de ander ook in jullie match gelooft. Het kan echter ook voorkomen dat alle voorgestelde matches je alsnog koud noch warm laten en dat niemand er werkelijk voor je uitspringt. Zo kan het ondanks veelvuldig swipen toch lang duren voordat je iemand ontmoet, met wie een serieuze relatie mogelijk lijkt. 

Gratis swipen op Tinder

Je kunt de gratis app van Tinder downloaden en een profiel aanmaken om snel en eenvoudig op zoek te gaan naar de ideale match. Ook met de gratis functies kun je door de verschillende profielen heen scrollen en bekijken wie je leuk lijkt. Swipe naar rechts als je iemand een Like wilt geven en naar links als je het profiel verder wilt overslaan.

Als je kiest voor het gratis abonnement, dan kun je tot zo’n 50 profielen per dag bekijken. Doorloop je de profielen snel, dan kan dit aantal te weinig voor je zijn. Kies dan voor een betaalde variant, waarbij je toegang krijgt tot meerdere profielen op een dag. Ook krijg je dan ruimere mogelijkheden en tools om je interesse kenbaar te maken bij profielen die je aanspreken. De Super Like op Tinder biedt jou namelijk meer kans om op te vallen. 

Super Like op Tinder voor match

Met de gratis opties op Tinder is het mogelijk om met een leuke match in contact te komen via de chat. Waar je bij andere datingsites moet betalen voor deze functionaliteiten, kun je bij Tinder ook met een gratis abonnement chatten zodra een match is gelegd. Toch kan het lastig zijn om met een dagelijks beperkt aantal profielen de juiste match te vinden. Zeker als Tinder zelf niet de link legt met het profiel dat je aanspreekt, wil je uiteraard wel jouw interesse kenbaar maken.

Hiervoor kun je dan gelukkig de Super Like op Tinder gebruiken. Ook met een gratis profiel krijg je dagelijks de mogelijkheid om één Super Like op Tinder te gebruiken. Je kunt zo zelf een match bewerkstelligen en een keuze maken aan wie je jouw Super Like geeft. Je brengt jezelf zo onder de aandacht, waardoor een match tot stand komt zodra de ander jou ook leuk vindt. 

Wat is een Super Like?

Wanneer je een profiel tegenkomt dat je aanspreekt, kun je dit aangeven met een normale Like. Echter zul je niet de enige zijn die Likes ronddeelt als snoepjes en zul je nauwelijks opvallen. Met de Super Like op Tinder verander je het spel.

Geef je een Super Like, dan wordt er bij jouw profiel een blauwe balk getoond. Tijdens het scrollen val je zo aanzienlijk beter op en zal de ander eerder onder de indruk zijn. Wanneer de ander de app heeft gedownload en berichten heeft ingesteld, ontvangt jouw potentiële match zelfs een notificatie, waaruit blijkt dat je hem of haar een Super Like hebt gegeven. Zeker de moeite waard dus en een uitstekende tool om jezelf sterker te profileren. Als je in de picture wilt staan en alle schijnwerpers op jou gericht wilt krijgen, dan is de Super Like een handig hulpmiddel. 

Hoe geef je een Super Like?

Een Super Like is heel eenvoudig te geven. Wanneer je enthousiast bent over een profiel, dan kun je jouw Super Like geven door op het blauwe sterretje onder het profiel te klikken. Jouw potentiële match krijgt dan bericht dat een Super Like op Tinder is uitgedeeld en krijgt direct jouw profiel onder ogen. Zo val je aanzienlijk beter op tussen de doorsnee toestroom aan profielen en likes die voorbijkomen.

Doordat je jouw specifieke interesse aangeeft, zal de ander waarschijnlijk langer jouw profiel doornemen en meer tijd besteden aan het overwegen om met jou in contact te komen. Wat is er immers leuker dan wanneer blijkt dat iemand je leuk vindt? Met een Super Like plaats je jouzelf boven het maaiveld uit en kun je zelf jouw matches realiseren, waar Tinder de link nog niet had gelegd. Help het lot een handje en kom met jouw favoriet in contact via de Super Like op Tinder. 

Hoeveel Super Likes kun je versturen?

Tinder geeft aan iedereen de mogelijkheid om een Super Like te versturen. Als je nieuw bent op Tinder dan is het mogelijk om iedere 24 uur een gratis Super Like op Tinder te versturen. Slechts één persoon kun je op de hoogte stellen van je interesse, wat mogelijk te weinig is als je meerdere profielen een kans wilt geven. Als je meerdere Super Likes per dag wilt versturen, dan is dit mogelijk bij het aangaan van een betaald lidmaatschap.

Gratis Super Likes worden steeds schaarser. Tinder deelt deze soms slechts eenmaal per week of maand beschikbaar voor langere gebruikers van gratis abonnementen.

Met betaalde abonnementen als Tinder Plus, Tinder Gold of Tinder Platinum krijg je wekelijks gegarandeerd 5 Super Likes om uit te delen. Als je echt vaker een Super Like op Tinder wilt inzetten, dan kun je deze ook per stuk of in een bundel kopen.

Super Likes op Tinder kopen

Als je meer Super Likes op Tinder nodig hebt om meerdere potentiële matches te realiseren, dan kun je deze kopen. Er zijn verschillende bundels waaruit je kunt kiezen, elk met een eigen prijskaartje.

Voor een bundel van 3 Super Likes betaal je € 3,33 per stuk. Bij een bundel van 15 Super Likes kost een Super Like per stuk € 2,73 en bij een bundel van 30 Super Likes betaal je € 2,16 per stuk.

Dus als volgt:

  • 3 Super Likes: € 3,33 per stuk
  • 15 Super Likes: € 2,73 per stuk
  • 30 Super Likes: € 2,16 per stuk

Het loont dus om een grotere bundel te kopen, als je van plan bent om meerdere Super Likes uit te delen en meerdere kandidaten te bereiken. Een match is zo een stuk eerder mogelijk, doordat je duidelijk laat weten wie je superleuk vindt! Met de super Like zet je jezelf in de schijnwerpers en weten anderen dat je interesse in hen hebt. Is één Super Like op Tinder niet voldoende, dan zijn er dus mogelijkheden om jezelf van meerdere kansen te voorzien. 

Bewezen succes van de Super Like

Je kunt je afvragen of een Super Like op Tinder werkelijk werkt. Toon je jezelf niet te behoeftig of wordt het mogelijk als opdringerig ervaren als je zo direct aangeeft dat je iemand leuk vindt? Uit onderzoek is echter gebleken dat de Super Like goede resultaten oplevert. Zo blijkt dat je tot 3 keer meer kans hebt op het vinden van een leuke match, wanneer je de Super Like inzet. Je valt immers op bij de ander en jouw profiel zal zorgvuldiger overwogen worden. Ook duren de gesprekken die voortkomen uit het versturen van een Super Like, gemiddeld 70% langer dan andere gesprekken. Een gewone match heeft bij lange na niet hetzelfde succes als een match die het gevolg is van het versturen en ontvangen van een Super Like. Het wordt dus zeker gewaardeerd als je een Super Like naar iemand stuurt om kenbaar te maken dat je graag met de ander in contact komt. 

Matchmaker Super Like

Met een beperkt aantal Super Likes wil je deze zo effectief mogelijk inzetten. Zeker met een gratis abonnement is je voorraad aan Super Likes niet zeker, maar kun je wel jouw favoriete profiel liken. Kies voor een betaald abonnement en je bent verzekerd van 5 keer een Super Like op Tinder. Zet jouw Super Like in om in contact te komen met iemand die je werkelijk aanspreekt en graag beter zou willen leren kennen. Koop Super Likes bij als je ontzettend veel potentiële kandidaten tegenkomt en volop je kansen wilt spreiden. Met de Super Like op Tinder kun je rekenen op effectieve matches en leuke dates in het verschiet. Een echte kanshebber voor iedereen die op zoek is naar die leuke partner voor een serieuze relatie of gezellige date. 

Bekijk ook: De beste Tinder alternatieven.

4/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie