Seek For Sugar Datingsite Review

Heb je interesse in sugardating? Of ben je nieuw op het gebied van sugardating? Dan is Seek For Sugar dè plek om te beginnen! De sugar datingsite biedt mensen met drukke levens of met een gebrek aan tijd de mogelijkheid even heerlijk te genieten van het leven. Zo kun je met fijn gezelschap even tussen de overvolle agenda door bijvoorbeeld een avondje rustig dineren.

Sugardating bij Seek For Sugar

Sugardating is de term voor een relatie tussen een sugardaddy en sugarbaby. Vaak is het stereotype van een sugardaddy bijvoorbeeld een succesvolle zakenman of manager. Dan heb je een sugarbaby en dat is normaal gesproken een aantrekkelijke jonge dame, erg kenmerkend voor sugardating is het leeftijdsverschil. De sugardaddy houdt ervan een sugarbaby te verwennen en deze een luxe avond te bezorgen.

Door in elkaars gezelschap te ontspannen, leer je van elkaar en word je vanzelf nieuwe kennis en ervaringen rijker. Voor beide kanten is de sugar relatie een avontuurlijke investering die zeker niet alleen om geld gaat. Je zou samen kunnen gaan eten, winkelen, reizen of waar jullie zin in hebben. Je hebt zelf alles in de hand en kunt zelf bepalen hoe ver de relatie gaat.

Natuurlijk kunnen de termen ook wat losser opgevat worden. Denk hierbij aan een sugarmommy en een mannelijke sugarbaby. Verder is sugardating is natuurlijk ook mogelijk voor homoseksuele relaties.

Het Seek For Sugar Arrangement

Seek For Sugar wil alleen maar de relaties van sugardaddy’s en sugarbaby’s faciliteren. Dit doen zij door vanaf de website al de mogelijkheid te hebben, aan te geven wat jouw grenzen zijn. Hierdoor worden enkele risico’s direct grotendeels beperkt.

Ook geef jij op je profiel aan wat je van zo’n sugar arrangement verwacht en wat je uit je date wilt halen. Hierdoor is elke afspraak nieuw, uniek en geheel inpasbaar voor beide partijen. De beste tijd- en/of geldinvestering die je ooit zal doen!

Functies Seek For Sugar

Om als sugardaddy of sugarbaby te beginnen, wil je graag discretie behouden en het voornamelijk bij online dating houden. Datingsitekeuze kan je hier in begeleiden, want sugar dating is erg lastig om zelf te beginnen. Je begint met het aanmaken van een profiel bij Seek For Sugar en daarbij een foto en beschrijving uploaden.

Nu kan je direct op zoek naar een geschikte date via de zoekresultaten. Hier laat je gemakkelijk berichten of likes achter, om te zorgen dat je interesse opwekt. Waar het begint als online contact, wordt dit vaak al snel een echte date!

Online Sugar Dating

De voordelen van sugardates zijn haast eindeloos. Het is erg fijn in te delen omdat je alleen afhankelijk bent van één iemand anders z’n schema. Verder kan je je eigen voorwaarden per date bepalen en waar je jouw grenzen zet. Hieronder staan verschillende voordelen voor zowel de sugardaddy als de sugarbaby.

Sugardaddy

Geen Verplichtingen: soms heb je meer tijd en soms minder, dit kan je allemaal afspreken met je sugarbaby.

Energie & Kracht: je krijgt nieuwe inspiratie van een jongere generatie en het houdt je jong en enthousiast!

Verversend Oogpunt: met een dubbele betekenis heb je onder andere voordeel van haar ervaringen en op een nieuwe manier naar de wereld leert kijken

Samen Genieten: uiteindelijk gaat het om het nieuwe gezelschap en heb je iemand om ervaringen mee te delen!

Sugarbaby

Persoonlijke ontwikkeling: met meer levenservaring doe je nieuwe kennis op en kan je zelfs bijvoorbeeld je netwerk uitbreiden

Geen jongens: je leert nu échte mannen kennen, hij wil jou verder helpen en denkt niet alleen maar aan zichzelf

Luxe leventje: rijke mannen nemen je mee op dure etentjes en verre reizen omdat jij tijd met hem doorbrengt, soms komt er nog een leuk cadeautje bij…

Jezelf zijn: je hoeft niet bang te zijn dat je niet leuk bent, het gaat om je persoonlijkheid!

Kosten Seek For Sugar

De sugar datingsite begint al bij een gratis lidmaatschap voor sugarbaby’s. Vanwege het feit dat zij waarschijnlijk ook minder te besteden hebben, hebben de jonge dames een gratis lidmaatschap. Op deze manier zorgt Seek For Sugar dat het toegankelijk is voor iedereen en zo heeft de dame ook meer te besteden aan haar uiterlijk. Voor een sugardaddy zit het lidmaatschap net wat anders in elkaar, dat staat hieronder beschreven.

Gold Lidmaatschap

Sugardaddy’s kunnen ook zelf al beginnen met een kosteloos abonnement. Via deze weg kan je de website verkennen en al beginnen met het zoeken naar sugarbaby’s en zelfs profielen liken. Andere gratis features zijn bijvoorbeeld flirts sturen of dames toevoegen aan je favorieten. Berichtjes kun je wel ontvangen maar helaas nog niet lezen. Voor extra functionaliteiten en onbeperkt chatten stap je over naar het gold membership:

  • 1 maand: € 49,- per maand
  • 3 maanden: € 134,- (45,- per maand)
  • 6 maanden: € 239,- (39,- per maand)

De prijzen geven dus maandelijks een steeds hogere korting en SeekforSugar heeft daarnaast ook regelmatig nieuwe aanbiedingen. Houd de sugarsite dus goed in de gaten!

Het Gold membership geeft de mogelijkheid om profielen helemaal te bekijken, zoals alle foto’s en teksten. Verder kan je onbeperkt berichten sturen en vriendschapsverzoeken plaatsen, dan worden afgeschermde foto’s ook zichtbaar. Als laatste heb je te live chat tot je beschikking, hierdoor wacht je nooit meer op een bericht!

Ervaringen Seek For Sugar

Bekijk hieronder de reviews van sugardaddy’s en sugarbaby’s die al eerder sugardating hebben geprobeerd:

3.7/5 - (29 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Seek For Sugar”

Plaats een reactie