Enkele tips om je ex terug te krijgen

Om een relatie gezond en bloeiend te houden, moet ze worden opgebouwd en onderhouden. Break-ups gebeuren wel eens, hetgeen zenuwslopend, frustrerend en stressvol kan zijn. Als je de pech hebt om uit elkaar te gaan, denk je er misschien aan om je ex terug te willen, maar dit is misschien niet de beste stap voor jou, en je hebt misschien wat tips nodig om je ex terug te krijgen. Dit zijn niet alleen enkele tips om terug te komen bij je ex, maar het zijn ook enkele uitstekende tips om ook je ex terug te krijgen.

Sterk zijn is een must

Allereerst moet je sterk zijn. Het gezegde, dat niemand de behoeftigen nodig heeft, is heel goed van toepassing in een verbroken relatie. Je mag in geen geval smeken, aanhankelijk zijn of het gedrag vertonen van iemand die zich wanhopig voelt. Dit is een van de beste tips om je ex terug te krijgen. Laat ze denken dat je verder bent gegaan. Laat zien dat het goed gaat zonder hen. Wanneer je verder bent gegaan, zal je ex beseffen dat hij of zij dat niet heeft gedaan.

De communicatie minimaliseren

De volgende tip om je ex terug te krijgen is om de communicatie te minimaliseren. Als je primaire focus is om dingen opnieuw aan te wakkeren, dan lijkt dit misschien contra-intuïtief, maar het is een van de belangrijkste tips om je ex terug te krijgen. Als ze een pauze nemen en de communicatie afsluiten, kunnen ze een tijdje stoven zonder enig contact. Hierdoor kan je ex het hoofd leegmaken en beseffen hoe waardevol je relatie was.

Flexibel zijn

Het is belangrijk om flexibel te zijn. Als je krachtig bent en bijvoorbeeld gaat eisen dat ze verhuizen of hun spullen oppakken voor een bepaalde datum, zal je ze alleen maar verder weg duwen. Wees flexibel, luister en wees vriendelijk. Het zien van deze kant van je kan je ex verrassen. Het kan hen gewoon inspireren om de communicatielijn te bouwen die ontbrak toen het uiteenvallen van jullie relatie in het spel kwam.

Neem voldoende vrije tijd

Nog een van de tips om je ex terug te krijgen, is om het huis uit te gaan! Bel je vrienden op en ga het huis uit. Je wilt op dit moment niet alleen zijn. Geniet van wat entertainment in je leven. Dit betekent niet dat je moet beginnen met daten. Je moet gewoon uitgaan en wat tijd nemen met je vrienden, zelfs als je geen aandacht besteedt aan het andere geslacht. Naast het feit dat het therapeutisch is, zal het ook je ex laten zien dat hij of zij een juweel heeft verloren.

Jezelf zijn is belangrijk

De laatste tip om je ex terug te krijgen is gewoon jezelf zijn. Ga terug naar jezelf en laat je ex onthouden waarom ze in de eerste plaats van je hielden. Er moet een goede reden zijn geweest dat jij en je ex in de eerste plaats een relatie hadden. Deze hernieuwde zelfperceptie van jezelf zal zeker ook van invloed zijn op je ex.

Het herstellen van een verbroken relatie

Deze vijf tips om je ex terug te krijgen zijn slechts enkele die je kunnen helpen om een verbroken relatie te herstellen. Als je terug wilt zijn met je ex, moet je deze uitstekende tips misschien wat meer lezen om je verder te helpen. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar als je niet probeert om het weer goed te maken, zal je er nadien misschien spijt van krijgen. Geduldig zijn en begrip tonen is hierbij ook zeer belangrijk!


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie