Registreer nu gratis!

Secret Rooms Datingsite Review

Ben jij op zoek naar een discrete plek voor je liefdesleven? Dan is Secret Rooms de perfecte liefdessite voor jou. Huur hier een privé kamer, jacuzzi of sauna om met je geheime of echte liefde een paar uurtjes voor jullie zelf te hebben!

Functies Secret Rooms

De beste feature van de site is dat je discrete plekken kan huren. Ook zijn je gegeven geheel beschermd en blijven deze intern. Zo kun je altijd een kamer huren wanneer het jou en je liefde uitkomen. Je hebt alles in de eigen hand en je bepaalt zelf hoeveel alles gaat kosten.

Wil je voor een paar uur? Of voor een nacht? Het kan allemaal bij Secret Rooms en dat allemaal geheel in het geheim. Een ander groot voordeel, zeker in het huidige tijdperk, is het feit dat er geen rare afschriften te zien zijn op je creditcard of bankrekening. Ook worden geen aparte e-mails of brieven in de post afgeleverd. Maak je geen zorgen dat je ontdekt wordt!

Avontuurlijke Affaires

Wat jouw plan ook is, of waar je ook aan toe bent, je hebt hier de mogelijkheid om het uit te voeren. Met bijvoorbeeld een affaire zit je hier helemaal op de goede plek en heb je eindelijk even tijd voor alleen jullie twee. Een affaire is al ontzettend spannend en opwindend, maak er nu weer een geheel nieuwe ervaring van. Geheel zonder risico’s!

Boek voor jou en je date een B&B, en dat is geen Bed & Breakfast! Bij Secret Rooms krijg je dan een eigen Bed en Bad (B&B) tot je beschikking. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor een privé sauna of hotelkamer. Allemaal te boeken voor de tijd die jij nodig hebt.

Veel keuze

Is dit allemaal te formeel en wil je het wat simpeler houden? Dan zou je ook bij een particulier kunnen huren. Zo heb je een eigen huis of kamer met bad beschikbaar voor je affaire. Om het allemaal nog wat makkelijker te maken, zijn de drie hoofdcategorieën: kamer met bad of douche, luxe kamer met jacuzzi of flat screen, super-de-luxe locatie zoals een sauna.

Good to know

Daarnaast zitten Secret Rooms ook nog door het gehele land! Waar je ook bent, met wie je ook een affaire hebt, er is sowieso een plek waar je terecht kan. In alle uithoeken van Nederland kan jij zonder risico’s je verlangen volgen. De locaties zijn niet te traceren dankzij de super beveiligde privacy regeling.

Nu lijkt het alsof Secret Rooms alleen voor affaires is, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet! De boekingsite is voor iedereen die op zoek is naar een discrete locatie. Als jij met je eigen partner of date op zoek bent naar een mooie of speciale locatie, dan word je hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd. Je kunt tevens andere arrangementen reserveren waaronder spa’s of andere soorten privé wellness.

Praktische informatie

Secret Rooms hanteert echter wel een leeftijdsgrens met een minimale leeftijd van 18 jaar, hierbij kan om een legitimatie worden gevraagd. Online betalingen kunnen worden gedaan via de gewoonlijke wegen in Nederland zoals iDeal of creditcard. De afschriften op jouw rekening zijn vrijwel geheel niet te traceren.

Annulering ligt aan de tijd waarmee je het van tevoren aankondigt. Zo betaal je met een annulering van 2 weken voor check-in slechts 25% van de boekingsprijs en 2 dagen van tevoren de helft. Het wordt veelal aangeraden om de reservering te verzetten naar een later moment.

Secret Rooms Kosten

De kamers en andere locaties van Secret Rooms vallen vaak enorm binnen de perken. De super-de-luxe locaties kunnen enigszins uitvallen maar je krijgt hier dan ook zeker waar voor je geld.

Met de optie van Bed & Bad (B&B) ligt de prijs gemiddeld slechts rond de € 60,- per 2 uur. Hier bovenop kun je andere extra’s boeken die zo’n € 20,- per arrangement zijn.

Ga je liever voor iets meer luxe? Dan kom je terecht bij de kamer inclusief jacuzzi en flatscreen, welke € 75,- per 2 uur is. Deze kamer biedt dezelfde prijs voor optionele arrangementen.

De laatste super-de-luxe optie ligt weer een stuk hoger, met een gemiddelde prijs van € 110,- per 2 uur. Deze optionele extra’s zijn zo’n € 30,- per stuk.

Verder zijn er particuliere locaties te boeken voor prijzen afhankelijk van de aanbieder, kwaliteiten en locatie.

Een Kamer Reserveren

Het reserveren van een kamer is eigenlijk erg simpel, zo kan je extra snel genieten van je luxe kamer. Bekijk hier hoe je in no-time de locatie van je dromen reserveert:

  1. Zoek de betreffende kamer op SecretRooms.nl
  2. Betaal voor de kamer en deel een kopie van je legitimatie met de aanbieder
  3. SecretRooms checkt de beschikbaarheid van de locatie bij de verhuurder
  4. Bij een zekere akkoord ontvang je de bevestiging met de adresgegevens
  5. Indien er een probleem is, ontvang je van Secret Rooms een alternatief
  6. Na jouw eigen akkoord krijg je een luxere kamer voor jouw origineel betaalde prijs
  7. Wanneer je niet akkoord gaat, krijg je het volledige bedrag geretourneerd
  8. Al jouw gegevens worden verwijderd om privacy en anonimiteit te waarborgen

Ervaringen Secret Rooms

Bekijk hieronder recensies van mensen die je voorgingen:

3.6/5 - (58 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie