Bereid je voor op een gevecht om het hart van een ex terug te winnen

De strijd om een ex terug te winnen is een epische strijd. Keer op keer wordt dit nagebootst door mannen die op de een of andere manier hebben gefaald en hun partner hebben weggejaagd. Als je je ex terug wilt winnen, kost het je een enorme inspanning om te slagen. Daarom hebben we een paar tips en ideeën verzameld waarmee je je zeker kan wapenen voor succes.

De fase van je relatie

Je moet begrijpen waar je relatie precies was toen deze plotseling stopte. Was je aan het romantische begin ervan, aan de stilstaande wateren in het midden of was het echt aan het einde van het parcours voor je relatie? Als je weet wat er is gebeurd, kan je beter begrijpen hoe je de relatie weer op gang kan krijgen.

Waarom wil je je ex terug?

Waarom precies wil je je ex terug winnen? Als je die vraag voor jezelf eerlijk kan beantwoorden, weet je of dit een goed idee is of niet. Ben je gewoon bang om alleen te zijn? Dit is geen goede reden om je ex terug te winnen. Mis je de speciale magie die jullie samen hadden? Dit is een veel betere reden om terug samen te komen. Probeer jezelf hierin duidelijk te begrijpen.

Wat was de reden van het beëindigen van jullie relatie?

Is je ex weggegaan omdat je niet de persoon kon zijn die ze in haar leven wil? Heb je je tijdelijk anders tegenover haar gedragen en stopte je toen je zeker was van haar toewijding aan jou? Dingen zoals fit blijven en goed verzorgd zijn, zijn voor sommige mensen belangrijk. Zo niet, zijn ze geneigd om weg te gaan nadat de dateringsfase is verstreken. Maar deze dingen zijn nog steeds belangrijk voor je partner. Ze maken deel uit van het pakket dat ze in huis namen.

Plan wat je wilt zeggen

De eerste dingen die je tegen je ex zegt na het uit elkaar gaan, kunnen een grote impact hebben. Plan daarom zorgvuldig wat je wilt zeggen. Niemand wil pijn onthouden. Haar gedachten zullen zich uiteindelijk richten op de goede dingen over je relatie en ze zal willen weten wat je van plan bent. Laat haar het eerste contact opnemen en ze zal je waarschijnlijk vragen waarom je niet hebt gebeld. Dit geeft je de perfecte gelegenheid om je wens te uiten om haar niet weg te duwen, waardoor ze de ruimte krijgt die ze nodig had, en dat je sterkste verlangen is om weer met haar samen te komen, maar op haar voorwaarden.

Positieve dingen vertellen

Wanneer die oproep er uiteindelijk komt, is het een geweldige manier om een goed gevoel voor jullie beiden te bevorderen, om je ex te herinneren aan de goede tijden die je met elkaar deelde. Haar vertellen wat die magie over je relatie voor jou betekent, is een zekere weg naar succes in de strijd om je ex terug te winnen.

Haar interesse wekken en steunen

Doe de dingen waarvan je weet dat je haar interesse zal wekken. Als haar verjaardag in de buurt is, of een andere gebeurtenis die veel voor haar betekent, stuur haar dan een kaartje waaruit blijkt dat jij het je ook herinnert. Moedig haar aan en steun haar wanneer je maar kunt.

Begrijp wat ze zegt

Als je met haar praat, probeer dan om haar gevoelens terug te spiegelen, niet op een spottende manier, maar door te laten zien dat je begrijpt wat ze zegt. Luister echt naar haar. Haar laten zien dat je nog steeds in haar leven geïnteresseerd bent, herinnert haar eraan dat ze dat soort ondersteuning mist.

Werken aan je relatie

Dit zijn enkele ideeën die je in je leven moet opnemen als je hoopt om je ex terug te winnen. Onthoud dat deze dingen niet tijdelijk zijn, maar dat je altijd moet werken aan het verbeteren van je relatie als je deze wilt behouden.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie