Registreer nu gratis!

Bilove Datingsite Review

Bilove is er voor vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen. Het is dus zeker geen algemene datingsite, maar eentje waar de leden een overeenkomst hebben. Ze zijn namelijk biseksueel. Verder is Bilove volledig toegespitst op vrouwen. Daarmee is het een van de weinige websites die enkel vrouwen als leden heeft.

Ben je aangetrokken tot andere vrouwen, of fantaseer je wel eens over vrouwen? Dan kan je eens een kijkje nemen bij Bilove. Hier kan je makkelijk en snel een account aanmaken om met andere dames te chatten en flirten, en wie weet waar dat uiteindelijk tot lijdt.

Bischierige vrouwen

Bilove staat volledig in het teken van bischierige vrouwen. Dit woord (bischierig) is een samenvoeging van biseksueel en nieuwsgierig. Erg veel vrouwen ervaren dit, en het lijkt dus ook meer dan logisch dat er een datingsite is die hierop is toegespitst.

Hoewel het vaak geassocieerd wordt met biseksueel of lesbisch, hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Ook als hetero vrouw kan je je aangetrokken voelen. Bilove is er voor vrouwen die zich hetero voelen, maar toch nieuwsgierig zijn. Uiteraard zijn lesbische vrouwen ook gewoon welkom op de site. De enige voorwaarden voor inschrijven is dat je vrouw en minimaal 18 jaar bent.

Inschrijven bij Bilove

Je kan gratis een account aanmaken op de site van Bilove. Als je de website bezoekt, zie je heel groot een formulier om je aan te melden. Hiervoor moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en je emailadres invullen. Daarna ben je al ingeschreven op de website.

Je ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om je account te activeren. Vervolgens kan je wat invullen over jezelf, wie je bent, je leeftijd, waar je naar op zoek bent in een vrouw, etc.

Gratis account opties

Als je je voor het eerst aanmeldt op Bilove, beschik je over een gratis account. Hiermee kan je al een aantal dingen op de site doen.

Zodra je inlogt, zie je bijvoorbeeld een overzicht van vrouwen die onlangs ook zijn ingelogd. Die zie je met een foto en een kleine tekst. Het lijkt soms alsof niet iedereen een foto heeft. Vaak zijn die afgeschermd voor mensen met een gratis account.

Met de zoekbalk kan je vervolgens zoeken naar vrouwen die interessant voor je kunnen zijn. Zelf zal je ongetwijfeld knipogen (of winks) ontvangen als je een foto hebt geüpload. Enige probleem is dat je niet ziet van wie. Daarvoor heb je een betaald account nodig. Met een betaald account kan je veel meer op Bilove doen. Als je echt serieus wilt zijn op deze site, is het eigenlijk wel noodzakelijk om een betaald account te hebben.

Betaald lidmaatschap

Een premium lidmaatschap op de site heeft vele voordelen. De belangrijkste functies daarin zijn waarschijnlijk het sturen van een wink of bericht naar andere leden. Ook kan je de reacties van andere leden zien en weer beantwoorden. Verder kan je ook deelnemen aan de chat.

Daarnaast wordt je profiel bovenaan de zoekresultaten getoond als je inlogt. Zo zien veel meer vrouwen op de site jouw profiel, en is de kans natuurlijk groter dat je iemand vindt. Ook kan je alle foto’s van de leden bekijken, en zelf makkelijker (en meer) foto’s beheren.

Bilove geeft aan dat het verbergen van de meeste functies achter een betaalmuur ook een ander voordeel heeft: zo weer je de fakers het beste. Dat is een reden die meerdere datingsites benoemen, en zeker waar zullen zijn.

Kosten

Zo’n betaald account brengt natuurlijk kosten met zich mee. Bij Bilove kan je kiezen uit diverse abonnementen (qua duur):

  • 3 maanden: € 16,65 per maand (€ 49,95 totaal)
  • 6 maanden: € 9,99 per maand (€ 59,95 totaal)
  • 12 maanden: € 5,83 per maand (€69,95 totaal)

Ook heeft Bilove af en toe nog wel eens aanbiedingen, waarbij je bijvoorbeeld korting kan krijgen op je abonnement of dat je kan kiezen voor een duur van 1 maand.

Je kan betalen via diverse opties. Bijvoorbeeld bank/giro overschrijving, creditcard, iDeal, contant, Bancontact of KBC. Bilove geeft aan dat je op de afschrijving geen verwijzing naar Bilove staat, waardoor je dit ook geheel anoniem kan doen.

Opzeggen Bilove

Zoals ook bij andere datingsites, heeft Bilove ook automatisch de optie aanstaan voor een automatische verlenging. Dit geldt voor betalingen met creditcard, iDeal, KBC (België) of Bancontact. Wel kan je bij je eerste betaling aanvinken dat je geen verlenging wilt.

Anders zal je het zelf moeten opzeggen. Dit kan op elk moment. Houdt er rekening mee dat je met een creditcard 48 uur voor de datum moet zijn, en met iDeal 5 dagen voor de datum.

Via het feedback formulier van Bilove, kan je aangeven dat je geen verlenging wenst. Ook kan je hulp zoeken met de helpdesk.

Bilove review

Deel je ervaringen met Bilove hieronder, zodat je hiermee andere mensen kan helpen die op zoek zijn naar een juiste datingsite voor hen.

4/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie