Registreer nu gratis!

Maatjemeer Match Datingsite Review

Maatjemeer Match is een datingsite voor mannen en vrouwen die een maatje meer zijn, of voor de mensen die vallen op mannen of vrouwen die een maatje meer zijn. Zelf omschrijven ze het als de datingsite voor volslanke singles.

Maatjemeer Match is dus een website voor mensen die een paar kilo’s te veel wegen. De mensen op deze dating site zijn op zoek naar vriendschap, een date of een relatie.

Betrouwbaarheid datingsite

Maatjemeer Match is onderdeel van Safe Dating Networks. Dat is een netwerk aan datingsites die allemaal een specifieke doelgroep hebben. Zo hebben ze een site voor stadsgenoten (Stedendating), senioren (Seniorengeluk), alleenstaande ouders (Alleenstaande Mama’s) en nog talloze andere. En dus ook eentje voor volslanke singles.

Met de naam van het netwerk willen ze natuurlijk al vertrouwen wekken. Uiteindelijk lijken de sites van dit netwerk prima te vertrouwen. Ze tonen allemaal een KvK nummer op de site, je kan ze bereiken per mail en hebben een vestigingsadres.

Gratis profiel aanmaken

Op Maatjemeer Match kan je zoals gebruikelijk een gratis account aanmaken. Dit doe je door je in te schrijven op de homepage, of door op ‘inschrijven’ te klikken aan de rechterbovenkant op elke pagina.

Hier moet je vervolgens je gegevens invullen, en er zal een mail gestuurd worden naar het opgegeven mailadres. Daar moet je je account bevestigen, en vervolgens kan je gebruik maken van de site.

Met een gratis account kan je een beetje rondstruinen op de site, maar ben je nog wel erg beperkt in je mogelijkheden. Je kan wel een paar dingen, waardoor het wel een soort van gratis datingsite is.

Wat je zoal kan, is het bekijken van profielen en standaardberichten sturen. Verder kan je zelf foto’s plaatsen en hoofdfoto’s bekijken. Ook kan je gebruik maken van de standaard zoekfunctie.

Premium lidmaatschap

Met een premium lidmaatschap kan je op de site van Maatjemeer Match veel meer doen. Zo ben je niet meer afhankelijk van standaard berichten, maar kan je zelf een persoonlijk bericht sturen. Ook kan je alle foto’s van andere leden bekijken, en gebruik maken van de zogenaamde FotoZapper.

Daarnaast kan je je eigen berichten lezen (wel zo fijn), kan je de laatste bezoekers van je profiel bekijken en uitgebreider zoeken naar andere singles. Ook kan je deelnemen aan de chat.

Kosten abonnement

De kosten van zo’n premium (VIP) lidmaatschap zijn verschillend per maand. Die zijn als volgt:

  • 1 maand VIP € 24,99 per maand
  • 2 maanden VIP € 19,99 per maand
  • 4 maanden VIP € 14,99 per maand

Betalen kan je doen via creditcard, iDeal, Bancontact (België) of overboeking. Let er goed op dat er automatisch een nieuw lidmaatschap wordt afgesloten als je abonnement afloopt (automatische verlenging).

Stopzetten abonnement

Als je een premium lidmaatschap hebt bij Maatjemeer Match, dan wordt die automatisch verlengd. Wil je niet meer betalen voor je lidmaatschap, dan moet je dit handmatig opzeggen.

Dat doe je door in je account naar ‘Account-status’ te navigeren en daar te klikken op het stopzetten van je abonnement. Dit moet je vervolgens ook nog bevestigen. Goed om te weten is dat je nog gewoon VIP-toegang houdt als je nog resterende dagen hebt.

Maatjemeer Match ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van andere leden met Maatje Meer Match. Of als je zelf ervaringen hebt met deze site, laat ze vooral achter zodat je daarmee andere mensen kan helpen.


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie