Once Datingsite Review

In je zoektocht naar de liefde zijn er heel wat mogelijkheden, zowel online als offline. Wanneer je de technologie een handje wilt laten helpen staan er verschillende datingsites tot je beschikking. Hiermee kun je het voor jezelf makkelijker maken en is de kans op het vinden van liefde een stuk groter: je bereik is immers flink uitgebreid. Een van de datingsites die je kunt gebruiken is Once. Wat is Once voor datingsite en hoe werkt daten via deze site? Hier lees je alles over de datingsite Once en kun je zelf bepalen of je met deze site op zoek wilt gaan naar de liefde.

Meer over Once

Once is een datingsite en app waarin gebruik wordt gemaakt van persoonlijke matching. Dit stelt singles beter in staat om anderen te vinden die goed bij hen passen. Je krijgt dagelijks een profiel toegestuurd die goed bij jou past, op basis van jouw eigen profiel. Als deze single inderdaad goed bij je past kun je binnen de app contact opnemen. De gedetailleerde profielen zorgen ervoor dat je veel passende matches tegenkomt. Daarnaast is het ook mogelijk om je favoriete singles te beoordelen; ook dit verbetert je mogelijkheden en succeskansen op de app.

Zo werkt daten via Once

Om te kunnen daten via Once is het belangrijk om eerst een account aan te maken. Je kunt je op twee manieren aanmelden: via Facebook en met je telefoonnummer. Het is makkelijk om een koppeling te maken met je Facebook. Ook kun je kiezen voor de optie van telefoonnummer. Bij beide opties is het eerst noodzakelijk dat je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Once leest en hier akkoord mee gaat.

Heb je eenmaal een profiel? Dan kun je aan de slag gaan met Once. Het unieke aan deze app is dat je geen onbeperkt aantal profielen te zien krijgt waar je iets mee kunt doen. Je krijgt maar één match te zien per dag. Deze match voldoet als het goed is aan al jouw eisen en wensen. De dagelijkse match is dus een van de functies die Once biedt. Als je een betaald lidmaatschap afsluit krijg je meerdere matches per dag. Wanneer je een match hebt gekregen die jij leuk vindt, kun je hiermee chatten via de app. Ook is er een swipelijst beschikbaar waarmee je aangeeft op wat voor type je valt. Je kunt iedere single met 1 tot 5 sterren beoordelen.

De kosten van Once

Het aanmelden bij Once kost niets, maar wanneer je gebruik wilt maken van uitgebreide functies, kies je voor een premium lidmaatschap. Een premium account biedt je een aantal mogelijkheden, waaronder dat je elke dag een premium match krijgt, je foto’s kunt bekijken voordat je begint met chatten en dat je kunt zien wie jou wel en niet leuk vindt. Het is goed mogelijk om een premium account af te sluiten via de app, voor €19,99 per maand. De app van Once is te downloaden via de App Store en de Google Play Store.

De voor- en nadelen van Once

Voordat je gebruik gaat maken van Once is het logisch dat je wilt weten wat de voor- en nadelen van deze app zijn. Op deze manier weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt in het downloaden van de app. Wat zijn de belangrijkste voordelen van Once?

  1. De app maakt gebruik van een uniek concept van persoonlijke matching; het is een bijzondere manier om op zoek te gaan naar een match;
  2. De app is overzichtelijk en heeft een fris ontwerp, waardoor het aantrekkelijk is om te gebruiken;
  3. Je krijgt dagelijks een match te zien die aan jou eisen en wensen voldoet en daardoor heb je meer kans om een vrijgezel te vinden die jij leuk vindt.

Zitten er ook nadelen aan de app? Hoewel Once een uniek concept gebruikt, zitten er wel degelijk punten aan die als nadelig gezien kunnen worden. Zo is het een nadeel dat je als gratis lid slechts een match per dag krijgt. Hierdoor ben je enigszins beperkt in je mogelijkheden. Ook kloppen teksten op de site niet helemaal omdat ze niet goed vertaald zijn.  Daarnaast kan het ook voorkomen dat je matches te zien krijgt die totaal niet in de buurt wonen: de locatie is dus niet leidend bij Once in het vinden van een goede match. 


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie