Lovoo Datingsite Review

Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om online op zoek te gaan naar de liefde. Iedereen kent de bekende apps die in Nederland veel worden gebruikt, maar er zijn ook een groot aantal andere datingsites beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte site is het zeker een aanrader om eens te kijken bij Lovoo. Deze datingsite en app biedt de mogelijkheid om te matchen met singles bij jou in de regio. Meer weten over Lovoo? Hier lees je alles wat je moet weten over deze datingapp.

Meer over Lovoo

Lovoo is een dating app die op het eerste gezicht sterk lijkt op Badoo, een andere populaire dating app. Lovoo is een internationale dating app waarmee je op zoek kunt gaan naar nieuwe contacten of een leuke date. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te matchen met singles via het match spel; maar je kunt ook berichtjes sturen naar een profiel die jij interessant vindt. Binnen de app is het ook mogelijk om met anderen te chatten. De app biedt ook de mogelijkheid om live video’s van anderen te bekijken, maar je kunt er ook zelf een maken. Lovoo is een relatief onbekende app in Nederland, maar wint langzamerhand ook hier meer aan populariteit. 

Zo werkt daten met Lovoo

Daten met Lovoo werkt als volgt. De app is gemakkelijk opgezet en daardoor eenvoudig te begrijpen. Je kunt gebruik maken van het match spel, waarmee je door leuke profielen swipet. Deze kun je liken of afwijzen, net als bij Tinder. Daarnaast kun je alle singles bekijken die zich in je omgeving bevinden. Vervolgens kun je deze profielen bekijken en een icebreaker sturen als je iemand leuk vindt. Hiermee laat je jouw interesse blijken. Als deze persoon op jouw icebreaker reageert kun je met elkaar gaan chatten. 

De icebreakers kun je verdienen binnen de app, maar je kunt ze ook los kopen. Er zijn ook video livestreams van anderen waar je mee kunt kijken. Dit levert je weer nieuwe contacten op, omdat je ondertussen ook met elkaar kunt chatten.

De kosten van Lovoo

Wanneer je je aanmeldt voor Lovoo zul je in de eerste plaats gratis gebruik kunnen maken van je account. Hierbij heb je verschillende functies en is het ook goed mogelijk om gebruik te maken van de app zonder dat je hiervoor betaalt. Wil je echter serieus op zoek naar matches? Dan is het wellicht slim om een premium abonnement af te sluiten. Een premium abonnement zorgt er onder andere voor dat je geen last meer hebt van reclames tijdens het swipen. Daarnaast kun je dagelijks meerdere icebreakers sturen, kun je onbeperkt profielen liken en kun je chatten met mensen in je eigen regio. De kosten voor een premium abonnement zijn:

  • 1 maand: €14,99
  • 3 maanden: €29,99 (€10 per maand)
  • 12 maanden: €89,99 (€7,50 per maand) 

Lovoo: voor- en nadelen

Er zijn een aantal voordelen waar je mee te maken krijgt wanneer je de app van Lovoo download. Op basis hiervan kun je bepalen of het gunstig is om een account aan te maken bij deze datingsite en -app. De voordelen van Lovoo:

  1. Het is met Lovoo gemakkelijk om te flirten en chatten
  2. Omdat Lovoo relatief onbekend is in Nederland kun je internationaal mensen ontmoeten;
  3. Actieve leden worden beloond met gratis credits in de vorm van likes en icebreakers
  4. Lovoo heeft een app waarmee je altijd en overal contact hebt met je matches
  5. De live stream is een leuke en unieke manier om nieuwe contacten te leggen

Zitten er ook nadelen aan Lovoo? Voordat je de app gaat downloaden is het goed om te weten dat er ook punten zijn die je mogelijk als nadelig kunt ervaren. Zo lijkt Lovoo qua design en mogelijkheden op Badoo. In de App Store en de Google Play Store kun je de app van Lovoo vinden en downloaden. 


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Lovoo”

Plaats een reactie