LoveZone Datingsite Review

Ben jij op zoek naar een date, een relatie of vriendschappelijk contact? Dan kun je hiervoor onder andere terecht bij Lovezone. Lovezone is een datingsite waar je terecht kunt voor het vinden van liefde of vriendschap. Je maakt gemakkelijk en snel een profiel aan en daarnaast kun je direct zoeken in de profielen van anderen. Hoe werkt Lovezone, wat zijn je mogelijkheden en hoeveel kost het om van deze datingsite gebruik te maken? Hier lees je de belangrijkste informatie over Lovezone. 

Meer over Lovezone

Lovezone is een datingsite die zich vooral richt op een specifieke regio. Zo weet je dus zeker dat je in contact komt met mensen die bij jou in de buurt wonen. De doelgroep van Lovezone? Volwassen mannen en vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar leuke, romantische chats en contacten. De datingsite biedt ook de mogelijkheid om erotisch getinte chats te versturen. Hoewel het doel van Lovezone is om een leuke date te vinden, is het ook toegestaan om online contacten te onderhouden met anderen.

Zo werkt daten via Lovezone

Het is betrekkelijk eenvoudig om gebruik te maken van Lovezone. Het begint met het aanmaken van een profiel. Je dient eerst een inschrijfformulier in te vullen waarin belangrijke informatie staat voor in je profiel. Ook selecteer je hier jouw geslacht en met welk geslacht je in contact wilt komen. Zodra het profiel geactiveerd is kun je zelf jouw profiel aanvullen. Een standaardprofiel van Lovezone biedt je de volgende functies:

 • Een eigen profiel aanmaken
 • Eigen profiel wijzigen wanneer je wilt
 • Je kunt meerdere foto’s toevoegen
 • Je kunt een aantal profielen aan je favorieten toevoegen
 • Je kunt profielen blokkeren

De kosten van Lovezone

In de bovenstaande tekst heb je gelezen wat je kunt met een standaardprofiel bij Lovezone waar je niets voor betaalt. Er zijn nog een aantal functies die je alleen kunt gebruiken met een premium account. Je hebt dan een aantal aanvullende functies waar je gebruik van kunt maken, zoals het lezen van ontvangen berichten en het zelf versturen van berichten. Verder kun je credits (diamanten) kopen op Lovezone waarmee je jezelf in de spotlight kunt zetten of foto’s mee kunt sturen bij privéberichten. De kosten van een premium (VIP) account zijn:

 • 1 maand: €29,99
 • 3 maanden: €59,99
 • 12 maanden: €119,99

Om speciale functies te kunnen gebruiken is het dus ook mogelijk om diamanten te kopen. Deze kun je kopen in pakketten en vervolgens gebruiken om gebruik te kunnen maken van bepaalde extra’s. De actuele prijzen voor diamanten in pakketten zijn:

 • 150 diamanten: €29,99
 • 500 diamanten: €59,99
 • 1200 diamanten: €119,99

Voor- en nadelen van de datingsite

Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van een datingsite als Lovezone? Dit is goed om te weten, omdat je op deze manier verzekerd kunt zijn van een goed overwogen keuze. Hier lees je de voordelen van Lovezone op een rij:

 1. De site is regionaal georiënteerd en biedt daardoor de mogelijkheid om connecties in de buurt te vinden;
 2. Het is met Lovezone mogelijk om veel verschillende soorten contacten te leggen: van een vriendschap of een date tot online en erotisch getinte chats
 3. Er is een groot aantal profielen waar je uit kunt kiezen

Er zijn ook een aantal punten die je mogelijk als nadeel kunt zien. Zo heeft de datingsite geen matching en moet je zelf op zoek gaan naar profielen die bij jou passen. Daarnaast is het niet duidelijk wat de site precies doet met jouw gegevens; dit staat niet vermeldt in de voorwaarden. Verder is er geen app beschikbaar en heb je met een standaardprofiel maar beperkte opties. Je kunt bijvoorbeeld geen berichten versturen. Hiervoor heb je een VIP lidmaatschap nodig. 


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “LoveZone”

 1. Na 1 week hier moet ik zeggen dat het gratis gedeelte een wassen neus is. De chatbots van de nepprofielen van vrouwen proberen manoenen te verleiden om geld uit te geven op deze site om zo foto’s te kunnen delen want dat is niet gratis.
  Gene enkele chatbot die echter een echte date, dus persoonlijk contact wil. Ze negeren dta of houden het af. Ook antwoorden de chatbots doorgaans niet aan allerlei logische vragen maar negeren ze gewoon.
  Toen ik klaagde gooiden ze met zonder vooraankondiging van de site af.

  Beantwoorden

Plaats een reactie