Zoosk Datingsite Review

Ben je benieuwd naar welke datingsites je kunt kiezen wanneer je op zoek bent naar de liefde van je leven? Het komt steeds vaker voor dat mensen de liefde vinden via een datingsite; het aanbod van datingsites wordt dan ook ieder jaar groter. Een van de datingsites waar je uit kunt kiezen is Zoosk. Maar wat is dit voor een dating app, wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de voor- en nadelen en wat betaal je voor een lidmaatschap? Hier lees je alle belangrijke informatie over Zoosk. 

Meer over Zoosk

Zoosk is een datingsite die wereldwijd meer dan 40 miljoen leden heeft. Deze leden sturen gemiddeld dagelijks ongeveer 3 miljoen berichten. Zoosk heeft zichzelf vooral op de kaart gezet als de echte Facebook dating app. De kans is dan ook groot dat je de naam van deze datingapp wel eens bent tegengekomen op Facebook. Dit is vandaag de dag niet meer het geval: Zoosk is meer dan alleen een Facebook dating app. 

Zoosk maakt gebruik van de Behavioral Matchmaking-technologie. Het algoritme van de datingsite helpt te ontdekken wat de leden willen, zodat er steeds betere matches kunnen worden voorgesteld.  Ondanks dat Zoosk meer dan 40 miljoen leden wereldwijd heeft, bevindt zich slechts een klein gedeelte hiervan in Nederland.

Zo werkt daten via Zoosk

Daten via Zoosk is erg eenvoudig. Je kunt bij aanmelding kiezen uit verschillende opties. Zo kun je jouw Facebook account koppelen aan de app. Het is ook mogelijk om je via Google+ aan te melden. In de derde plaats kun je je ook aanmelden met een geldig e-mailadres. Bij aanmelding heb je een gratis lidmaatschap. Je kunt bij Zoosk een profiel aanmaken, foto’s toevoegen en op zoek gaan naar connecties. Er zijn meerdere manieren om te zoeken: met Search, Carousel en Smartpick. 

Met Search zie je het profiel dat met het algoritme aan jou is gekoppeld. Met Carousel kun je andere profielen beoordelen met ja of nee. Smartpick biedt je de mogelijkheid om matchvoorstellen te zien aan de hand van een ingevulde vragenlijst. 

De kosten van Zoosk

Hoeveel betaal je voor een account bij Zoosk? Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een gratis lidmaatschap. Hiermee is het mogelijk om de app uit te proberen, maar er zijn een aantal functies die je niet kunt gebruiken, zoals berichten sturen. Om persoonlijke berichten te kunnen sturen naar anderen heb je een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt Zoosk coins kopen om zo gebruik te kunnen maken van verschillende functies. De kosten van een Zoosk abonnement:

  • 1 maand: €29,99
  • 3 maanden: €59,99
  • 6 maanden: €89,99

Het is daarnaast ook mogelijk om Zoosk munten aan te schaffen. Hiermee kun je onder andere jezelf promoten bij andere gebruikers. Verder kun je matches ontgrendelen in de Carousel zoekfunctie. Het is daarnaast ook mogelijk om virtuele cadeautjes te kopen voor anderen.  Verder kun je Zoosk munten open om een bevestiging te krijgen van afgeleverde berichten. 

Voor- en nadelen van Zoosk

Voordat je besluit om een account aan te maken bij Zoosk, kun je hier de voor- en nadelen lezen van deze datingsite. Op deze manier wordt het nog makkelijker om een keuze te maken. De belangrijkste voordelen van Zoosk zijn:

  • Je kunt gebruik maken van de app waarmee je altijd en overal berichten kunt sturen;
  • Gratis inschrijven bij Zoosk is mogelijk;
  • Er zijn wereldwijd 40 miljoen leden en daardoor is er veel kans op een goede connectie;
  • Je kunt je profiel bij Zoosk optimaliseren voor betere connecties;
  • Zoosk is geschikt voor het vinden van een date, maar ook het sluiten van een vriendschap of het beginnen van een relatie.

Zitten er ook nadelen aan het gebruik van Zoosk? Een mogelijk nadeel kan zijn dat er weinig Nederlanders gebruik maken van de datingapp. Vooral wanneer je juist op zoek bent naar een Nederlandse connectie is de kans niet heel groot dat je deze zult vinden bij Zoosk. Je kunt de Zoosk app gemakkelijk en snel downloaden via de App Store en de Google Play Store.

5/5 - (1 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie