Bumble Datingsite Review

Bij de internationale datingsite bumble.nl hebben de vrouwen het voor het zeggen. Dit netwerk is opgericht door vrouwen voor vrouwen. Daten is namelijk niet makkelijk als vrouw zijnde. En bij de datingapp is het de vrouw die de eerste stap zet. De mannen kunnen dat niet, zij moeten afwachten.

Vrouwen in controle

Bumble is er niet alleen voor daten, ze hebben ook een speciaal netwerk om vrienden te maken Bumble BFF. Ben je net naar een nieuwe stad verhuisd en ken je nog niemand? Dan is de BFF functie de ideale manier om platonische en vriendschappelijke contacten te leggen met mannen en vrouwen uit jouw buurt.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging op werkgebied? Ook dan biedt de datingapp uitkomst. Bumble Bizz is er om jouw netwerk uit te breiden. Hier vind je bijvoorbeeld een mentor, nieuwe teamleden en nieuwe carrièremogelijkheden. Er worden ook offline netwerk evenementen georganiseerd voor Bumble leden. Mis deze kans niet.

Bumble is gratis

Als datingapp moet het toegankelijk zijn voor iedereen en het biedt daarom alle functies gratis aan. Dat is nog eens goed nieuws hè? Er zijn wel wat extra premium functies waar je voor betaalt mocht je er gebruik van willen maken. Je kunt Bumble Boost of Bumble Coins aanschaffen met je creditcard of je betaalt via de Google Play Store. 

Met Bumble Boost kan je zien wie jouw profiel naar rechts swiped, je kan je matches verlengen met een extra 24 uur en je kan weer opnieuw in contact treden met eerder verlopen matches. Het is namelijk zo dat als je matcht met een leuke vent, je 24 uur de tijd hebt om contact te maken. Zo niet, dan verlies je je match. Met Bumble Boost koop je dus meer tijd en gemak.

Bumble Coins zijn online munten die je kunt kopen en binnen de app kan besteden. Je kan hier twee dingen mee betalen. Ten eerste zijn er de super swipes. Voor wie daar niet mee bekend is, een super swipe is een swipe naar boven. Dat wil zeggen dat je die man extra leuk vindt. Je kan er ook een Spotlight mee kopen. Dan staat jouw profiel meteen bovenaan de de zoeklijsten. 

Veilig Daten

Zoals hierboven beschreven, bij Bumble kunnen alleen de vrouwen de eerste stap zetten bij het maken van contact. Daardoor is het een van de veiligste datingsites voor vrouwen die er is. Daarnaast worden de profielen gelinkt aan sociale media profielen van de kandidaten. Zo kan je gelijk de facebook of instagram van die persoon even checken. Je kan zelfs je Spotify account linken aan je profiel. 

Bumble.nl is erg scherp op het controleren van de profielen. Met name om nepprofielen te voorkomen. Elke nieuwe aanmelding wordt door een echt persoon nagekeken op echtheid. Ook dat de foto´s duidelijk, scherp en volgens de regels zijn. Op die manier garandeert de datingapp kwaliteit van de profielen en een veilig gebruik voor haar leden.

Bumble Ervaringen

Vrouwen en mannen die deze datingapp kennen, hebben hier een recensie achter gelaten. Of laat zelf je ervaring met Bumble achter:

3.6/5 - (18 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Bumble”

Plaats een reactie