Wat vrouwen zoeken in een man

Vrouwen hebben veel dingen op hun lijstje staan als het gaat over de perfecte partner. Laten we eens kijken wat de perfecte partner maakt voor een vrouw.

Hoe de man er uitziet

Vrouwen willen vaak dat hun vriend langer is dan zij, en dat ze fit zijn. Als je naar advertenties op televisie en in tijdschriften kijkt, kan het leuk zijn om te giechelen om de perfecte buikspieren van een man en een slank achterwerk, maar vrouwen zijn vaak niet onnodig door het uiterlijk beïnvloed. Veel vrouwen willen dat hun man er slim uitziet, gladgeschoren is en netjes gekleed is, zelfs als hij casual kleding draagt.

Persoonlijke hygiëne

De persoonlijke hygiëne is vaak belangrijker dan het uiterlijk. Reinheid, aangenaam ruiken, goede tandheelkunde en nette kleding zijn vaak een belangrijke factor bij het kiezen van een partner.

Interesse tonen

Geïnteresseerd zijn in een vrouw kan haar goed doen voelen. Als een man haar gevoelige vragen stelt, begrijpt wat ze zegt, aandachtig luistert en vervolgens een relevante opmerking maakt of vraag stelt, kan een vrouw erg verleidelijk zijn. Een interessant en belangrijk gevoel krijgen is een opwindend gevoel.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor veel vrouwen

Familie en vrienden zijn de mensen die langer in hun leven zijn dan wie dan ook. Een partner hebben die vriendelijk, beminnelijk is en goed genoeg met de speciale mensen in haar leven overweg kan, kan zorgen voor een stressvrije relatie met alle belangrijke mensen in haar leven. Dat kan een enorme opluchting zijn, wetende dat ze elkaar allemaal leuk vinden of in ieder geval vriendelijk kunnen zijn voor elkaar.

Financiën kunnen belangrijk worden naarmate een relatie vordert

Als een man voor een vrouw een etentje heeft betaald, zijn veel vrouwen blij om iets terug te geven door bijvoorbeeld een maaltijd te koken om aan te tonen dat ze waardeert wat hij heeft gedaan. Veel vrouwen voelen zich ongemakkelijk als een man te veel geschenken geeft. Aandacht is vaak aantrekkelijker. Maar bij het zoeken naar een partner voor de lange termijn, voelen veel vrouwen zich ervan overtuigd dat hun man enige ambitie heeft en voor hen kan zorgen als de relatie ernstig wordt. Samen wonen en misschien een gezin stichten, vereisen geld en stabiliteit.

Chemie tussen 2 mensen is belangrijk

Chemie is de sterke aantrekkingskracht die wordt gevoeld bij het ontmoeten van iemand waarbij je je meer dan goed voelt. Oogcontact, dichter bij elkaar komen, rustig met elkaar praten, zich niet bewust zijn van de aanwezigheid van iemand anders, zijn allemaal voorbeelden van dingen die zich voordoen als de chemie goed zit. Het kan voelen alsof er op zulke momenten niemand anders in de buurt is.

Humor is aantrekkelijk

Een gevoel voor humor kan vaak andere factoren vervangen. Veel vrouwen waarderen een man die hen laat lachen boven veel andere kwaliteiten. Voor veel vrouwen staat het als de nummer één op hun lijst en is het een belangrijk onderdeel van de onderlinge chemie. Iemand in haar leven hebben die haar aan het lachen maakt om zichzelf, de wereld en van alles en nog wat, is vaak het meest boeiende onderdeel van het hebben van een succesvolle nieuwe relatie in haar leven.

Rekening houden met een vrouw op de eerste date

De indruk die een vrouw krijgt van een man op de eerste date, is van zeer groot belang voor de verdere toekomst. Wanneer de vrouw een slechte indruk heeft over de man, zal de aantrekking meteen veel minder groot zijn. Daarom is het belangrijk om je uiterste best te doen op de allereerste date, want het gevoel dat een vrouw hierbij heeft, is beslissend voor jullie toekomstige relatie!


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie