Waar mannen naar op zoek zijn in de perfecte vrouw

Mannen hebben vaak tegenstrijdige meningen over wat de perfecte vriendin is. Ze hebben een lijstje met verschillende activa en attributen die hun ideale vrouw maken. Vaak is dit ideaal onmogelijk te bereiken, omdat het veel tegenstrijdigheden bevat, maar laten we eens kijken naar enkele van de factoren die ervoor kunnen zorgen dat een vrouw de perfecte tien scoort bij een man.

Het uiterlijk van een vrouw

Mannen voelen zich aangetrokken tot het figuur van een vrouw. Als ze bij een vrouw zijn die door andere jongens bewonderd worden, des te beter het is. Vaak kijken mannen echter graag naar vrouwen, maar ze houden er niet van dat hun vrouw wordt begeerd. Het is dus geweldig om een vriendin te hebben die er aantrekkelijk, slim en wenselijk uitziet, zolang ze niet teveel van de aandacht van andere mannen geniet. De meeste mannen waarderen een vrouw die natuurlijk is, zoals een vrouw die mooi is zonder veel make-up, een vrouw die zich mooi maakt om met hem uit te gaan en in staat is om met zichzelf te lachen en zichzelf niet te serieus te nemen.

Seks is belangrijk

Een enthousiaste waardering voor seks is belangrijk, evenals de bereidheid om avontuurlijk en beschikbaar te zijn. Veel mannen willen graag dat hun partner af en toe met seks start, en dat ze niet alleen afwachten tot de man erom vraagt. Ze houden ervan zich gewenst en wenselijk te voelen. Problemen kunnen optreden als de man gestrest of moe is en uiteindelijk het gevoel heeft dat zijn vriendin veeleisend en ontevreden is over hun seksleven.

Lekker eten

Veel mannen willen een vriendin die een goede kok is en die graag een stevige maaltijd eet zonder zich al te veel zorgen te maken over haar calorieverbruik en haar dieet. Maar ze willen ook dat ze er slank en strak uitziet.

Een vrouw is een van de jongens

Veel mannen vinden het leuk om iemand te hebben met wie ze hun interesses kunnen delen. Ze willen kunnen blijven genieten van de dingen die ze leuk vinden, maar ze vinden vaak dat vrouwen niet geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen waarin zij interesse hebben. Het hebben van een vriendin die bijvoorbeeld zijn favoriete sport kent, deze ook leuk vindt en een goed gesprek over de sport kan voeren, is vaak een verademing voor een man. Voor een comfortabele relatie is het ook goed als de vriendin houdt van en wordt geliefd bij hun mannelijke vrienden, hoewel ze niet willen dat ze teveel drinkt.

De ideale vrouw is attent

Er voor hem zijn, voor hem zorgen, eraan denken om aan hem en zijn behoeften te voldoen, geeft een man een heel speciaal gevoel. Zich ervan bewust zijn dat hij de kamer is binnengekomen, geïnteresseerd in hem zijn en in wat hij te zeggen heeft, dient allemaal om een man zich de meest speciale persoon op de planeet te laten voelen. Door hem volledige aandacht te geven, kan een man zich echt geliefd en belangrijk voelen.

Eerlijkheid is een belangrijke eigenschap

Echt en eerlijk zijn betekent samen communiceren op een goede manier. Het betekent de tijd nemen en moeite doen om open en eerlijk te zijn over gevoelens en problemen. Op die manier kan een man zich opgenomen voelen in het leven en de problemen van zijn vriendin. Veel mannen waarderen dat de minutieuze details van de zorgen van hun vriendin vaak worden gedeeld met hun goede vriendinnen, en dat is vaak prima. Mannen hebben de neiging om problemen op te lossen en soms wil hun vriendin gewoon ontladen en praten in plaats van een actieplan op te stellen om de kwestie op te lossen. Maar als de laatste persoon de belangrijke zaken ontdekt die hun vriendin van streek maken, kan een man zich niet gerespecteerd en buitengesloten voelen.

Financiële onafhankelijkheid is vaak een belangrijke factor

Veel mannen willen dat hun vriendin een goede carrière heeft en een goed salaris verdient. Ze vinden het een opluchting als ze financieel kan bijdragen aan hun relatie. Maar vaak willen ze ook het gevoel hebben dat ze thuis zou blijven, als moeder en zorgend voor haar partner.

De uitdaging aangaan

Met zo’n verwarrende combinatie van kwaliteiten en attributen is het niet verwonderlijk dat relaties zo’n mijnenveld kunnen zijn! Ga echter de uitdaging volledig aan als je gelukkig wilt worden en zijn met de juiste partner!


Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


Plaats een reactie