Tinder verwijderen: tijdelijk en definitief

Heb je iemand ontmoet via Tinder? Dan is het logisch dat je de app niet meer nodig hebt! Het is dan wel zo prettig als je de app gemakkelijk en snel kunt verwijderen. En dat is heel goed mogelijk! Als je deze dating app wilt verwijderen, is het belangrijk om het zo aan te pakken, dat je gegevens voorgoed verwijderd zijn.

Wil je dat liever niet? Dan kun je het ook op een andere manier aanpakken. Hier vind je twee manieren waarop je Tinder verwijderen gemakkelijk en snel verloopt!

De populaire dating app Tinder heeft al heel wat mooie relaties doen opbloeien. De app kent talloze succesverhalen en is dan ook geliefd onder heel veel mensen. Tinder is populair omdat het niet alleen makkelijk te gebruiken is, maar ook nog eens gratis is. Als je graag een dating app wilt proberen is Tinder zeker een goede mogelijkheid!

Tinder verwijderen voor korte periode

Stel, je bent actief op Tinder maar je wilt de app op bepaalde redenen even niet meer gebruiken. Dan kun je er voor kiezen om je account op non-actief te zetten. Dit betekent dat je gegevens wel bewaard blijven, maar dat je zelf niet meer actief bent. Je doet dit op een zeer eenvoudige manier: je kunt de Tinder app van je telefoon verwijderen. Op deze manier ben je wel de app kwijt, maar niet je gegevens. Zodra je de app weer download, heb je nog steeds al je matches en je gesprekken opgeslagen en ben je niets kwijt. Wanneer je even een Tinder-break wilt, is dit de ideale oplossing.

Wil je definitief Tinder verwijderen?

Het kan ook zijn dat je de app definitief wilt verwijderen. Je wilt de app simpelweg niet meer gebruiken of je hebt iemand ontmoet. Dan heb je geen reden meer om de app te blijven gebruiken! Tinder verwijderen doe je gemakkelijk en snel met een drietal stappen. Deze vind je hieronder opgesteld: 1. Open de app en ga naar App-instellingen in het menu linksboven in het scherm; 2. Scroll naar beneden en kies voor ‘account verwijderen’; 3. Je krijgt de vraag of je zeker weet dat je jouw account wilt verwijderen. Kies voor ‘wis account’ om het definitief te maken.

Tinder verwijderen op Facebook

Wil je er zeker van zijn dat je Tinder verwijderd? Als jouw Tinder gelinkt is aan je Facebook doe je er goed aan om hier in te stellen dat Tinder geen toegang meer heeft tot jouw gegevens. Log in op Facebook en ga naar Instellingen. Ga naar Apps; hier zie je het overzicht van apps die je toegang hebt gegeven tot je Facebook. Verwijder hier de app Tinder. Nu Tinder van je telefoon is gehaald, zijn al je gegevens weg, zoals matches en gesprekken. Als je Tinder toch weer wilt gaan gebruiken, kun je de app weer opnieuw downloaden.

5/5 - (2 stemmen)

Maak Helemaal Gratis kennis met een Datingcoach van Lexa.nl

Via Datingsitekeuze.nl schrijf je gratis in en laat je je begeleiden door een gespecialiseerde datingcoach. Zo start je gratis een gesprek over jouw intenties binnen online daten en ontvang je persoonlijke matches en tips voor jouw datingprofiel.

Dit leidt tot in meer dan 84% van de gevallen tot een geslaagde eerste ontmoeting!


1 gedachte over “Tinder verwijderen: tijdelijk en definitief”

Plaats een reactie